נו, איך היה

shellyland

New member
זה לא רחוק ממה שקראו לו באמת.../images/Emo3.gif

אם תהיה עוד בת, יקראו לה מסקרפונה?

shellyland

New member
../images/Emo51.gif לשיבולת

שהתעקשה ולא ויתרה. היה שווה. ותודה גם למי שהשאיר אצלי את החומוס הנפלא. השיבולת, אגב, התקשרה אלי קצת לפני כניסת שבת וביקשה שאתנצל בשמה על כך שעוד לא היתה לה גישה למחשב.

היה נעים וחמים

תודה לשלי על האירוח תודה למוגג* על הסרט וההערות המחכימות, ולכל מי שתרם הערות משלו. תודה לרחוב האגס 1 על התרומה הטכנולוגית, ועל המאמצים לחבּרהּ אל הטכנולוגיה המקומית (מי שלא ראה ניסיון חיבור של dvd חדיש אל טלויזיה קטנת ממדים, ונטולת חיבורים, לא ראה מחזה סוריאליסטי מימיו). תודה לשאר הטכנולוגים, שהפליאו בכישוריהם, והביאו את שלל המכשירים של מוגג לכדי פעילות. וגם לאלה שישבו בסבלנות וחיכו לתוכנית, ומצאו בינתיים במה להעביר את זמנם (הפעלת שרירי הפה באופנים שונים) תענוג מיוחד היה לחזות בזיו פניו של אדון ה
, ולראות שהוא לא כל כך מפחיד כמו שלפעמים הוא נשמע... טוב שבאת, יחבא. היה נעים להכיר.
וגם אחרים - שלא תחשבו שזה שכבר יצאתם מאלמוניותכם מפחית את מידת השמחה לפגוש בכם שוב - חלילה. היה נעים וטוב.
תודה למסעידים, ולזוללים ולעמית שטרח להביא עוד שני רבעים ממשפחתו. *המפגש הזה הוכיח שהסחיבה והגיבוי משתלמים. מה היינו עושים בלעדי הציוד שהבאת? להתראות בפסח

ותודה מיוחדת נוספת

לשלי על שיתוף הפעולה בתכנון הערב, ועל הסיוע וההתייעצויות וגם על מה שהכנת, ובסוף לא הגענו אליו מפאת השעה המאוחרת.

כלומר, יש כאלה שהם כן סוד

אבל אני לא כותבת בהם בפורומים שמכירימותי. יש משהו מאוד שפל, בעיניי, בלהיות בקשר (גם אם רק וירטואלי ובפורום) עם אנשים בזהויות שונות ולהסתיר זאת מהם. סוג של רוע.

shellyland

New member
לא.

מכיוון שאני לא מסתירה כלום, לא משנה באיזה ניק "מתפלק" לי. ולגבי הניקים שאחרים, הם בתוקף רק בפורומים אחרים, ואני לא גולשת באלה ובאלה בו זמנית.

שרוֹן

New member
מצטערת (בשבילי) שלא באתי

כשאמרתי "כן" שכחתי שהאיש טס לו, ומשאיר אותי לבד-ביחד עם שני הזעטוטים. ארסנל ההצלות מנה סבתא אחת שמנקה לפסח, וסבתא שניה ברחובות. כך שעקב בעיות לוגיסטיקה, נבצר ממני וגו'. מזל שיש פסח.

למעלה