נוצות מוצות נוצות

happy berry

New member
לכי תעשי ג'נסיס בעצמך יא טרול

למה להרוס לי את האשליות?D:

SebastianNeko

New member
~שורק~

דמוי עור וכנף בודדת לא אומר כלום!!! אני לא ושה שום דבר מיוחד XD

SunsRequiem

New member
אני בטח לא היחידה

שממש אהבה את ג'נסיס, נכון? אז מה אם הוא טיפש 3>

UsagiKun

New member
בסוף לא יכול :<

הודיעו לשכבה עכשיו שביום חמישי מחלקים לנו תעודות, באירוע אחר הצהריים =.=" בקיצור לצערי אני לא יכול ללכת... מצטער

Alois

New member
החנות נמצאת בפינת רמב"ם-מהליבר (בנחלה)

היא די יוקרנית, מטר פרווה שם עולה 120-200 ש"ח למטר, אבל הנוצות...תלוי איזה, יש שם את הנוצות הירוקות שמשתקפות לשחור-סגלגל-כחול הן עולות 120 ש"ח למטר... ונוצות רגילות גוון אחד כמו אדום, שחור, ירוק, כפי שזכור לי בפעם האחרונה שביקרתי שם הם עלו 30 למטר שזה מחיר סביר....תלוי כמה אתה צריך.... http://www.mesibot4u.co.il/product_...ts_id=547&id=76fbecf2063e7eb1014fd9214b5cefc4

SebastianNeko

New member
צריך...

בתכלס אני צריך נוצות בודדות כדי שאוכל להרכיב אותן לכנף, השאלה אם אני אוכל לפרק את הצעיף ככה שאני אחבר את הנוצות בשביל הכנף

Alois

New member
אז מקסימום תבדוק בנחלה ביום שישי :)

אם לא מתאים, תזמין מאיביי יותר שווה.

happy berry

New member
זה הולך להשמע מוזר....אבל

כדאי לך לברר מאיפה סופרי סת"ם קונים נוצות, הן טבעיות ויפות יותר מכל נוצה מזוייפת שתוכלי למצוא+אמורות להיות זולות. חיסרון- הן בצבע טבעי, וצריך לצבוע אותן. לאבא שלי היה שגעון כתיבה עם נוצה על קלף בזמנו, ואני זוכרת שהוא קנה שק נוצות ממש בזול...שווה בירור, לא?

happy berry

New member
אופס, אתה גברD: סורי...

אנא קרא את הודעתי כאילו היא מיועדת לבעלי כרומוזום XY. [יש מצב במקרה שאתה...גיא?, כי אם כן, יצא לי לראות אותך בכנסים, והקוספלייז שלך ממש מוצלחים!! אני כמעט בטוחה שהצלחתי לנחש מה אתה עושה לפורים, ואם כן אז בהצלחה..אני הולכת להתפנגרל עליך ממשXD]

Grell

New member
אוקיי אני אסכם שימוש שלי עם נוצות~

ספריי - עדיף שלא אם מדובר בצבעים ממש כהים, ספריים הם בד"כ מחומרים כימיים שעושים עוול לנוצות, באמת, מי שראה איך הכנפיים של לילית' שלי נראו... זה היה בערך כמו עוף אחרי צליה. אקריליק - לצבוע עם אקריליק ישר, לא מומלץ, כמו שעינב כבר כתבה - זה חומר מאוד קשה ופלסטיקי, זה יתן מרקם מזעזע לנוצות. אבל אפשר לשחק עם אקריליק ומים ולטבול בהן את הנוצות, ישמצב שזה יעבוד, אני אנסה את זה בעצמי יום אחד ם: מומלץ לקנות נוצות שכבר בצבע שאתה צריך, בלי להסתבך יותר מידיי. ועינב הרעיון שלך לא הזוי בכלל, סער הציע לי משהו הזוי יותר כשחיפשתי אלפיים נוצות ללילית' XD" [הוא הציע לי ללכת ללול ולבקש מהם נוצות, שאגב שאלתי על זה וזו ממש לא בעיה, יש להם מזה בשפע וזה סתם זבל בשבילם]

SebastianNeko

New member
XDD

תאירררררררר XDDDDDDDD איפה אני אמצא לול עכשיו בשבילח נוצות!?%@!#?%@^

SebastianNeko

New member
לול כרומוזום XY

הרגת אותי XD זהו הקטע שיש פה שני גיא. גיא המוצלח זה סאף סאן שהגיב לי בהתחלה XD אני גיא הפחות מוצלח XDDDDDDD עשיתי את ג'ין בפורים שעבר וזהו בערך הקוספליי הראשון והרציני שלי... עשיתי כל מיני קוספלייז קטנים שלא שווים משו אז אני מקווה שהבהרתי XD תודה על העזרה, השאלה מאיפה אוכל למצוא את השק נוצות הזה X_X

SebastianNeko

New member
לוווווווול נקו XD

אני לא גיא בסדר גמור! אני מעפן >: וקניתי היום קרטון ביצוע וסול, אני מתחיל לעבוד על הבסיס לכנף והמגנים

KerenLin

New member
Speaking of wings

זוכר שאמרתי לך שאני זוכרת מדריך ממש טוב? אז מצאתי אותו בשבילך הנה

KerenLin

New member
יש האמת עוד אחד, של כנפיים יותר גדולות

ויותר מלאות. אבל כשלתי בלמצוא אותו.

למעלה