נורא מעניין אותי

את צודקת!!! 15 איידהו

את ממש צודקת!!!! גם ארה"ב לא מושלמת!!!! אנשים פה הרבה פחות חברותיים מבארץ וזה ממש מעצבן!!! והם כל היום מציצים מהחלון שלהם לראות מה את עושה!!! כי הם משועממים!!! כי לא קורה פה שום אקשן כמו בישראל!! (רק פעם ביובל...) טוב לא משנה בת´כלס את ממש צודקת!! אלומה בויסי איידהו ארה"ב

Cuteguy

New member
you know...

canada is a little bit biger than israel so .....maybe a name of city would help?

sivani

New member
עוד טורונטאים?

אנחנו לא עומדים בקצב
אני מוונקובר וגם אדי ככה ש....אנחנו משתלטים על קנדה, ועל הפורום

Doctor Evil

New member
כל פליטי וואי נט.....

זה מדהים... כל כך הרבה הצטרפו עכשיו לתפוז. פתחו עכשיו עוד כמה פורומים- ישראלים באירופה, ישראלים בקנדה, הורים בחו"ל...וכו´.. וואי נט איבדו את כל קהל הלקוחות שלהם. חבל. ודרך אגב אפשר להיכנס לשם דרך netex.

sivani

New member
אני יודעת

למען האמת,מגיע להם. הם עושים אפליות לגולשי חו"ל-ולא מגיע להם את הגולשים האלה. אני גם עזבתי את ויינט ועברתי להשתתף בישראלים בקנדה החדש שנפתח פה. זה אותם אנשים שמכירים אותי ואני אותם,הרבה יותר נחמד ורגוע מאשר מה שהיה ב-YNET אני בתור עיקרון לא נכנסת ל-YNET יותר. כי הם חצופים וההורים שלי הם לא פראיירים של אף אחד.

Doctor Evil

New member
לא.

יש מניו יורק, ניו ג´רזי, קליפורניה, ואילנוי. לא ממסצ´וסטס.

RenUSh

New member
אני ממסצ´וסטס!

אני ממסצ´וסטס!! מברוקליין... אף אחד לא ענה לי על השאלה אם יש צופים ישראלים במקום שאתם גרים ואם אתם הולכים לשם.....

Doctor Evil

New member
טוב לא ידעתי...גם לא אמרת כלום..

אם לא ענו אז כנראה שאין.. אצלי אין..

Revi517

New member
eh.....

*waves hand up in the air* i´m here! honest! I promise I am! where are you in MA?

holaaaaaaaa

חח como estas? אני אוהבת את ספרד. אני אוהבת ספרדית. אני אוהבת כל מה שקשור לספרדית..לא סתם. מה קורה ?! לא יודעת למה התלהבתי ששמעתי "ספרד" אולי בגלל קמילה או פליפה קולמובו.. אנערף. ואני מדברת על rebelde way...יש לכם את זה בספרד?

למעלה