נו, אז מה היה לנו?

אשרת

New member
זה משעשע...

שהשקרן הראשי שלה פורום טוען לחוסר אמינות מצדך. החוצפה שיש לדמויות וירטואליות...

אשרת

New member
נכשלה?

לא חושבת שהיא נכשלה. חשובת שכל ההתנהגות במו"מ הקואוליציוני בכל הקשור לחלוקת תיקים קצת סותרת את 'החברתיות' הזאת וגם הסרתי לך למה, ובתמונה לכך כינת אותי צבועה, משום שאני טענתי שכאשר מדובר על יישום אידיאלוגיה של מישהו אשר מתנגד לך, אז זה בזבוז כספים מיותר לחלוטין(ואני אכן מסכימה איתך שכל ההשקעה בהתנחלויות מיותרת לחלוטין) אבל כאשר מדובר על תקצוב של שר בלי תיק אז פתאום את הטוען שזה בסדר גמור כי זה יתן לכם עוד כוח ליישם את האידיאלוגיה שלכם. קצת עקום. דבר אחר - מי שמך לדבר בשם תומכי וחברי מפלגת העבודה? אני אומרת לך, שאחי גדול וגיסתי (שיהיו בריאים) די מצטערים על תמיכתם במפלגת העבודה. למה? כי הם לא אוהבים בכלל את ההתנהלות של פרץ לאור כל המו"מ. אז מומלץ שתסייג את דבריך. אני לא יכולה לומר אם היא נכשלה או לא- משום שאני לא בחרתי בה והיא לא חייבת לי דבר. אבל משום שאתם הולכים להיות חברים בממפלגה - תתחילו לדעת לקבל ביקורת על ההתנהלות שלהם, כי בנתיים הממשלה 'חייבת' לאזרחים שלה ולא האזרחים 'חייבים' ללממשלה. וכאשר באים אליהם בטענות, ומישהו ממשיך להאשים מפלגה שלא קיימת כבר, אז יותר ממה שזה מעיד על תומכי שינוי, זה מעיד עליכם.

נו, אז אולי תסבירי לניב

שמפלגת העבודה לא נכשלה. הוא מנסה כל הזמן לשכנע אותנו בכשלון הנורא של פרץ ומאוד מתאכזב שאנחנו לא מסכימים. פרץ לא ויתר כלל וכלל על האג'נדה החברתית. כל הסעיפים החברתיים עליהם התחייבה העבודה לפני הבחירות אכן יופיעו בקווי היסוד של הממשלה וייושמו. הוא נאלץ, שלא מרצונו, לוותר על האוצר. חבל, אבל לא נורא. על החקיקה החברתית לא הייתה פשרה וזה מה שהכי חשוב. לגבי השר בלי תיק את צודקת. צריך להפוך אותו לשר עם תיק. אנא פני לאולמרט בעניין. כל בוחרי העבודה שאני מכיר מרוצים בסך הכל. ברור שיש הסתייגויות פה ושם. הרי לכל שני יהודים יש שלוש דעות, ואי אפשר לצפות שכל מעשיו של פרץ יזכו בתמיכת כלל מצביעי העבודה. גם לדעתי נעשו כמה שגיאות. אבל אני אישית עוד לא פגשתי תומך עבודה שמצטער על בחירתו.

11niv1

New member
איש באמונתו יחיה.

ואם אתה מאמין במה שכתבת , אשריך וטוב לך. מנסיון של ממשלות והסכמים קודמים, רוב רובו לא יתממש, ושכר המינימום, אשר יעלה ב 500 ש"ח עד יולי 2007 , הוא התחלת הבנה עד כמה הבלוף הנפוח ששמו ממשלה חברתית, יתפוצץ לצערי לכולנו בפנים. (עם 28 וולבו, לשכות , מזכירות, ויועצים..)

טשאפק

New member
אני מרוצה מקווי היסוד

אבל הדברים ייבחנו בשטח. למשל פינוי המאחזים. נחכה לאיוש תפקידי השרים. אם ימונו פואד, כבל ושמחון, ועוד יותר גרוע - סנה, ואילו ברוורמן ואיילון לא יקבלו תפקיד שר, אתאכזב. האם "מפלגת העבודה המתחדשת" כולל את היו"ר בלבד? מה כל כך מחודש בפואד? האם הנבחרת טובה רק לצילומי סרטוני תעמולה? יש ברשותך אנשים מעולים, שזכו לאמון חברי המפלגה, שהביאו ללא ספק קולות רבים, ועשו מאמצים גדולים בתקופת הבחירות - רבאק, תשתמש בהם!

אתה צודק

גם לדעתי ברוורמן ואיילון ראויים לתפקידי שרים יותר מאשר פואד, כבל ושמחון. אני מבין את האילוצים הפוליטיים של פרץ בתוך המפלגה, אבל לדעתי הוא יעשה טעות אם הוא ישאיר אותם בחוץ. סנה, אגב, יהיה ככל הנראה סגן שר הביטחון.

טשאפק

New member
מה הכוונה בדיוק באילוצים פוליטיים?

מילא שימונה שר אחד מבין אלה שחברי המפלגה דירגו במקומות נמוכים בפריימריס, כדי להרגיע את האופוזיציה. אבל שלושה או ארבעה? זה צורם מאד! האילוצים הפוליטיים הללו באים חד וחלק על חשבון טובת המדינה. על הדרך גם המפלגה נפגעת בציבור רחב. מי בציבור מעדיף את פואד או סנה על איילון, או את שמחון או כבל על ברוורמן? אתה לא חושב שהסיבה היא חשש מתחרות עתידית על כס היו"ר מצד ברוורמן או איילון הפופולריים, בעוד פואד, כבל, שמחון או סנה אינם מהווים איום כזה?

מה, לא ברור?

יש לפרץ סיבות פוליטיות לתגמל אנשים שהתגייסו לעזור לו, ואנשים ששולטים על המנגנונים של מפלגת העבודה. לברוורמן ולאיילון, שהם די טריים בפוליטיקה, יש מעט כוח פוליטי פנים מפלגתי. אני, כמוך, מקווה שעמיר פרץ ייתן להם תפקידי שרים, אבל ברור שדחיקתם של כבל או פואד תעלה לו במחיר פוליטי.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

הוא בכלל לא בוחר שינוי, גבר גבר. לך מצא לך פסיכולוג שינסה להוציא לך את אובססיה משינוי.
רק עלוב נפש ממשיך להתעסק עם מפלגה שכרגע לא קיימת.

מישקולץ

New member
המפלגה לא קיימת אבל ההרס שהיא גרמה

קיים, ובנוסף לכך תומכי שינוי עדיין קיימים. אז ...........

אשרת

New member
מי קיים?

תומכי שינוי אכן קיימים. רוצה להעמיד אותי מול כיתת יורים משום שאני לא מעריצה את האיש עם השפם? או שאני חושבת שזכויות הפרט והפרדת דת מהמדינה הם עומדים בראש סדר העדיפויות שלי ולא איזה אפס כמוך שאני צריכה לממן? או שאני לא חושבת שאני צריכה לממן חבורת אנשים אשר מעדיפים ללמוד בישיבה? או כאלו שעובדים בשחור ומקבלים בכל זאת מביטוח הלאומי כסף? מה אני אומר לך - אתה דמוקרט גדול.
אני לא אוהבת בכלל את נתינהו, אבל נתינהו הציל את הכלכלה מהמדיניות המפענה של המפלגה שלך, אשר הכניסה את המדינה לחובות כבדים למדי. אבל למה שזה יעניין אותך, אם אפשר לקחת מאנשים עוד ועוד ועוד. עד שיום אחד ימאפס פה לאנשים להיות העבדים השחורים שלך.

מישקולץ

New member
את במיעוט אז להרגיע בבקשה

שינוי הייתה המפלגה הסחטנית ביותר!! אז אם את באה לבכות ולהתמרמר על בזבוז לפחות תנהגי ביושר כי המפלגה שלך היא זו שלקחה 700 מליון והתאיידה לה!!

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אתה מבין -- אני לא שוקלת את דעותי לפי מספר האנשים שתומכים בי. אולי כך אתה קובע את דעותך הפוליטית, אבל לא אני. עכשיו- אתה ממשיך עם הדבר הזה, וכבר נאמר לך שזאת הוצאת דיבה. אם זה היה נכון, אתה כבר מזמן היית מגיש תלונה בגין דיבה. מפלגת העבודה סחטה מהמדינה הרבה יותר מ-700 מיליון ש"ח , וכבר אמרו לך זאת. אבל אני לא מאשימה אותך, אחרי הכל אתה סתם ראש דשא

מישקולץ

New member
את ממש צרת עין וקנאית ../images/Emo6.gif

לא הייתה עוד מפלגה סחטנית וסקטוריאלית כמו שינוי!! לקחה 700 מליון שאלוהים יודע מה עשו איתם. להבדיל אלף הבדלות מפלגת העבודה היא לא מפלגה סקטוריאלית ומה שהיא מקבלת הוא לטובת המדינה והעם. אבל לך יש תפיסה כלכלית חברתית קפיטליסטית חזירית אז אין סיכוי שתביני טוב ביבי וטומי מילאו לכם את הראש בקש

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

הודעת השנה
מפלגת העבודה לא דאגה לקיבוצים?
על מי אתה עובד בדיוק? שינוי היתה המפלגה אשר ניתסה לייצג שכבת אוכלוסייה אשר כוללללםםם דורכים עליה. אבל אני בהחלט מבינה למה אתה לא מבין זאת - משום שאתה לא תמנה עליה בחיים שלך
אתה ממשיך עם השקרים שלך. כאשר אין מה לומר, אז משקרים. שיהיה לך כל טוב. אני את הדיון ההזוי הזה עמך, מסיימת בזה. שקרן.

למעלה