נו........ איך היה?

היה מוי מוי מוי כיף../images/Emo140.gif

אחלה חברה אחלה אוירה אנשים יפים,אהבתי שבוע טוב

מוזר! ../images/Emo4.gif

לא ראיתי שם מישהו מפלסטיק.... אפילו לא שמץ ריח של פלסטיק מהמנגלים שניפנפו עליהם, רק ריח בשר צלוי!! אתה מוכן להזדהות???

איך היה..

מעבר לחויה של לראות אנשים שאחת לשנה אם לא יותר..רואה ובכל פעם זה לוקח אחור בזכרונות מחדש.. מעבר לזה.. שלראות איך השנים עברו רק בלהסתכל על הילדים שגדלו.. והם גדלו..שנותר רק להתפעל איך היה.. היה טוב..היה חסר לי קפה..ושלוק קטן מהכוס של טלה..לא הספיק לי.. אז הלכתי לבקש כוס גדולה יותר.. תמיד נעים לחזור למשהו מוכר וטוב..כך היה.

Den3

New member
היה כיף!!!

הילדים שלי ואני נהננו מאד (רק שנראה לי שאני צריך בלון חמצן אחרי השבת הזו...). תודה לדניאל ולאישה שמאחוריו (למרות שכשאת לפניו זה נראה יותר טוב...) שבוע טוב.

magic40

New member
היתי ונהנתי מאוד

בים
24 מעלות
ממש תענוג אבל במחשבות היתי אתכם

r o n i t 3 7

New member
היה כיף

מאוד נהננו, חייבת לציין שזה המפגש הראשון שאני מגיעה עם הילדים - ושווה, תודה לדניאל,

ורד 3

New member
לא היה משהו

היה משהו משהו ....ממש אבל ממש כייףףף...... זה התחיל ..... במיקום המושלם - תחת עץ מוצל ......ודשא כלבבי.......(כל הזכויות שמורות לדנדי ) הרעיון של שוק " קח תן " היה פשוט גאוני (היה תענוג לראות איך הסוחרים השובבים ....מתמקחים ...על הצעצועים){כל הזכויות שמורות לדנדי ) הגריל מן - גרוש אופטימי שעבד קשה על המנגל ....מלאן תלפים תודות (בזכותך אכלתי כנפיים ...אבל בלי רד בול)
סופינקה (המכונה עונה חדשה ) הזלבייה שלך ...עשתה לי את זה....(5240 קלוריות )....
בדולינה ...האהובה ..שצילמה אותי ואת הילדים ועשתה לי בוק חדש......
ריטה- השאפה עם דולצ'ה גבאנה......שאירחה לנו חברה ..... רינתתתתי -....את מעסיקה נפלאה..רק היום ידעתי שאני עובדת אצלך ..אבל לא שילמת לי שעות נוספות....
...ותודה ללינור הבת המתוקה שלך שהזכירה לי היום שאני נמוכה כמו סבתא רבא שלה....
אביב 36- עם האנרגיות והאופטימיות ....שלא זזה מאיזה כסא כחול ...בחיי כאילו היה מצופה יהלומים.... קיצר .....עומד להתחיל הגמר של נולד לרקוד... היה מאד מאד כייף לפגוש את כולם/ן אכלנו שבענו ......גם בלי אורנג'דה......ובלי משה...... שבוע נפלא לכולם .....ואנרגיות טובות..... ושוב תודה......

Rinattt

New member
חחחחחחחחח

למה מעסיקה? מה עשיתי כבר? אני אמסור לילדה תודה בשמך :) [
אני לימדתי אותן להגיד אמת... נו... תכעסי עליי לא עליה חחח]

Rinattt

New member
היה כיףףףףףףףףףףףףף :)

וואללה נהניתי אפילו תפסתי פוזה ב
ותפסתי קצת צבע עכשיו לא יגידו שאני חיוורת
הבננות שלי נהנו חבל"זזזזזזזזזזזזזזז תודה תודה תודה!

למעלה