נוער שינוי

אשרת

New member
אכן.

אבל ראוי גם שהיא תנסה לפנות לפני כן לגורמים נוספים בתוך המפלגה, בניסיון לטרפד את ההחלטה של ליוונטל

יקיריי!!!

קראתי רק היום את השירשור הזה. ראשית כפי שאמרתי, בעוד כחודש (וזו הבטחה של רון) תתקיימנה פעילויות לפי התכנית שנכתבה . שנית, לגבי אותם יפי נפש הטוענים כי הנוער צריך לשלם מכיסו ולא המפלגה יש לי להגיד דבר אחד: איפה אתם הייתם כאשר היו הפגנות, היכן הייתם כאשר חולקו עלוני הסברה של שינוי בתקופת הבחירות??? היכן הייתם כאשר היינו בעיצומה של עבודת שטח לקראת הבחירות ועמדנו 2.5 מבוגרים (צעירי שינוי) והנוער???. וכשהתחננו לעזרה כל אחד חיפש תירוץ אחר מדוע אינו יכול להצטרף ???? היכן הייתם כל התקופה ששינוי דעכה בסקרים??? איפה הייתם? כי אני והנוער לא ראינו אתכם ולא קיבלנו מכם סיוע!!!! הנוער הוא האוצר , מפעל הפייס של המפלגה. ופעילות לא מסתכמת ב}"בריסטולים וטושים" ישנם סיורים, ימי עיון , מקום שאותו צריך לשכור וכו'... הנוער הינו היחידי אשר הגיע לפעילויות הפגנה, הסברה, בימים החופשיים שלו מלימודים . הנוער הזה שאתה מזלזל בו כ"כ הוא הילדים של האור!!!! עתיד המפלגה, נוער רציני, אחראי, עקשן, שעומד על דעותיו וזכויותיו, נוער איכותי , אידיאולוגי , נוער יקר!!!! שהמינימום שהמפלגה יכולה לעשות הוא להעניק לה פעילויות ללא תשלום. והמפלגה הנהדרת הזו גם הולכת לעשות כן, בכדי להודות לנוער היקר שלה על כך!!!!!! על האמונה הלויאליות. ובשל כך, הנוער גם פטור לגמרי מדמי החבר למפלגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בברכת האושר השלם. רונית גרינברג-רונן.

אשרת

New member
או אה.. ממש עצבנית.

את צעקת על האדם הלא נכון, מי שיצא לגבי 'השטחיות של נוער שינוי, זה אחד שאין לו שום קשר למפלגה, ולכן אין שום טעם להתעצבן עליו. לגבי ההבטחה של לוונטל- נחיה ונראה. בכל מקרה, בהצלחה.

ערב רב

New member
למה את משמיצה אותי?

נדמה לי שאמרתי מתישהו שתמכתי במפלגה בעבר הרחוק.

אשרת

New member
בהווה אינך תומך במפלגה. ../images/Emo13.gif

לכן דברי אינם בגדר השמצה.

asafz8

New member
הוא מפחד

שסמכויות כוח יעברו לרונית כאחראית על דור העתיד של המפלגה. מיותר לציין שזו היא פרנויה ללא הצדקה.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

יוראי, סשה, ולדי, שני, טל, אסף, ברננקה, ים, עומר, ליטל, ארז, ועבדכם הנאמן היו בשבועות והראו שהנוער לא מת. וחבל שלוינטל ה"יקר" מתעקש להרוג אותנו בעודנו בחיים
תמיר.

הנוער הוא עתיד של מחר

אני לא סתם אומר זאת., זה בא מניסיון אישי אני התחלתי להתעניין מאז שאני נער בפוליטיקה דעותיי נשארו זהות. תקופת הבגרות היא גם לדעת היכן להשתייך מבחינה פוליטית. יש כאלו שבגיל צעיר תורמים לפוליטיקה ויש כאלו שגם בגיל מבוגר לא מתעניינים. כמו שמפלגת גיל הוכיחה הגיל אינוו משפיע. כנ"ל הנוער אותה הגברת בשינוי אדרת. אני גדלתי בנוער שינוי אני ועוד הרבה תרמו מזמנם גם בתק' הזאת אני רואה עד כמה המפלגה חשובה לנוער ואני חושב שהנוער אחד הגורמים שיכול לשקם את התנועה

jak44

New member
דור ההמשך

כל תנועה זקוקה לדם חדש וצעיר ורק מנהיגים שרואים מטר קדימה ולא יותר או שחוששים למעמדם לא דואגים לטפח דור זה וחבל מאוד שכך קורה הלו לונטל תיתעורר כבר שינוי של העתיד היא לא שינוי של העבר ואם ברצונך להיות חלק מהנהגת העתיד תבין את המצב . לעיניין האכשרה חצי שנה זה הזמן המ'קסימלי אניני רואה את ההמונים הצובאים על הדלתות כך שאולי אפשר לצמצמו לשלושה חודשים.

SilentMike

New member
ברצינות.

1400 קולות קיבלה שינוי בבחירות. אי-אפשר לסכם שהגענו כבר לקרקעית ולהתחיל לטפס למעלה? כמה זמן אפשר לשחק בקקי?

אשרת

New member
האמת היא שאף אחד מכם לא צודק.

בישיבת צעירי שינוי, דווקא נמסר על מספר שיותר קרוב ל-5000 אשר כלל גם את קולות החיילים... לא שזה משנה הרבה... אבל...

אשרת

New member
אז בישיבה שהיתה לנו, נאמר

מספר אחד, אבל זה באמת לא עקרוני.

למעלה