נו........ איך היה?

נו........ איך היה?

ספרו חויות יש תמונות? (פעם....בנוסטלגיה של פעם מזמן הייתם שולחים תמונות)- ומספרים חויות. בטוחה שהיה לכם כיף. שהילדים נהנו. שמהבוגרים לא פחות. סורי שלא הצלחתי להגיע (חזרתי ב-7 בבוקר, לא מזמן רק התעוררתי) כמה הרבה....- הפסדתי??? ד"ש חם לכולם.

היה....

שבת של שמש... אנשים מחייכים שבת עם טעם של פעם אחלה נוסטלגיה היה אחלה ואולי דנדי ירצה לארגן עוד.... וכמובן תודה לו על היוזמה...

נשמה שאני שואלת איך היה....

לא צריך מממממש לפרט אפשר להגיד....(לדוגמה)" סתם- היה לא משהו. וזהו," כאילו יש כאלה...מתבעסים לשמוע---תתחשב.
אוהבת אותך.

אחחחחחחחחחחח

תגעגעתי אז באתי.... נשבע לך היית חסרה לי בשולחן העגול... אבל הערב אדרוש פיצוי

הערב?

כפרה....הערב אני יוצאת להצגה במרוקאית! (אתה רואה מה קורה לגרושות עראקיות משועממות)!!! הפעם באמת צריך להתחשב בי!!! סורי- פעם אחרת...באמת בכיף,

אז איך היה את שואלת?

אחלה שבת שמשית
ומשומשת!! פארק ענק ויפהפה בלב חולון
המון אנשימים וילדים חמודים בכל הגילאים, שרצים ומתרוצצים מסביב המון חברים וותיקים שלא ראיתיהם יובלות ולמען האמת התגעגעתי ושמחתי לפוגשם וגם פנים חדשות שהגיחו מתוך הניקים, שהיה נעים להכיר!! ילדי הפורום המקסימים כל כך, (כולם, אחד אחד!!) כמה גדלו .... זוכרת אותם קטנים יותר מימים עברו..... ריח של מנגלים באוויר, בשר שניצלה..... הסופגניות התימניות הטעימות כל כך, שלרגע שכחתי את שמם.... באדיבותה של סופי ואני, באמצע כל זה, הפלא
שלי הלך לאיבוד!! וחזרתי הביתה בבאסה לבקש ניתוק מחברת הפלאפון. אך בעזרתה האדיבה והנדיבה של יערית שלנו נימצאה האבידה אז חזרתי בריצה לפארק להשיב לעצמי את הנאבד. וכאן המקום להודות לך יערית מקסימה, על עזרתך הנחושה במציאת הנייד שלי. תודה יקירה!! תמיד אמרתי ותמיד אומר - אין אין על הפורום הזה!! ותודה לדנדי וגם לאשה שמאחוריו על אירגון של יום מדהים, שמח, עליז וצבעוני!! מקווה להמשך אירגונים ימים שכאלו... כי אחרי הכל, איך אפשר לוותר על מיפגשי פורום שכאלו? תראו כמה שמחה וכמה כיף.... כמה מחוייכים אנחנו כמו משפחה אחת גדולה שניפגשת מפעם לפעם.... שרק ירבו ימים שכאלו!! וגליה.... חבל שלא ראינו לך.... תמונות כניראה יופיעו עוד בהמשך... ותודה שאתם קיימים!! המשך שבת נהדרת לכולם ולכולן ושבוע מקסים!! ריטה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היה נורא, היה מגעיל, איזה אנשים בעעעעעעעעע, מזל שלא באת אם היית באה היית נאלצת לשבת עם כולם, וכולם היו בכלל בשאנטי, היה ממש מגעיל עם השמש החמימה והנעימה, וכל האנשים שהרבה זמן לא ראינו, והילדים ששיחקו כל כך יפה, ועשן המנגלים שהתערבב לנו בפן
מזל שלא באת, היית מסתכנת בסבבה של יום חחחחחח

נכון... היה בעעעעעעעעעע....../images/Emo8.gif

ובנוסף לכל, היא הייתה נאלצת להצטרף לצוות החיפוש של הפון
שלי.... וואלה גליה... מזל שלא באת!! באמת מזל!! הרווחת לך יום מנוחה, בזמן שאנו נאלצנו לסבול את השמש ואת ריח המנגלים ואת הילדים שרצו והתרוצצו לנו מסביב בלי סוף.... מי כמוך???

חחחחחח גם שאתן מנסות להיות על

הכיפאק- ולהתחשב לא הולך לכן!!! חחחחחחחחחחחח- אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת מתה עליכם!!!

סורי שעניתי, נשבעת ../images/Emo10.gif

אוףףף.... בעסה.... הרחבתי יותר מדי...
לא לימדו אותי לתמצת!!

וואיי..ואייי..ואייי.. ועקשיו סתבכת

עם אחת שהיא רומניה... לא סתם רומניה!! ובכן... כששואלים ככה במקרה ברחוב לשלומי.... (את יודעת... חבר/ה/מכר/ה שלא ראיתי יובלות) זה הולך ככה בערך: עונה לבינתיים, כמיקדמה, "בסיידר".... ומבקשת סליחה לכמה דקות (בכדי שאוכל להשיב לו תשובה מפורטטת ומדוייקת)... רצה מהר להביא את הגיליון הרפואי שלי מרופא המשפחה
(בינתיים כמובן השואל ממתין בסבלנות) מביאה את הגיליון, ומתחילה להקריא בפני האובייקט את כל תוצאות הבדיקות שלי בשנים האחרונות.... מסיימת להקריא לו, ואז מתחילה לפרט את כל מעשיי וחידושי החיים שלי מאז הפעם האחרונה שהתראינו... משתדלת תמיד לענות תשובה מלאה ומספקת שלא תשאיר אחריה שאלות חלילה.... הרי לא סתם שאלו לשלומי... נכון? מתעניינים.... וכל הכבוד למתעניין. עלי לכבד את התעניינותו עד הסוף. לכן משתדלת להביא תשובה כהלכה. ככה זה ברומניה... ככה לימדו אותי!! קוקו, מקווה שסיפקתי סקרנותך..... והתשובה הייתה מלאה וממצה!!

אז טעית!!

אני מהסוג שנותנים ונעלמים!! (לבלי עקבות....) ואפרופו רומנים.... אם כבר ברומנים עסקינן.... בדיחה קטנה: (ותקשיב היטב!!) יש לקרוא זאת במיבטא רומני מודגש! רומנים זה עם שמח. כל מה רואה... לוקח!! ואם הוא לא לקח.... זה סימן שהוא שכח!!

יערית

New member
ת'אמת?

חוויה תרתי משמע:)) נ.ב פורום גרושים גרושות, קיבל דו"ח מעיריית חולון על המזבלה שהשאירו מאחוריהם
<קטי ודינה קחו זאת לתשומת ליבכן> היה כייף לראות ולהתראות

למעלה