נוצות מוצות נוצות

SebastianNeko

New member
נוצות מוצות נוצות

היי כולם, עזרתכם נחוצה שוב, נוצות. בכמות של לולי תרנגולות. איפה אני יכול למצוא במחיר נורמלי וסביר, ובכמות מסחרית מאד? אני אוטוטו שוקל להזמין מאיביי, ואני מתתתתתתתתתתת למצוא משהו נורמלי בארץ לפני שאני מזמין. על הנוצות להיות בגודל בינוני שרואים אותן, ורצוי בצבע שחור. אם לא, פשוט אצבע. תודה לכללללללללללללללללללללללללללללל העוזרים

UsagiKun

New member
חנות בנחלה~

אני לא זוכר את השם, זאת חנות שמתמחה במכירת פרוות מכל מיני סוגים, יחסית לקראת סוף נחלת בינימין~ אם אני לא טועה ראיתי שם כמויות של נוצות בכל מיני צבעים אבל אני אברר בשבילך בסביבות יום חמישי (אני אמור להיות בנחלה ^^) זה במקרה בשבילך כנפיים?

Serf SaN

New member
שוורץ פרוות

ולא כדאי לקנות שם אלא אם כן אתם ממש desperate. המחירים שם מטורפים בצורה הזויה לגמרי.. פעם מורה שלי לאמנות קנה לסדנה שלנו חבילה של כמה שקיות של נוצות גדולות (האלה שעולות בפנאי לי שקל לאחת..), ובכל שקית יש 60 נוצות. הוא אמר לי שהוא קנה את זה בדרום ת"א איפשהו, אבל זה היה לפני כל כך הרבה שנים שאני לא זוכר.. בכל מקרה, לגבי צביעה בשחור- ספריי מרחוק עובד טוב מאוד. אבל תהיה מודע לזה שזה מקשיח את הנוצה, ככה שאם אתה צריך אותה פלאפית אני לא בטוח עד כמה זה טוב. אבל אם אתה צריך נוצה קשיחה זה אפילו עושה את זה יותר יפה. ושים לב שאתה מרסס ממש מרחוק, כי הנוצות כמובן עפות מההתזה של הספריי. צריך פשוט כמה שכבות. עשיתי את כל זה לקוספליי דארסיה שלי, אני אצרף תמונה..

SebastianNeko

New member
~

קודם כל קוספליי מדהים. דבר שני, לגבי צביעה בשחור, אני חשבתי על מעין "אמבטיית אקריל". פשוט אני אניח את כל הנוצות בגיגית עם מים וצבע אקריל שחור ארבב את זה ואתן לצבע להיספג בנוצה. האופציה השניה שלי היא הזמנה מאיביי, במחיר די טוב אני חייב לציין. השאלה אם המכס לא יעשה לי בעיות ויצליח להעביר לי אותן בלי הרבה שטויות ובלאגנים, כי זה חלק של חיה ודברים כאלה. מה אתה אומר? ושוב תודה על העזרה.

Serf SaN

New member
כמה עולה הכל כולל משלוח?

הכל תלוי במחיר. כל עוד זה לא עובד 49 דולר, אין שום סיבה שתהיה בעיה עם זה במכס. :) ואני לא בטוח האמת לגבי האמבטיה.. כי הכל תלוי איך הנוצה תתייבש. יש מצב טוב מאוד שכל השיערות שלה ידבקו אחת לשניה וזה יהיה ממש מכוער.. תעשה ניסיון לדעתי על נוצה ראשונה, ומקסימום תחליט שלא.

SebastianNeko

New member
תאמין או לא

720 נוצות בשלושים דולר. ואני צריך משהו כמו 500 ככה שמשתלם לי אבל הבנתי שזה עושה כאילו בעיה בגלל שזה חלקים של בע"ח או משהו :S

Serf SaN

New member
O__O

אפשר לינק? האמת שגם חבר שלי צריך לקנות נוצות לקוספליי עתידי שלו.. והשאלה אם זה סינטתי או לא. האמת שאם זה לא סינטתי בכלל לא הייתי קונה את זה \: נגד התעללות בבעלי חיים וכל זה.

happy berry

New member
?? פתרון אחר יהיה יקר יותר

נוצות טבעיות זולות בהרבה מסינטטיות, ואל תדאג בקשר להתעללות, הנוצות לא נתלשות מהאווז בעודו בחיים. אלא לאחר ההריגה. כך שהן בסך הכל התוצר לוואי של השניצל שבצלחת שלךD:

happy berry

New member
נגד התעללות בבעלי חיים?P:

אם אתה צמחוני, מילא, אני אבין אותך. אבל אם לא...מאיפה נראה לך הנוצות? זה לא שלוקחים אווזים, מורטים להם את הנוצות ומשאירים אותם ככה. הנוצות הן תוצר לוואי של תעשיית הבשר.

Serf SaN

New member
נוצות סינטתיות, מכירה? :)

ואני סוג של חצי צמחוני.. אני יודע שזה דיי שקר, אבל קשה להסביר ואני בחיים שלי לא אלבש משהו שהיה חיה פעם x_x

innocence

New member
תוצר לוואי זה משו אחר,

אחרת מאשר זה שיהרגו אותם במיוחד בשביל זה. אבל לא נגלוש לנושאים אחרים P:

happy berry

New member
צבע אקריל הוא ממש פלסטיקי

הוא יהרוס את היופי של הנוצות, אולי כדאי לנסות דיו, למשל?

SebastianNeko

New member
יאפ

זה בשביל כנף האמת לקוספליי פורים שלי. אני מתכנן בלי קשר להיות בנחלה בשישי כי אני צריך עוד דמוי עור לקנות, ואני בצבא במהלך השבוע ככה שאני לא אספיק להגיע לנחלה אחרי שעות הצבא כי הנחלה נסגרת אשמח בלי קשר אם תוכל לברר

UsagiKun

New member
סבבה אני אברר ^^

אממ ולפי הקישור הם לא אומרים שזה סינטטי :\

למעלה