נו מה ?

ketty the sheep

New member
מירוקו פקצה? ../images/Emo2.gif

surrent

New member
איזה פרק יפה.

ופרק הבא נראה עוד יותר טוב..(=. יו.. איך שהוא צעק שהוא יציל את קיקיו וקאגומה נראתה כזאת מסכנה.

../images/Emo46.gif

אני שונאת את קיקיו! שונאת שונאת שונאת! אוקי. לא מספיק שהם התנשקו פעם אחת?! ;[ שונאת אותה. פוי. שתשרף;[ פרק יפה.

Buyo H

New member
קיקיו כל כך מאגניבה!!!

ייאי^_^ איזה פרק טוב!!!! אינויאשה רוצה להגן על קיקיו
הם כל כך חמודים!!!!!!!!!!!*מתפגרת* איזה פרק טובבבב!^___^ קיקיו כל כך חזקה^___^D: אני כל כך שמחה שהיה פרק עם קיקיו^__^

איררון

New member
פרק נחמד ביותר...

הפרק הבא יהיה יותר מעניין. *רעש... אופס. קיקיו הופכת לדמות קצת יותר מרכזית חח...

ליסאן

New member
איזה פרק מהמם !!!!!../images/Emo41.gif

כלכך הקרבה קיקיו . היא פשוט מדהיהמ *אנחה* והמבט הזה שהיא נתנה לנראקו בסוף הפרק. אני הייתי מתחילה להיזהר עם הייתי במקומו.... ואיזה חמוד היה אינו' : "תוריד את הידדים המטונפות שלך מקיקיו" ושהוא רוצה להגן עליה... שונאת את נראקו גרררררררר(בלי קשר . אני פשוט שונאת אותו!)

איררון

New member
איך את בטוחה

שהיא באמת הקריבה מעצמה? כפי שנאראקו המטומטם (גם אני שונא אותו) אמר היא נתנה לא גוף חדש...

ליסאן

New member
התכוונתי הרבה קיקיו(מקלדת טיפשה)../images/Emo41.gif

והיא באמת נתנה לו גוף חדש אבל הייתה לה סיבה. (לא מגלה זה
) ונראקו מטומטם לא מקשיבים למה שהוא אומר!

פולי3

New member
ללללללללאאאאאאאאאאאאאאא

מחר אני לא אהיה
ללללללללאאאאאאאאאאאאאא אני רוצה לראות מה קורה
אוווףףף

פרק נחמד

היה פרק יפה אבל אני שונאת את קיקיו היא כל הזמן מתקרבת לאינויאשה וקאגומה המסכנה היא כל כך מקנאה בקיקיו שאינויאשה אוהב אותה ואני לא רוצה שמחר אינויאשה וקיקיו היתנשקו!!!!!!!

איך את עושה את ה"טוב" הכחול?

ודרך אגב, אני כבר ממש מבולבלת!!! אינויאשה עם קאגומה או קיקיו עם אינויאשה? אינויאשה אוהב את קאגומה או את קיקיו?! הפרק היה ממש גרוע! כל זמן שזה עם קיקיו- הפרקים גרועים.
ובפרק הבא הם יתנשקו אבל היא שוב תנסה למשוך אותו לגיהנום??? נמאס לי שהיא איתו!!!!!! קאגומה לא מקנאה?!?!?!?!?! אוףףף איזה חראאאא

תשובה

אני חושבת שאינוישאה אוהב את קיקיו אבל הוא מנסה לשכוח אותה בזה שהוא אם קאגומה לדוגמא הוא היה יכול להציל את קיקיו מנאראקו אבל הוא הציל את קאגומה (כך לפחות ניראה לי) וגם אני שונאת את קיקיו שהיא כל הזמן אם אינויאשה ואני לא רוצה שם יתנשקו מחר.

פולי3

New member
ככה: אלט+0254 במקלדת הימנית,

ובקישורין במחרוזת ההודעה ככה אלט+0254 מה שאת רוצה לכתוב [בלי למחוק קישור] ובזה הבא אלט+0254 [בלי למחוק קישור] ולוודא שNUM לוק לחוץ [=

The Snow fox

New member
אגב, קיקיו ממש מאגניבה!../images/Emo63.gif

מה אתם רוצים ממנה? >_< ועזבו את קגומה בשקט. היא לא פקצ"ה. ממש לא. (חוץ מבסצינות סטייל "תולעתתתתתתתתתתתתתתתת!!!|1||1|")

למעלה