נו, איך היה

גנגי

New member
הפסדת!

וגם הצאצא שבחיקך הפסיד! יכול היה להכיר את אהבת חייו. יפה להלל היא שכבה שם בזרועות כל מי שרק רצה (היא הנותנת). עכשיו תצטרכי לרשום אותו לג'יי דייט או משהו כזה במקום שייהנה ממה שהטבע נותן, את רואה? וחוץ מלהתפעל מהזערורית ראינו סרט (אחדים מאיתנו התפלחו בלי לשלם), אכלנו חומוס משובח והורדנו אותו, כמקובל, ביין לבן יבש וצונן וקפיריניה או איך שקוראים לזה (הנה, שוב הסתבכתי עם הפר"דית הזאת...), שמענו את דולי פרטון הורסת שיר של ויטני יוסטון (...הסתבכות נוספת) וקיימנו דיון אינטלקטואלי בעניין איבריה הגלויים [באלו המוצנעים לא עסקנו, כי לא מצאנו כאלה, (עכשיו נפלתי בכלל לבירא עמיקתא], אבל מה אני מקשקשת - שום דבר לא השתווה לחוויה החד-פעמית בהחלט של חשיפת פניו של יחבא (שכשמו כן היה עד עתה) ברבים! בקיצור - מי שלא בא לא ידע את יוסף. או את יחבא.

ככה עושים? ../images/Emo46.gif

יש לך תינוקת חדשה ולא הודעת בפורום? תמונה, משהו?? איך נדע אם היא מתאימה לעפרון? (אוי, תמיד נשמע לי כל כך טיפשי השידוכי תינוקות האלה... כאילו יש איזה סיכוי בעולם שאני הייתי מתחתנת עם מישהו שאמא שלי שידכה לי בינקות!י...)

אה, וואלה

זאת אומרת, אחלה!
אפילו הושוויתם אליי? איזה כבוד!
לכם, כמובן. אני ילדתי קודם! חודש וחצי לפני הזמן. (מסוג התחרויות שעדיף להפסיד בהן
). תגיד, כמה כמה? כלומר, כמה שוקלת החדשה? ובן כמה ה"ישן"?

amit1270

New member
המון שאלות...

שלנו נולדה רק 5 שבועות לפני הזמן (יהיה בסדר עליזה!). היא נולדה די קטנה (2.6 ק"ג) אבל לא פגית (איך אומרים, פגית או פגה?). עכשיו היא אמורה לשקול כ-3.5 ק"ג (הערכה). הישן ישן שנת ישרים, ויהיה בן 4 בחוה"מ פסח או באפריל.

shellyland

New member
היא לא שוקלת.

נשבעת לך. החזקתי אותה על הידיים. הקניות שלי במכולת שוקלות יותר. ולפעמים היא פותחת עיניים. והיא רכה להפליא.

amit1270

New member
נותנת או לא נותנת

(מי זאת "היא"?), את דולי פרטון (והקרח האלכוהולי) שמרתם לאחרי שהלכנו, ככה עושים? לפחות הספקנו להיזכר במבצע סבתא אחרי שנות הגלות, ואפילו לגלות עוד כמה ניואנסים. גם הילדה נהנתה מהסרט בדרכה.

טופז2

New member
גם אני ../images/Emo10.gif

ברגע האחרון ויתרתי, הייתי עייפה מאד, הרגשתי שלא הייתי מחזיקה את עצמי ערה כל הערב. הייתי פשוט גם נרדמת בזרועות מישהו...כמו הזערורית
מצטערת. לפחות אוטוטו טיול פסח אז יש עוד למה לצפות.

אלי ו.

New member
היה ערב תרבותי לעילא

התכנסנו בדירתה החמימה של החטא והשופטת, אכלנו ושתינו כמה דברים טובים. צפינו בסרט "סבתא חיה מתה" ומוגג ניהל דיון בנושא "למה זה מצחיק". הנץ הפציע לראשונה במפגשי הפורום והתברר דוקא כטיפוס (בנדק) חביב ביותר. האגס דאג לדויד, מוגג למקרן ומחשב, עמית וזוגתו לתינוקת חמודה להפליא שלי הביאה חתולה אנטיפטית אבל פיצתה ע"כ בקפריניה טעימה שירה בלטר גנגי ואנוכי. תודות לשיבולת על הארגון, לשלי על האירוח ולמוגג על ההרצאה.

טופז2

New member
מזכיר לי את סלאח שבתי

בקטע של הגיחוך על ההווי והתקנון הקיבוצי כשבנו של סלאח שבתי מבקש לשאת את בת הקיבוץ. זוכר את: "מה זה קולקטיב, אדון?" התשובה: "זו מסגרת חברתית, חבר שבתי, המגבשת את מתנדביה ביישוב חקלאי-חלוצי הבנוי על אושיות של שיתוף בעבודה וברכוש על רקע עזרה הדדית..." לעולם לא נמאס לראות שוב ושוב את הסרט הנהדר הזה.

shellyland

New member
../images/Emo9.gif

הוא אמר שהדירה היתה חמימה. אני יכולה לנוח על משכבי בשלום.

אהההההה, הפתעה

היחבא עבר לדיבור גלוי יותר, מה יש? רק לחטא ולשופטת מותר?!. היה ערב מרשים. פגשתי קבוצת נשים ואנשים מרתקות, רגישות, חכמות ומשכילות [דבר די קשה בנסיבות יומיומיות רגילות]. כל הדברים שכתבתה גנגי, שכל קשר בין איך שתפסתי את דמותה למציאות היה כפוף לעולם הדימויים הפרוע שלי. עמית 1270, אני עדיין מתאושש בין המחשבות שהיו לי בקשר לגילו המופלג לבין המציאות הצעירה יותר [מה שמוכיח באופן שיטתי את טענתי שיתרון המרשתת הוא המפגש בין תודעות והעלמת חלק מהמגבלות החברתיות הקשורות לגיל ולדעות קדומות ביחס לגיל]. והמארחת אדם ואשה למופת. תודה לך חטא ותודה לך שופטת .

amit1270

New member
12, 70 - מה לא ברור??

זה סגנון הכתיבה ה
שלי? (ואני בכלל לא ידעתי שהוא כזה.) האם עליי לקבל זאת כמחמאה?

למעלה