נו, אז מה היה לנו?

gershon17

New member
נו, אז מה היה לנו?

עמיר פרץ שר האוצר? לא, הוא שר הבטחון. תיק חברתי ביותר. עכשיו הוא יצטרך להקטין את תקציב הבטחון ויאלץ לפטר מאות ואלפי עובדי תעשיה בטחונית, או לפגוע בתנאי משרתי הקבע. או להפריט מפעלים בטחוניים. כן, בטח, הוא גם יעשה את זה. שכר מינימום של $1,000 תוך שנה וחצי בקווי היסוד של הממשלה? חלילה! עד סוף 2007 שכר המינימום יועלה ב-500 שקל, וגם תוקם ועדה שתדון בנושא. מתישהו. אני מאמין שהפרוטוקול שלה יהיה מסודר מאד - דוגמה ומופת לכל הועדות שיבואו אחריה. מה יצא מכל ההתרברבויות והקשקושים פה בפורום? שבעה שרים, כולל אחד בלי תיק. יופי באמת.

gershon17

New member
בשדרות מאוכזבים

נו, מה לעשות. זה לא שהם מבינים משהו, נכון? האמת, ההחלטה שהגיעו אליה היא באמת הרע במיעוטו. אם כבר מחליטים להעלות שכר מינימום - עדיף מאד מאד בעדינות. מישהו מוכן להסביר לי אבל למה העלאה כל כך מדודה ואיטית עוזרת למשתכרי שכר המינימום יותר מאשר מס הכנסה שלילי?

gershon17

New member
זה לא מה שכתוב בלינק שהבאתי

שם כתוב במפורש שדווקא בשדרות מאוכזבים מעמיר פרץ. אני לא מאוכזב ממנו כי אני לא ציפיתי ממנו לשום דבר. אני פשוט נהנה להציק לכם קצת.

מישקולץ

New member
אתה לא מציק לאף אחד פה ../images/Emo6.gif

זה רק מראה שאתה דביל חסר חיים אם כול מה שיש לך לעשות בחיים זה "להציק" לאחרים.ממש אופייני לבוחר שינוי טיפוסי

11niv1

New member
קשה להסתכל במראה נכון ?

ולראות שפרץ נכשל בבחירות עם אותם מנדטים כפי שהביא מצנע, ועם ממשלה מנופחת על חשבון אותם חלשים.. ממש הצלחה מוחצת הפרץ הזה...

מישקולץ

New member
נכשל ? בדיוק ההפך טיפש שכמותך

היה מפץ גדול שכחת כבר? הליכוד התרסק!! שינוי מתה!! וקמה לה מפלגת מרכז שנגסה בכוחם של מפלגות השלטון שהיו עד כה (העבודה ,הליכוד) בהתחשב בכך ובהתחשב שציבורים שמעולם לא הצביעו לעבודה הצביעו לה הפעם זה השג גדול לעבודה ששמרה על כוחה אחרי כול הסופה שעברה כאן. מה גם שבמשא ומתן הקואליציוני הוא הששיג השגים מעולים. אז כנראה שהמראה שלך כבר ירוקה מאוד.... מקנאה ומרמור. לך תנקה אותה תסתכל שוב במראה ותחזור..

11niv1

New member
הלוואי שבכל בחירות זו תהיה ההצלחה

של האבודה. מה שיפה אצלך שאתה חזק מאוד בשיכנוע עצמי.

emerald3

New member
פאטתים

תראו כמה שקרים של פרץ התפוצצו הסופו של דבר עוד לפני שהתחיל מושב הכנסת החדשה "לא אשב עםליברמן"-יושב גם יושב ולא רק זה אלא פרץ בעצמו חשב שיצליח להקים ממשלה בראשותו יחד עם ליברמן "אתקשה לשבת עם אולמרצ"-בסוף הוא הצליח לא? על אף כל ה"קשיים" ראינו איך פרץ מזדחל לעבר הכיסא ומוכן למכור את כל האידיאולוגיה שלו תמורת כיסא נוח בממשלה "אקים ממשלה עם הערבים חרדים ומרצ"-בסוף הוא לא הקים ממשלה אלא רדף אחרי הכיסא ללא ערבים וללא מרצ "המהפך"-המהפך היחידי הוא שמפלגת העבודה קיבלה פחות קולות מבחירות קודמות כמובן שכל אלה מהווים את קצה המזלג של שקרי פרץ אז מה למדנו? פרץ שקרן רודף אחרי הכיסא ומניפולטיבי כמה זמן נשאר לו להיות יו"ר המפלגה עד שהוא יחזור לשדרות?

פאתטי

תראה כמה שקרים שלך מתפוצצים, וה רק בתגובה אחת: "אתקשה לשבת עם אולמרצ"- מתי פרץ אמר את זה? "אקים ממשלה עם הערבים חרדים ומרצ"- מתי פרץ אמר את זה? "המהפך"-פרץ דיבר על מהפך חברתי, וזה אכן קרה. לראשונה נושאים חברתיים עומדים במרכז הדיון הציבורי, יש חקיקה חברתית ושינוי מגמה מובהק. "מפלגת העבודה קיבלה פחות קולות מבחירות קודמות" - בבחירות הקודמות העבודה קיבלה 455183 קולות, ובבחירות האלו 472366 קולות. כמובן שכל אלה מהווים את קצה המזלג של שקריך. "כמה זמן נשאר לפרץ להיות יו"ר המפלגה עד שהוא יחזור לשדרות?" - עשרים, שלושים שנה גג.

emerald3

New member
ואתה עוד קורא לעצמך תומך פרץ

גילית פה בורות מדהימה... לשאלותיך- פרץ טען כי יתקשה לשבת עם אולמרצ לאחר שמטה קדימה פרסם ביקורת אישית ירודה ובזויה כלפי פרץ כשבועיים לפני הבחירות פרץ רואיין לידיעות אחרונות וטען כי יתקשה לשבת עם פרץ בקשר לאמרה השניה מתי פרץ אמר זאת? בתוכנית פגוש את העיתונות כשבוע לפני שיחימוביץ הודיעה על הצטרפותה למפלגת העבודה בעיניים יחימוביץ שאלה את פרץ עם מי הוא יקים קואליציה? פרץ ענה לה: "יש ערבים יש חרדים ויש מרצ" היום אתה נפגש עם החמאס מחר אתה שר של פרץ

נו באמת,

פרץ מעולם לא כינה את אולמרט בשם "אולמרצ", בטח לא בראיון עיתונאי. פרץ לא הבטיח שיקים ממשלה עם מרצ וכו' אלא הסביר, במידה והוא יקים את הממשלה, מי עשויים להיות חברים בה. מכיוון שאולמרט מקים את הממשלה זה כלל לא רלוונטי. נו, יש עוד סילופים בקנה או שגמרנו להיום?

emerald3

New member
פרץ לא קרא לאולמרצ ככה

זה אני קורא לו ככה דווקא לזה שמת לב? פתאום מסתבר שלא כל כך שיקרתי נכון? הכר את מנהיגך לפני שאתה מצביע לו פרץ אמר או לא אמר שהוא יתקשה לשבת עם אולמרט? אתה טוען שפרץ לא אמר עם מי הוא מתכוון להקים את ממשלתו ובכך אתה מוכיח שאנשים הצביעו לפרץ מבלי שיש להם מושג למי הם מצביעים אתה כפעיל העבודה לא יודע שכשפרץ התראיין לפגוש את העיתונות ונשאל ע"י יחימוביץ עם מי יקים את ממשלתו ענה: "יש ערבים, יש חרדים יש מרצ"? אם לא אתה יודע זאת אז מי כן? ואגב אפשר להוכיח זאת בדרך נוספת מלבד צפייה בתוכנית פגוש את העיתונות: פרץ פסל את ליברמן? פסל פרץ פסל את הליכוד? פסל פרץ פסל את האיחוד הלאומי? פסל מכיוון שמפלגת קדימה לא הייתה בתכנון באותו זמן עם מה נשארנו? מרצ חרדים וערבים הכר את מנהיגך

עזוב אותך ממנו, כנראה שמשעמם לו

בחיים, אז הוא החליט להוציא את התסכולים שלו על כך שמרזל לא נכנס לכנסת, בחזרה על המנטרה שלו שוב ושוב ושוב, בכל מיני שמות ובכל מיני גרסאות. אני כבר התייאשתי ממנו ואם לא שמת לב, אפילו לא טורח להגיב לו ולהשמצות חסרות שלו ושל חבריו הקיצוניים. ותאמין לי, זה רק מוסיף בריאות.

emerald3

New member
ככה אתם פותרים ויכוח?

בלי להתמודד עם המציאות ופשוט לברוח? האם מי שהצביע עבודה ידע למי הוא מצביע?

מה שמעניין

זה שרק מתנגדי העבודה הם אלו שטורחים להסביר כל הזמן שמפלגת העבודה "נכשלה". איכשהו, בוחרי העבודה דווקא מרוצים פחות או יותר מהתוצאות, מרוצים מההישגים של פרץ, ודי טוב להם על הלב בחשבון כללי. אם שונאי פרץ מתוסכלים ואוהדי פרץ שמחים, זה כבר אומר מי ניצח ומי הפסיד.

11niv1

New member
יש שיר יפה שמתאר את המצב שלך

אשליות !!!! מרבית הבוחרים מרוצים ?? אני עובד הרבה בקיבוצים, מרוצים הם לא...

למעלה