נושא אחר...

chen1237

New member
החנפנות שלך ראויה לציון

שמת לב שכל אחת שהעלתה סוגיה בפנייך ואת לא הסכמת איתה - לא הסברת למה את לא מסכימה - רק מיררת על מר גורלך ועל כך שתצטרכי להסביר לנו, בנות הפורום הסתומות מסתבר, שוב ושוב ושוב, והאבסורד זה שבכלל לא הסברת - רק התלוננת! את לא מוכנה לקחת בחשבון שאת טועה, ולכן את לא מוכנה לשקול את דבריהן של אחרות - אז אם את מחפשת שילטפו אותך ויגידו לך כמה את צודקת - קחי את השבת ותמציאי סיפור נורמלי, שבו את לא מוצגת כמו אישה מהגיהנום. (אם עדיין לא הבנת: אין שום סיבה בעולם שיגידו לך שאת צודקת - כשחושבים שאת טועה ובגדול!).

lviae

New member
אני לא צריכה להסביר. הנה

התגובה שלך אומרת שלא הבנת.
אם הייתי רוצה שיצדיקו אותי הייתי פונה לאנשים שבאמת
מכירים אותי, בכל ההיבטים.

אז...חשבי טוב לני שאת מבזבזת זמן בתגובה שמוכיחה את מה שאני טוענת...שהרוב רק מטיף וממציע וסוטה מהנושא ומהעיקר!

chen1237

New member
והתגובה שלך אומרת שאת מוכנה

לקבל על עצמך חיים עם פרטנר שאין לך שום עניין בו מסתבר. חיים שלל - תבלי, תסבלי.. על שאר בנות הפורום זה לא משפיע. תמשיכי למרר לעצמך את החיים.. שיהיה בהצלחה.

היא באמת לא צריכה להסביר

וכל אחת שלא מסבירים לה אלא מצפים ממנה לקרוא מחשבות ולא מסוגלת לזה צריכה לא לענות. לא להתחנן להסבר.

הטעות שלך היתה בכך

שהנחת את הבגדים ליד דלת חמותך - בלי לשאול אותה קודם ואפילו בלי ליידע אותה.
לא עושים דבר כזה - גם אם היא גרה בגפה, אוהבת לכבס והבן שלה מפונק.
יכלת להרים טלפון עם "אפשר להקפיץ אלייך חבילת בגדים לכיבוס?" - והיא כנראה תענה בחיוב וזהו.

תראי, בחיי נישואין אין אמת אחת. הכל כ"כ תלוי בשני בני הזוג, באופי, ברצון וכו'. מה שנכון עבורי - לא בהכרח נכון עבורך.
אצלכם בעלך עובד מחוץ לבית זה הכי הגיוני שהוא יצפה שאת תעזרי לו מהבית, כי את בבית ויש לך זמן לזה.
מעולם לא שמעתי על הפרדה בכביסה. אני וילדיי לבד ובעלי לבד? הכביסה שלי והכביסה שלו? מה פתאום?!
(אגב, מומלץ לרכוש מייבש כביסה. לחורף הז מקצר ערמות כביסה ואם שמים במייבש 4-5 חולצות בלבד ל- 10 דקות הן יוצאות מגוהצות. חוסך המון עבודה).

לנו יש 6 ילדים קטנים.גם לי יש מטלות איתם. זה נפל, ההיא צריכה עזרה בש"ב, ההוא שואל אותי שאלה, ההיא רוצה מים והקטן סתם בוכה. ואני גם עובדת. לפי השיטה שלך - אני אמורה לשבת בבית ולא לעשות כלום (ולפעמים זה מאד קשה) או להפיל הכל על אמא שלי (כי חמותי גרה רחוק...)?
אני גם לא מבינה למה שני ילדים לא יכולים להיות דקה וחצי לבד בבית כשאמא שלהם שמה כביסה במכונה. האם יתכן שהם כן יכולים להסתדר ורק את לחוצה מדי?

בקיצור, אני חושת שאת כן צריכה לעשות שינוי חשיבה בראש. לא "אני לא פריירית שלו" אלא "אנחנו תא משפחתי אחד ונעזור זה לזו ולהיפך".
כמובן שאם הוא בבית ויכול לעזור : תבקשי ממנו.
חשוב לבקש יפה, לומר שקשה לך והכי חשוב : להודות אחרי העזרה (גם אם היא לא מושלמת. לא לקטר - רק להודות. זה ימריץ אותו לעזור לך יותר).
ואת אמא שלו - עזבי במנוחה. היא לא המטפלת שלו והיא לא חייבת לכבס את בגדיו.

EcoT

New member
אמרת יפה מעריצה אותך על 6 ילדים ועוד ערה ב2

בלילה!

lviae

New member
לקחתי.

ורק משהו....לא אוהבת את המילה ״לעזור״.
הוא גר בבית - והוא אמור לתת יד. המילה לעזור מותר מזוהה
עם אורחים וכו׳, לא לבעלי בית.
לגבי ילדים, תסכימי איתי שיחד אחד יכול להכיל בתוכו
10 ילדים...? לא בגלל התנהגות לא טובה/חוסר משמעות..
בעיקר בגלל סקרנות.
היא אוהבת להציק לאח שלה ולא מודעת שכל משחק יש בו סכנות.
אני מעדיפה שהם יהיו תחת עיניי - כי למדתי מטעויות.

ילדים תמיד נמשכים לאסור, זה לא סוד. והילדה שלי כל משחק איתה איתו מביאה איתו סכנה.

הידיעה הזו לא עושה לי טוב, זה לא שהיא עושה בכוונה, זה הגיל שלה והיא עושה את זה מהתלהבות ולפעמים כי משעמם לה...אני יודעת את זה כי כאשר אחיה בוכה בגלל משהו שעשתה היא ישר מחבקת ואומרת: ״סליחה אח שלי״ ומתחילה לנגב לו דמעות וכו׳
מעדיפה למנוע תקריות.
אם הכביסה היה בתוך הבית היה קל יותר - כי לא הייתי מסירה עיניים עליהם.

lviae

New member
מה קרה, בלו? נפגעת?

אני לעומתך לא בעד סירוס התנהגות/הפגנת אנושיות.
וכן מודעת לגיל.
ראוי ותטעה הרבה בכדי ללמד אותה מאשר לסרס כל דבר.
אני לא מגדלת רובוטית עם שלט רחוק....ילדים ידועים כשטוטקנים
אז למה לא להשלים עם זה ולתקן עם סבלנות רבה?

אני מעדיפה שתטעה בגיל הזה הרבה - ושתפנים את הטעויות וכן תגדל איתם מאשר שאסרס כל דבר ואחר כך תגדל עם פחד ובגיל הבגרות זה יתפרץ!

תמשיכי במה שאת מאמינה...כשיהו לי רבוטים אחשוב על שיטה שלך:)

chen1237

New member
אני לא מבינה דבר אחד

איך אישה עם ראייה כ"כ ליברלית ורחבת אופקים בכל מה שקשור לחינוך ילדיה - יכולה להיות כ"כ חשוכה ואגרסיבית בכל מה שקשור לזוגיות שלה עם בעלה?! מוזר שאת לא מוכנה בשום אופן לסרס את התנהגות ילדייך ורגשותיהם - אבל את בעלך את מסרסת בצורה כ"כ בוטה ומשפילה.

lviae

New member
חן, שוב פעם עם ההשערות שלך?

מה זה? זה מדבק?

לשאלתך, אני לא מסרסת אף אחד!
זה שאת מבינה ככה - זה בעיה שלך שקשורה בהבנה.
איך אפשר לסרס בן אדם שגדל - ככה?
וחוץ מזה - אני מראה לו שאני רק אישה שהתחתן איתה ולא אמא שלו.
אמא היא אמא - תרצה לא תרצה לא תוכל לעזוב, לעומת זה אישה נשואה כשימאס לה או כל סיבה אירת - ותרצה לעזוב יכולה לעזוב, אז כבר הוא יצטרך למצוא סידור לבעיות שלו...ואת מה שאני מצאתי לו גם בסוף היה מוצא.

אז...יוצא שעשיתי את מה שהוא היה עושה בכל זאת:)

chen1237

New member
נסביר לך שוב (נשמע שאת מאוד אוהבת הסברים)

היחידה שלא מבינה פה - זו את! מה זה משנה איך בעלך גדל - את מענישה אותו על משהו שלא תלוי בו, בעל כורחו מי גידל אותו ואיך. תמשיכי לספר לעצמך שאת לא מסרסת, משפילה ומחפשת "להכניס" לו ולאימא שלו בכל הזדמנות - נראה לאן זה יוביל אותך. אחרי מה שסיפרת פה על עצמך, אני יכולה לומר שמזלך שאת נשואה, כי לא נשמע שהיית מצליחה לגדל שני ילדים ואת עצמך (שנשמע שאת זקוקה למי שיגדל אותך - בעלך). אם תחליטי להיות "גיבורה גדולה" ולעזוב את בעלך - רווח נקי בשבילו. את תאכלי אותה בגלל זה, כי נראה לי שאת כ"כ עצלנית ומפונקת שלא תצליחי לפרנס את עצמך וילדייך. מקווה בשבילכם, שתביני בזמן עד כמה מעוותת החשיבה שלך, והיחידה שנענשת בסופו של דבר זו רק את.

היא כתבה באחת התגובות

שהיא מרגישה פראיירית כשהיא מכבסת ומגהצת לבעלה וכל מה שעבר לי בראש זה מי פה הפראייר באמת.

lviae

New member
אוף, אין לי כוח להסביר לך....

אה, לכי למילון חפשי לך מה זה עצלנות.
זה ניותר קשור לראייה שלך, אז אולי זה ישתנה.

לגבי הבן זוג, חחחחחחחחחחח
הצחקת אותי!
את לא מכירה אותי אז תפסיקי ליזון מההשערות שלך.
זה לא נגמר לך?!
תהיי בריאה

את זו שנפגעת על כל מילה שאומרים לך

כמו שכתבתי לך קודם נסכים שלא להסכים.
את בעד התנהגות חסרת גבולות ואני בעד להציב גבולות לכל אדם באשר הוא.
את משחקת במשחקים עם בעלך אבל לבת ה4 שלך נותנת לסובב אותך על האצבע הקטנה. אם ככה את רוצה להמשיך בחייך תהני. רק שלא תבכי אחר כך.

מצאת לך מילה " סירוס" ואת כנראה מתה עליה בלי להבין בכלל את המשמעות שלה ובאיזה הקשר לזרוק אותה. ממליצה לך ללמוד את זה קודם, אחרת את לא נשמעת כמו הערפון הכי מחודד בקלמר.

lviae

New member
במשפט אחד:

אל ״תדאגי״ לי, אני מסתדרת.!!!
הלוואי לכולם ילדה כמו שלי.

אה, אילו מילים של הגננת שלה.
תמשיכי לגדל רובוטים!
לבריאות!

סליחה,לא את כתבת פה פוסט על כמה את לא מסתדרת?

כי את לא יכולה לתלות כביסה עם הילדים שלך????

הית רוצה שתהיה לך ילדה מדהימה כמו שלי. שיודעת להעסיק את עצמה בזמן שאמא שלה תולה כביסה.

lviae

New member
בלו, תפסיקי לענות כאשר בגוף יש דם

רותח:)

הילדה שלי עוזרת. ההשערות באמת מדבק!
תקראי, ציינתי זאת. אם הייתי איתה לבד - לא הייתי לחוצה.
לעומתך לי יש עוד ילד.
הילדה שלי עוזרת, מציעה את עצמה, נותנת לי כביסה לתלות, עוזרת לי בקניות, כשאני עייפה היא אומרת לי: ״אמא תשימי את הראש שלך על הבטן שלי כמו שאני שמה עלייך״ וכן ״אמא! את האמא הכי טובה, אני אוהבת אותך״ וכן ״אמא! תודה שהבאת את אח שלי מבית החולים, אני אוהבת אותו״ ועוד ועוד ועוד דברים אנושיים שאת לא תביני....

הבעיה היא כשהיא ביחד עם אח שלה ואני לא רואה ומשגיחה!!

בטח, גם פה לא תביני. אבל ניסיתי

למעלה