נורא מעניין אותי

Cuteguy

New member
נורא מעניין אותי

מה הגילאים שלכם פה? והאם אתם מהארץ ברובכת או מחו"ל?

Cuteguy

New member
אותך אני מכיר

אני חיי איתך באותה העיר,טיפשה....את גם מדברת איתי באי סי קיו

אני מסקוטלנד בת 15+ בלאט!

חחחחחחח הבלאט מכוון אליך אדי... חחחחחחח..... סתם...
אדי למדתי! קבל... נייט יא טיבה לובלו!!! חחחחחחח קרא את ההמשך באינפו... תראה מה הקדשתי לכולם.... חחחחחחחחחחחחח.....

Cuteguy

New member
חח-למה?

למה כל פעם את חייבת לעלות חיוך על שפתי? יש לך הסבר רציונלי לזה? אני דורש הסבר ונימוק (פרט, הסר ונמק-מוכר לך מהבית ספר?). ניסיתי לרשום לך אבל כל מה שיצא לי זה לרשום למרינה....יא אני בן אדם חולה! בלאט או לא בלאט תלמדי: וידי סיבה חורשו! אינצ´י רזלובלו!

sivani

New member
שאלה נדרשת....

מה?! חחח אני לא יודעת מילה ברוסית
אני יודעת בדיוק 2 מילים בפולנית\גרמנית (אין לי מושג,אבל זאת אחת מהן) הן דומות? חח

מצטערת אדי אבל בשיעור הזה לא הייתי

מה זה אומר? אל תדאג אני אחזור ואשנן... אדי אין הסבר אני פשוט חמודה... ככה זה... חחחח.... כן קראתי שזה היה למרינה בלאט איתך! אז גם אני שיניתי את השיר של נלי.. לא נורא אנחנו מרשים לך להיות חולה... אח"כ נעשה עליך סרט שאתה כמעט שוכב עם דודה שלך לולה שתחזור בגיל 80 ותשחק בלחיי האהבה ונקרא לו: "אדי חולה אהבה"... ונראה אותך בתחנת רכבת בוכה כמו תינוק וברקע השיר של אלוויס... נו שכחתי איך הולך השיר... שכחתי את השם...בלאט כשאני איזכר אני אגיד לך... ונחזור לסרט... ואז מרינה באה ואתה ומרינה תקפצו ותשכשכו לכם במים ותשפריצו אחד על השני מים עד שזה ייראה כל כך מבוים... ואז אתם תתחברו בנשיקה עד שהגלים יעיפו אתכם ותטבעו כמו בטיטאניק... חחחחחחחחחחחחח...... דייייייי אל תגידו שאין לי כישרון... ממש סטיבן שפילברגית קטנה...

Doctor Evil

New member
את מתכוונת

לאסקימו לימון? שבנצי הולך בסוף הסרט ובוכה כמו ילדה בת שנתיים? זה לא של אלוויס.. וקרואים לזה לונלי.. זה הולך ככה: Lonely, I´m mister lonely" i have nobody".... וזה של bobby vinton

לההההה אל תלמד אותי....

אני אוהבת שירים ישנים זה הכי פצצתי... התכוונתי לאלכס חולה אהבה.... לא קראת??? תקרא עד הסוף!!! רגע איך הולך השיר????????????????????? אוווווווווווווווווווווףףףףףףףף נזכרתי!!!! יששששש!!!!!! מוכנים???? אוקיי!!!!! "bla bla bla bla bla bla bla bla.... but I can´t help falling in love with you...." מכירים???? חחחחחח..... השיר הזה!

Cuteguy

New member
תגידי לי

בלעת איזה עצם שאיכשהו דקרה לך המוח ונתקעה שם?

מזההההההה??????

טוב אתה יודע מה? אין לי כוח אליך... אני לא מחכה לך... וגם אם אני עדיין מחוברת.. סמוך עליי שאני לא אענה.... ביי....

Cuteguy

New member
שוטתי והלכתי

40 שנה במדבר ואחרי זה חייתי עוד אלפי שנים וכשנמעס לי מתקופות העץ והברזל החלטתי לבדוק מה זה מחשב. כשגיליתי את המחשב איכשהו בלי כוונה מצאתי את האינטרנט שבו מצאתי את "תפוז" ומשם הדברים התגלגלו והתלגלו עד שפתאום החלטתי לרשום פה קצת.

sivani

New member
אני בעד גרסה יותר פשוטה ../images/Emo3.gif

שאלו אותי בפורום YNET קנדה איזה פורום אני מנהלת בתפוז נשמע יותר הגיוני,לא?

Cuteguy

New member
את האמת

קודם מצאתי את הפורום הזה ורק אחרי זה ראיתי שאת גם שם.....

Cuteguy

New member
../images/Emo88.gifודרך אגב

נורא מעניין אותי גם למה אתם מקניטים את ישראל כל כך-לפחות חלק גדול ממכם. אתם מדברים על כמה שישראל היא כזאת וכזאת ועל כמה שהיא רעה... ובלה...בלה...בלה. אתם באמת חושבים ככה? שכל שאר הארצות הן חיוביות במלוא מובן המילה? שאין בהן חסרונות? אז נכון שאצלנו יש מלחמה בארץ עם הערבים מכל פינה שתסתכלו עליה ויש עוד פול חסרונות כמו מנטליות ,מזג אוויר וכו.....אבל זו הארץ שלנו.... איפה עוד תוכלו להפגש בערבי יום שישי וללכת להסתובב, להדליק מוזיקה בפול ווליום בלי שהשכנים יזמינו משטרה????? איפה?רק תגידו. איפה עוד לא חייב להיות אלכוהול במסיבות בשביל שאנשים ירגישו היי??? גם אני לא בדיוק הערכתי את מה שהיה לי (כל עוד הייתי חיי בארץ) אבל מאז שעברתי לפה (קנדה) התחלתי (מאוד)Xמיליון להעריך את מה שהיה לי. בנוסף המצב בארץ לא מהמם אבל אם כולם יהיו נגד הארץ הזו מה ישאר ממנה? למה אתם חושבים שהערבים זוכים לתמיכה מרובה יותר? כי הם יותר מצליחנים?? תנו לי להגיד לכם משהו-התשובה היא לא! רק בגלל שהם יודעים מה המטרה שלהם והם מוכנים לעשות הכל על מנת להשיג זאת (ואני לא מעודד פיגועים!!!!!), מנהיגיהם זוכים לתמיכה מהעם,אין להם וויכוחים פנימים ועוד הרבה דברים. אז תחשבו על זה בפעם הבאה לפני שתקניטו את ישראל ותקללו אותה! זכרו שזו היא הארץ שלכם!

gaily

New member
...i partially agree

i miss a lot of things that i used to have in israel... but there are a lot of things i wish i would never have to see again... for me israel is exactly the same as every other country in the world... i has its advantages and its disadvantages... it´s just normal, like every other place in the world. i don´t like how people make israel the most perfect place on earth, and i don´t like to hear israeli people saying that israel sucks although i still don´t like a lot of the things about israel...the culture of most of the places is horrible, it´s being led by twisted minded people and the economy is dead! and about the comment of Israel being our country... i don´t know, i don´t feel any spiritual connection to Israel whether the land or the symbol... what i miss about it, is my life, my friends and the things i could do only there!

למעלה