נורא מעניין אותי

sivani

New member
אוקי,צודק,השוואה קצת טיפשית

אבל מבחינת הדעות והגזענות והצעקות האלה למוות-אין הבדל. אני לא מבינה איך עם שעבר את השואה, ובעיקר אשכנזים כמוני וכמו עוד פה כמה פה שמלא מהמשפחה שלהם מתו בשואה (ואני יכולה להגיד לכם שאצלי זה המון אנשים
) יכולים ללכת ולצעוק מוות לערבים. איך? זה משגע אותי. הרי זה בדיוק מה שצרחו לקרובי המשפחה שלכם לפני 65 שנה, ואז ירו בהם ברחוב.

eb182

New member
אבל המקור הוא שונה

היטלר שנא יהודים בגלל שסתם, בא לו או שיש לו שנאה עצמית(יש שמועות שהוא היה רבע יהודי) אבל השנאה של ישראלים לערבים זה יותר בא מזה שיש ערבים מסוימים ששונאים יהודים ועושים פיגועים אז ישראלים מסוימים עושים הכללות ואומרים שכולם כאלה וצריך להרוג אותם, שזה גם רע אבל קצת(אבל ממש קצת) יותר מובן אני אישית לא רואה למה למוכר פלאפל שלי בארץ היה מגיע למות וגם לא נראה לי שהוא שנא אותי או את בעצם רוב האנשים שבאו לאכול אצלו

יואו איך רציתי שמישהו יגיד את זה!!!

אם אני הייתי מתחילה עם זה זה היה נגמר לא יפה!!! מדינת ישראל זו מדינת היהודים!!! השולטת!!! איפה עוד תמצאי בשר כשר בכל מקום ובזול? חחחחח פה זה מה זה יקר.... ודווקא הבייקון פה זול... לעומת הארץ.... חחחחח... אל תשימו לב לזה... בקיצור!!!!! מצטערת על ההכללות אבל שום ערבי לא ראוי לגור במדינת ישראל! חוץ מזאת שהיתה מנקה לנו ת´בית... נשמה... סבח אני מתגעגעת... חחחחחח עלאאאאק אתם יודעים כמה דברים היא שברה לנו??? חחחחחח אפילו בלנקות הם לא מועילים!!!! חחחחחח די נדפקתי זה רק בגלל שאני בהפסקת צהריים מהביצפר וראיתי את כל הפקטיסטנים הולכים לשופ.. חחחחח.... אל תשאלו יום אחד המסריחים האלו באו אליי ואל אח שלי ועושים לנו: "אלערביה???" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך צחקנו!!!!!! ואז אח שלי כזה בשיא ההתלהבות:"no!!! we are from ISRAEL!!! WE´RE JEWISH!!!!"חחחחח הם חטפו ת´שוק של החיים ומאז הם לא מרימים את הראש להסתכל עלינו... חחחחחחח או שזה בגלל שהם לא שמים עלינו.... אני צריכה לברר.... חחחחח.... בקיצור.... אתם רוצים שיהיה מקום לערבים? תאמינו לי שאם אתם הייתם עכשיו בישראל אתם לא הייתם חושבים ככה... אחרי כל הפיגועים!!! זה נכון!!! אף מדינה לא רוצה אותם וכשהם מגיעים למדינות שם כולםםםם מתעלמים מהם... אין להם מה לעשות שם... כשהם הולכים לאירן וכאלה... כל האירנים מגיעים לפה כפליטים... כי הם מפחדים מהם! בגלל זה אף מדינה לא מאשרת להם ללכת אליה. בקיצור אני לא יודעת מה להגיד לכם.... כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה!!!! אם אדי המשדל לא היה כותב את זה אז הייתי כותבת את זה בצורה לא יפה... אבל... אדי אמר כל מה שאני חושבת... אני רק יכולה להגיד..... גו גירל!!! חחחחחחחח..... בה ביי....

חחחחחחח שירן קרעת אותי מצחוק

אבל את צודקת!!! באמת אין להם זכות לגור במדינת ישראל!!! אם הם רוצים לגור פה לחיות פה אז שישמרו על החוקים!!!! כמו שאנחנו חיים במדינה אחרת ואנחנו שומרים על החוקים נותנים כבוד אז אם הם רוצים לגור או לחיות בארץ ישראל שיתנו כבוד שיגידו תודה על זה שאנחנו מסכימים לתת להם לחיות בארצנו!!!! אבל לא, הם לא עושים את זה, הם רוצים שישראל תהיה שלהם! כוס אמא שלהם שיקפצו לי לא הם חתמו על הסכם שמדינת ישראל היא שלהם בן גוריון חתם מדינת ישראל היא של היהודיים! חחח חחחחחח גם לי קרה משהו דפוק שהייתי בלונדון אז אני ואחותי ניכנסו לחנות והמוכרים היו ערבים והם התחילו איתנו פחחחחח ואני בכלל בת 14 והיא בת 17 והם בני 22 או 23 ועושים לנו עם אנחנו רווקות חחחחחחח ואחר כך הם שואלים אותנו מאיפה אנחנו אז אנחנו עושות להם מיZראל!! אז הם עושים לנו חשבנו אתם ממקום אחר אז הוא עושה לנו לא יודעת מה הוא אמר ערבים ואחותי צועקת עליו חחחחחחחח היא עושה לו "נוווווו פאקקקקק ערביםםם" חחחחחחחחחחחחחחחח ואני מתה מיצחוק חחחחחח אז המוכר עושה לה ששששששש יש פה הרבה ערבים והוא צחק ואני ואחותי מתות מיצחוק חחחחחחחח זה היה קטעים חחחחחחחחח טוף, זהו, סוף הסיפור תודה שהקשבתם יאלה בה ביי חחח..

חחחח ששששש!

אתה אל תדבר אליי בלי רשות!!! אתה אמרת לי ללכת להזדיין ברוסית יא חצוף אחד!!!! פשל נחוי אתה בעצמך!!! מטומטם! חחחחחח ולכל אלה שלא הבינו אדי אמר לי ללכת להזדיין!! כולה אמרתי לו יו תבויו מאט! לא שאני יודעת מה זה כן? חחחחח.... תשפטו בעצמכם.... אדי איזה כיף לעשות לך בושות.... חחחחחחחח

Revi517

New member
agreed!

these ppl don´t realize what its like outside of israel, let them spend one year like this and they´ll see, there´s nothing to do here, people are habitually two-faced, and gossip is the main attraction of the masses, i´m looking forwards to my inherent return to Israel by the way-where are you from originally and how old are you?

Doctor Evil

New member
הלוואי...

imperial valley... מין חור, עם הרבה מקסיקנים. שעתיים מזרחה מסן דייגו.

Cuteguy

New member
נייס נייס

אני דווקא מוונקובר...עוד לא בדיוק הבנתי מה שחכתי פה אבל אני משם... איך בפאריס?

Pidimenopolis

New member
15, שיקגו.

שם ליד, מה אני אגיד, ארה"ב גדולה, אין לי כוח להתחיל להסביר לכל אחד שאבנסטון זה ממש ליד שיקגו חצי שעה נסיעה ללופ\דאונטאוןץ. ובקשר לקיטורים על ישראל שום מקום לא מושלם, וגם ארה"ב לא. ומותר להעביר ביקורת, דונט יו ת´ינק?

EROTOMANIA

New member
15 וחצי.. אורלינס

לא ניו אורלינס אורלינס לבד. עיירה קטנה (חלק ממקום בשם קייפ קוד) במדינת מסצ´וסטס... בלה.

למעלה