אשרת לדעתי שינוי החדשה היא בתהליכי הקמה באם ההנהגה הקודמת טרם היפנימה את מצבה ולא תשנה את היתנהגותה אזי בקרוב היא לא תהיה היכן שהיא (ליד ההגה ) או שהכל פשוט ימות מאליו כמו מיפלגות אחרות .
להרים טלפונים לאנשים זה לא עולה כסף? לשלוח מכתבים בדואר זה לא עולה כסף? חומר לפעילויות שונות, זה לא עולה כסף? אל תנסה להכניס מניעים לא עניינים למקום שאין לך מושג כיצד הוא מתנהל, ערב רב.
מכיסם? אני מזכירה לך שהם בני נוער, ועצם זה שהם תורמים מזמנם למפלגה, לפעילות של המפלגה, למען המפלגה, זהמספיק בהחלט. ראוי שהמפלגה תעזור לנוער שלה, אחרי הכל, הם העתיד שלה.
עזוב טלפונים תוך כדי - שמעת על הוצאות נסיעה? זה בד"כ יותר יקר מבריסטולים וטושים
אה, שכחתי - אנחנו גם צריכים לאכול ולשתות, שלא נתייבש שם בהפגנה! אוי, זה נעשה יותר מכמה שקלים... האם גם עכשיו אנחנו לא ראויים להיקרא "נוער שינוי"? תמיר.
את הכסף שלי, ברובו, אני מוציא על ספרים, להשכלה כללית... [תרתי משמע] חוצמזה, אתה לא תגיד לי מה ראוי ומה לא - כי עם רמת הבגרות שלך, בגילך, אתה בעצמך עוד לא צריך להיות בתנועת נוער...
אני ואחרים לא צריכים להשקיע את זמננו, וגם את כספנו! מספיק הזמן, ומי שלא יודע להעריך את הזמן שלי לבדו - לא יזכה גם לשירותים שלי, חד וחלק... תמיר.
אנחנו מוכנים להשקיע הרבה יותר מבריסטולים וטושים. אנחנו מוכנים להשקיע יותר ממה שמוכנים להשקיע בנו!!! לפי מה שאתה אומר, רון לוינטל לא ראוי להקרא יו"ר מפלגת שינוי! אל תדבר על דברים שאין לך מושג קלוש בהם!!!