אז איך היה את שואלת?
אחלה שבת שמשית
ומשומשת!! פארק ענק ויפהפה בלב חולון
המון אנשימים וילדים חמודים בכל הגילאים, שרצים ומתרוצצים מסביב המון חברים וותיקים שלא ראיתיהם יובלות ולמען האמת התגעגעתי ושמחתי לפוגשם וגם פנים חדשות שהגיחו מתוך הניקים, שהיה נעים להכיר!! ילדי הפורום המקסימים כל כך, (כולם, אחד אחד!!) כמה גדלו .... זוכרת אותם קטנים יותר מימים עברו..... ריח של מנגלים באוויר, בשר שניצלה..... הסופגניות התימניות הטעימות כל כך, שלרגע שכחתי את שמם.... באדיבותה של סופי ואני, באמצע כל זה, הפלא
שלי הלך לאיבוד!! וחזרתי הביתה בבאסה לבקש ניתוק מחברת הפלאפון. אך בעזרתה האדיבה והנדיבה של
יערית שלנו נימצאה האבידה אז חזרתי בריצה לפארק להשיב לעצמי את הנאבד. וכאן המקום להודות לך יערית מקסימה, על עזרתך הנחושה במציאת הנייד שלי. תודה יקירה!! תמיד אמרתי ותמיד אומר -
אין אין על הפורום הזה!! ותודה לדנדי וגם לאשה שמאחוריו על אירגון של יום מדהים, שמח, עליז וצבעוני!! מקווה להמשך אירגונים ימים שכאלו... כי אחרי הכל, איך אפשר לוותר על מיפגשי פורום שכאלו? תראו כמה שמחה וכמה כיף.... כמה מחוייכים אנחנו כמו משפחה אחת גדולה שניפגשת מפעם לפעם.... שרק ירבו ימים שכאלו!! וגליה.... חבל שלא ראינו לך.... תמונות כניראה יופיעו עוד בהמשך... ותודה שאתם קיימים!! המשך שבת נהדרת לכולם ולכולן ושבוע מקסים!! ריטה