נוער שינוי

תמיר1991

New member
דיברתי - והלוואי שהיית יודעת כמה זה

קשה עד בלתי אפשרי בלי גג מהמפלגה...
תמיר.

אשרת

New member
את הבלתי אפשרי צריך להפוך לאפשרי.

צריך להוציא פעילות בלי אישור של לוונטל, אחרת המפלגה פשוט תמות. יש תחושה שלוונטל הופך להיות פורז מספר 2.

jak44

New member
לונטל וריכוזיות היתר

אשרת לדעתי שינוי החדשה היא בתהליכי הקמה באם ההנהגה הקודמת טרם היפנימה את מצבה ולא תשנה את היתנהגותה אזי בקרוב היא לא תהיה היכן שהיא (ליד ההגה ) או שהכל פשוט ימות מאליו כמו מיפלגות אחרות .

ערב רב

New member
אל תיתממי, הכל זה כסף

ואין לי מושג למה הנוער רוצה כל כך כסף בשביל לקיים פעילות, זה מריח לא טוב. אחרת לא ברור לי מה הם רוצים מלוונטל.

אשרת

New member
תגיד לי...

להרים טלפונים לאנשים זה לא עולה כסף? לשלוח מכתבים בדואר זה לא עולה כסף? חומר לפעילויות שונות, זה לא עולה כסף? אל תנסה להכניס מניעים לא עניינים למקום שאין לך מושג כיצד הוא מתנהל, ערב רב.

ערב רב

New member
הם יכולים לתקשר באינטרנט

ואם את הכמה שקלים שעולים בריסטולים וטושים למשל הם לא מוכנים להוציא מכיסם, אז כנראה שהם לא ראויים להקרא נוער שינוי.

snift

New member
מה הקשר?

זמן שהם תורמים בהחלט מספיק, הם לא צריכים להוציא אגורה מכיסם.

אשרת

New member
למה מה קרה שהם יוציא את זה

מכיסם? אני מזכירה לך שהם בני נוער, ועצם זה שהם תורמים מזמנם למפלגה, לפעילות של המפלגה, למען המפלגה, זהמספיק בהחלט. ראוי שהמפלגה תעזור לנוער שלה, אחרי הכל, הם העתיד שלה.

תמיר1991

New member
עזוב בריסטולים וטושים,

עזוב טלפונים תוך כדי - שמעת על הוצאות נסיעה? זה בד"כ יותר יקר מבריסטולים וטושים
אה, שכחתי - אנחנו גם צריכים לאכול ולשתות, שלא נתייבש שם בהפגנה! אוי, זה נעשה יותר מכמה שקלים... האם גם עכשיו אנחנו לא ראויים להיקרא "נוער שינוי"? תמיר.

ערב רב

New member
אני חושב שהנוער הבורגני של שינוי

הוא נוער שרגיל לנסוע באוטובוסים בין עירוניים ולאכול במזללות כשמתחשק לו.

אשרת

New member
../images/Emo5.gif

אני לא מבינה, אתה מצפה שמישהו שגר בחיפה ויש פעילות בת"א שיקח חמור ויסע לשם? הם תורמים מזמנם החופשי, וזה מספיק בהחלט.

ערב רב

New member
אני חושב שאם פטסיבל בומבמלה

או ניצנים יותר חשובים לו ועליהם הוא מוכן להוציא מאות שקלים, אז לא ראוי שהוא יהיה חבר בנוער שינוי.

אשרת

New member
קודם כל,

כל אחד עושה את השיקולים שלו. שנית, מי אמר שנוער שינוי משתתף בפסטיבל ומבלה ? שלישית, מה רע בלבלות? הלו, הם רק בני נוער...

תמיר1991

New member
מעולם לא הייתי בפסטיבל כזה...

את הכסף שלי, ברובו, אני מוציא על ספרים, להשכלה כללית... [תרתי משמע] חוצמזה, אתה לא תגיד לי מה ראוי ומה לא - כי עם רמת הבגרות שלך, בגילך, אתה בעצמך עוד לא צריך להיות בתנועת נוער...
אני ואחרים לא צריכים להשקיע את זמננו, וגם את כספנו! מספיק הזמן, ומי שלא יודע להעריך את הזמן שלי לבדו - לא יזכה גם לשירותים שלי, חד וחלק... תמיר.

סלוניק

New member
נוער לא צריך להקדיש את כל חייו

לאידיאולוגיה. מותר לו גם להנות מהיותו נוער.

דללה

New member
תכלס?

כן, פסטיבל בומבמלה וניצנים יותר חשובים לי ואני מעדיפה "לזרוק" את הכסף שלי עליהם.

תמיר1991

New member
אני חושב שאתה סתם סטיגמתי.

כי לי אין כסף לכל זה - וגם אם להורים יש לא אקח מהם סתם כך, ותחשוב מבחינתי מה שתרצה...
תמיר.

דללה

New member
סליחה?

אנחנו מוכנים להשקיע הרבה יותר מבריסטולים וטושים. אנחנו מוכנים להשקיע יותר ממה שמוכנים להשקיע בנו!!! לפי מה שאתה אומר, רון לוינטל לא ראוי להקרא יו"ר מפלגת שינוי! אל תדבר על דברים שאין לך מושג קלוש בהם!!!

למה אין תגובה של רונית לשירשור הזה?

הועלתה כאן אפשרות שהנוער יפעל במסלול עוקף מפלגה ע"י האחראית על הנוער ויהיה מעניין לשמוע את דעתה בעניין, לא?

למעלה