נורא מעניין אותי

Cuteguy

New member
אני לא בטוח

שאני מרגיש שיראל זו המדינה שלי אבל אני יודע שזו המדינה של היהודים ודווקא שם אני מרגיש בנוח מעצם העובדה שזה מקום של יהודים שבו כולם כאילו...או לפחות הרוב-וזה עושה לי טוב. אולי שם נחשבתי לרוסי במשך כל 12 שנות חיי בארץ אבל אישית החשבתי את עצמי לישראלי מאז יומי הראשון שם. וגם עכשיו אני ישראלי. כן נולדתי ברוסיה ואני גאה על שני הדברים-גם על המולדת שלי וגם על המדינה שלי! ולא ניסיתי להגיד שהארץ זה מקום כזה מושלם-אבל ההשמטות ממש אבל ממש לא במקום! דווקא עכשיו צריך לשמור על ראש זקוף ןלהתאחד מול אויב משותף ולא וויכוחים מקומיים בתוך העם של האם מישהו קיבל שוחד או לא או האם המזג אוויר איפשר ללכת לים או לשחק בשלג!

EROTOMANIA

New member
הממ..

תמיד מעריכים דברים אחרי שהם נעלמים. אני דווקא אהבתי לחיות בישראל... אף פעם לא היה משעמם, יכול להיות שזה בגלל הפיגועים (עד כמה שזה חולני), כל הפחד הזה שנמות מפיגוע יום אחד, זה מוסיף הרבה, ולא רק בצורה שלילית.. לא יודעת איך להסביר את זה. אין מדינה כמו ישראל לדעתי.

מהההההה? מי מקלל את ישראל?????????

ישראל זאת מדינה פ00תית!!!!!!!!!!!! כפרות עליה!!!!!! אני לא מבינה איך כולם אוהבים לגור בחו"ל?!?! לפי דעתי אין כמו ישראל!!!!!! חו"ל סתם חרטה!!!!! אני כבר מתה לחזור לגור בארץץץץץץ אני לא מבינה אותכם איך אפשר להקניט את ישראל?!?!? זה שיש פיגועים שם וכל הבאלגנים אני מבינה אבל אין מה לעשות ככה אלו החיים אנחנו היהודיים צריכים להיכנס בערבים האלה!! שחושבים שמדינת ישראל היא שלהם!! היו מתים שהיא תהיה שלהם אמן שישרפו כול הערבים!!!!!!! אבל לא! היא לא שלהם! היא של היהודיים! ואתם חלק מהמדינה הזאת אז תפסיקו ל´זיין לי ת´שכל (סליחה על הביטוי) כי אין כמו ישראל
!! מדינה מושלמת! ובאמת שזאת הארץ שלכם לא משנה איפה תגורו לא משנה לאיפה תעברו אתם נולדתם בישראל ואתם יהודיים וזאת המולדת שלכם אז תנו כבוד!!! ועם כל הכבוד אמן ישרפו כל שונאי עם ישראל!!!!!
יחי עם ישראללללל
!! חחח טוף ניסחפתי...

Cuteguy

New member
אוקי

ישראל היא לא כזה מושלמת כמו שאת מתארת אותה אבל אף מדינה לא מושלמת. מסכים איתך בכל האחוזים הקיימים שהיא שייכת ליהודים אבל אני לא מסכיםשהיא רק של אלו שנולדו בה. אני באתי בגיל 6 מרוסיה לארץ ואני מחשיב את ישראל כמדינה גם שלי. אז פה אבקש ממך לקחת כמה מילים בחזרה. לא קשור איפה נולדת אלא קשור מי אתה. את יודעת -זה היה נשמ כמו תעמולת בחירות...

מהההה? מי מקלל את ישראל???

ישראל זאת מדינה פ00תית!!!!!!!!!!!! כפרות עליה!!!!!! אני לא מבינה איך כולם אוהבים לגור בחו"ל?!?! לפי דעתי אין כמו ישראל!!!!!! חו"ל סתם חרטה!!!!! אני כבר מתה לחזור לגור בארץץץץץץ אני לא מבינה אותכם איך אפשר להקניט את ישראל?!?!? זה שיש פיגועים שם וכל הבאלגנים אני מבינה אבל אין מה לעשות ככה אלו החיים אנחנו היהודיים צריכים להיכנס בערבים האלה!! שחושבים שמדינת ישראל היא שלהם!! היו מתים שהיא תהיה שלהם אמן שישרפו כול הערבים!!!!!!! אבל לא! היא לא שלהם! היא של היהודיים! ואתם חלק מהמדינה הזאת אז תפסיקו ל´זיין לי ת´שכל (סליחה על הביטוי) כי אין כמו ישראל
!! מדינה מושלמת! ובאמת שזאת הארץ שלכם לא משנה איפה תגורו לא משנה לאיפה תעברו אתם נולדתם בישראל ואתם יהודיים וזאת המולדת שלכם אז תנו כבוד!!! ועם כל הכבוד אמן ישרפו כל שונאי עם ישראל!!!!!
יחי עם ישראללללל
!! חחח טוף ניסחפתי... ודרך אגב אני מבלגיה ובת 14 וחצי

sivani

New member
ישראל זאת ל-א מדינה מושלמת

שום מדינה היא לא מושלמת ותאמיני לי, לערבים יש זכות קיום על האדמה הזאת בדיוק כמו שלך יש. זה שיש לנו מדינה מפלה שקוראת לעצמה מדינה יהודית,זה כבר חסרון. ורק להזכיר לך-בישראל חיים למעלה ממיליון וחצי ערבים. ועוד הרבה נוצרים. עכשיו תעני לי את,איך את יכולה להצהיר עליה כעל מדינה יהודית? ואני בכלל הייתי מעדיפה שהיא תהיה מדינת מערב נורמלית. מדינת מערב של-א מצהירה על עצמה כעל מדינה ששייכת לדת כלשהי. כי גם מדינה ששייכת לדת אחת היא בעצם גזענות.

Doctor Evil

New member
מדינה יהודית

דבר ראשון, כשאת אומרת שבישראל חיים למעלה ממיליון וחצי ערבים, אז את מתכוונת שרצועת עזה והגדה המערבית הם שטחים של ישראל?? מתי עזבת את נוער מרצ? דבר שני, ישראל היא לא מדינה מערבית? מה שבטוח אם לא היינו במצב מלחמה היינו בין המדינות המתקדמות בעולם. בקשר למדינה היהדית.. לפני 55 שנה, היהודים הבינו שהם צריכים מדינה. מדינה יהודית. יהודית במהותה ודמוקרטית בבסיסה. ההיסטוריה חוזרת על עצמה, ואפילו שזה נראה מאד לא הגיוני שדבר כזה יקרה שוב, זה גם לא נראה הגיוני בעבר. עד שזה קרה. לכן אני חושב, ומצטער על הביטוי, ש"לרדת" מהארץ, זה דבר שגוי. אבל אני לא מאשים את מי שכן עוזב את הארץ.

Cuteguy

New member
יש לך פה טעות גדולה

המדינה הזו הוכרזה כמדינה יהודית ויש לכך סיבה. לל אחד מהטמבלים הערבים יש מקום אחר שהם יכולים ללכת אליו-לדוגמה לבנון סוריה ירדן וכל שאר החבר´ה. אבל מה?אף אחד לא עושה את זה ויודעת למה? כי אף אחד לא רוצה את המתאבדים האלו בשטחים שלה ואם ישראל הייתה קצת יותר הגיונית היא הייתה מעיפה אותם משטחיה! אין להם מה לחפש בארץ-היא לא שלהם! היא שלנו!!! ואם את שוללת את יהדותה של המדינה אז מה בדיוק יהיה המייחד שלה??? היא נוצרה בשביל הייחוד הזה! תזכרי-זוהי מדינת היהודים

sivani

New member
אני באמת לא חושבת שבכלל

צריכה להיות הגדרה כזאת. לכל אחד יש את הזכות לחיות איפה שהוא רוצה,ואי אפשר לשלול ממנו זכויות לאזרחות או למגורים באותו מקום כי הוא לא יהודי. זאת אפליה על רקע דתי\גזעי מה שמאוד סותר את זכויות האדם הבסיסיות שאומרות שאין להפלות אדם על רקע דתו,גזעו,מינו או כל דבר אחר בשום מקרה! תחשוב על זה.

Cuteguy

New member
עם הזכויות האלו

אני מוכן לנגב את התחת שלי אחרי שני עושה ביקור שירותים! אם אף אחד לא מקיים אותם למה ישראל צריכה? מה היא הפילגה של מישהו? להזכירך הם לא בדיוק שומרים על זכויות בסיסיות של האדם היהודי (אלא אם כן לפותץ מישהו זה שמירה על זכויות אדם....). את לא מבינה שהם לא רוצים בכלל יהודים בשטחי המדינה ואם היית להם את היכולת היו משמידים אותך, אותי ואת כל שאר היהודים ללא הרף עין! הם לא סובלים אותך ועד שיש לך מקום אחד שמוכן להגן על התחת שלך את מוכנה לוותר עליו? סליחה- אבל אני ימני 100 אחוז. אולי אני גזעני אבל ערבי טוב-הוא ערבי מת! עם חיות צריך להתנהג עם חיות ולא עם נתינת זכויות....

Bergkamp

New member
"ערבי טוב-הוא ערבי מת"?

ואחרי המשפט הזה אתה חושב שיש הבדל בינך לבין המתאבדים? מתי לאחרונה ניסית לחשוב לפני שאתה כותב משהו? האם אף פעם לא חשבת על ההכללות הדביליות שאתה עושה? אתה יכול להכחיש כל דבר שאתה שומע, אבל תיהיה בטוח שיש המוני ערבים גם בתוך עזה שרק רוצים שתקום מדינה פלשתינית כדי להתנתק לגמרי מישראל ומהיהודים. "עם חיות צריך להתנהג עם חיות ולא עם נתינת זכויות", במקומך הייתי בודק אם במקרה אתה לא חיה גם..בגלל קבוצה פנאטית של ערבים, אתה מסיט נגד כ-ל הערבים...

Cuteguy

New member
ק....

דבר ראשון אותה קבוצת הפאנטים שאתה מדבר עליה היא אותה קבוצה שכל ערבי היה רוצה להשתייך אליה אם הייתה לו היכולת- תתחיל לפתוח את העינים השמאלניות שלך ולראות מה קורה מתחת לאף שלך. אני מסכים איתך שיש המון ערבים גם בתור עזה שהיו רוצים שתקום מדינה ערבית ואני אגיד לך יותר מזה כ-ו-ל הערבים היו רוצים את זה אבל אני לא מדבר על זה! אני מדבר על הדרך שבה הם מוכנים לעשות את זה! יש דרכים ויש דרכים ואם אתה מוכן להגן על עם שקורע את שלך לגזרים-בבקשה! אני לא מוכן. ואתה צודק בעוד משהו-בכל מה שקשור לערבים אני אכן חיה! תבין-אני לא סובל ת´עם הזה! אם אתה כזה טוב בלהגן עליהם-אני רוצה לראות אותך מכניס לבית שלך כמה מאותם הערבים שאתה קורא להם ערבים טובים! מצטער אבל יש לי בעיה חמורה מאוד עם שמאלנים!

eb182

New member
לא נכון

עזוב חמסניקים ותומכים שלהם יש הרבה ערביי ישראל שהם בסדר גמור והם אלה שקניתי מהם את הפלאפל והשווארמה שלי והיו סטונדנטים של ההורים שלי ואני יודעת מה עוד.... לא כל הערבים תומכים בפיגועים אולי חלק מרגישים הזדהות אבל להזכיר לך היו גם ערביי ישראל שנהרגו בפיגועים(כמו מסעדת מצה בחיפה שהייתה מסעדה שבעליה ועובדיה היו ערבים) וישראל,אמנם מדינה יהודית אבל כתבה במגילת העצמאות שלה שהיא "תקיים שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדלי דת, גזע ומין"

Doctor Evil

New member
.....

ולרצוח בדם קר 6 מיליון יהודים זה לא סותר את זכויות האדם? את לא מסכימה אותי שהיהודים צריכים מדינה? הרי יש לנו הוכחה ברורה מהעבר שכן. תמיד היתה אנטישמיות, ותמיד תהיה.

sivani

New member
אתה צודק.

אני לא אומרת שלרצוח 6 מיליון יהודים זה הומני. אבל זה אומר שאתה צריך להיות כמוהם? הרי לצעוק מוות לערבים זה ב-ד-י-ו-ק אותו דבר כמו שהיטלר וכל הנאצים שלו צעקו מוות ליהודים לפני 65 שנה. מה ההבדל בכלל?

Doctor Evil

New member
אבל אנחנו בכלל לא כמוהם.

אני בכלל לא מבין איך אפשר להשוות! ואנשים שצועקים מוות לערבים הם אותם אנשים שאומרים שצריך לעשות טרנספר לכל הערבים או להיכנס למחנות הפליטים ולעשות "סברה ושתילה 2". ואת יודעת מה אני חושב על אנשים כאלה.

למעלה