נו, איך היה

shellyland

New member
תודה גם לך.

בין הצחוקים וההמולה ניסיתי לבלוע את דבריך על הקלנוע והתיאטרון. חבל שלא דיברת יותר.

מוגג

New member
היה נחמד

(וחביב). המרדף אחר האוטו. העמסה של הציוד "לגיבוי" נסיעה בגשם בלתי פוסק לאורך כל כביש הבקעה. היווכחות בכך שבכל זאת הציוד לא מיותר. פריקת הציוד ונסיונות חיבור במשך שעות. מרוב לחץ שכחתי לברך כראוי את כל הבאים. וכמעט פיספסתי את יחבא שבא ונחלץ ממחבואו במקום קא זו או. שמחתי גם לראות את עמית ונציגי משפחת 1270 הנחמדים. בסופו של דבר הכל הסתדר והתחבר וכל חברה שהיתה חסרה הפסידה. תודה לשלי והחוטפת על האירוח ולכל מי שהיה

../images/Emo45.gif מפגש קטן ומושקע.

למארגנימות ולנוכחימות. "מה מצחיק" זה נושא מרתק. (פתאום קשה לי לתאר איך התייחסנו לנושא בהעדרה של האגוזה. זו פשוט נשמעת לי משום מה כותרת שהיא הייתה יוזמת...
) מי יתן ויצא לנו לפשפש בו עוד.

nutmeg

New member
היה מתאים לי לבוא

לולי התעלפתי בסלון בשעה 10 אחרי התרוצצות נון סטופ מחמש בבוקר. בן זוג מושבת בסלון עם רגל למעלה זה מה זה מתיש!

צימעס

New member
מה, אמש?

אמש התכנסה אצלינו ועדת שמות. הועדה קיבלה לעיונה חומר רב, ומספר בקשות. עיבוד החומר נמשך עד השעות הקטנות של הלילה (בקשה אחת נענתה רק בחלקה: מספר ההברות קטן במעט מזה המבוקש; היו הצעות שעלו לשלב השני, אך לא הגיעו לגמר; פרוטוקול הישיבה לא יוכל להוצג, משום ששימש הבוקר להצתת התנור). המסקנה הסופית הובאה הבוקר לידיעת הציבור בידי שליח הועדה (900 ש"ח), בעוד העולל שבנדון ממרר בבכי

shellyland

New member
מה אתה מצפה מהורים

שלבת הקטנה שלהם קראו על שם גבינה מותכת?

צימעס

New member
בפסח.

(על הגבינה המשולשת את לא יודעת? על מדף הגבינות במרכול הקרוב למקום מגוריך.)

למעלה