נוער שינוי

אשרת

New member
נוער שינוי

למפלגת שינוי, כמעט כמו לכל מפלגה אחרת , יש גוף אשר מאגד את הנוער בתוכו. אצלנו, זה "נוער שינוי". מזה תקופה די ארוכה הגוף הזה יובש. הוא יובש הן על ידי ההנהגה הקודמת, והן על ידי החדשה, למרות שבערב שבועות יו"ר המפלגה פיזר מילים חמומ על חשיבות הנוער למפלגה, הבטחות רבות, והוא אף מינה לנוער אחראית חדשה. האחראית ישבה תכננה , ארגנה, השקיעה. מתברר, שפתאום היו"ר הפך את עורו, והחליט 'להפקיא' את הפעילות. עושה רושם שיש אנשים שם שלא ממש רואים את חשיבות הנוער למפלגה. האם , לדעתכם, יש אמת בדעתם של אותם אנשים, שהנוער אינו חשוב, או שיכולים לדחות עוד קצת את ההשקעה בנוער, או שאולי במקום מסויים, הנוער בהחלט מהווה נדבך חשוב במפלגה, בתור הדור הצעיר, שמעבר לכך שהוא יוצא לפעילויות שטח , משקיע מזמנו, הוא גם מהווה את דור העתיד של המפלגה? ובכלל - עד כמה חשוב לנו, שהנוער יהיה מעורב בפוליטיקה ובמה שקורה בסביבה ?

asafz8

New member
אגיד רק דבר אחד.

איפה ימצא אדון לוינטל 15 אנשים, שרק אם יגיד יתייצבו לכל פעילות בהתנדבות ובאהבה מלאה? אל תשכח לוינטל, שלנוער עדין יש שלושה נציגים במועצת שינוי.

Sashka7

New member
אתה יודע,

הוא כבר לא ממש צריך את הנציגים האלו במועצה! האמת היא שבתור אחת שגדלה בנוער שינוי, זה מאוד מתסכל לשמוע דברים כאלה ולקבל יחס כזה. נכון שאני תכף מסיימת את תקופת הפעילות שלי בנוער אך אני עדיין חושבת שזה אחד הגופים היותר חשובים במפלגה, שתרמו בעבר והיו ממשיכים לתרום אילו רק היו משקיעים בהם קצת. אל תשכחו את תקופת הבחירות שרק בגלל שלמפלגה היה נוער- זה חסך הרבה הוצאות לעובדים מכח אדם. כמו כן תמיד עדף להוציא לפעילות מישהו שבקיע באידיאולוגיה של המפלגה ויודע מה להגיד לבוחרים. אני חושבת שרון לוינטל מבין את הטעות שהוא עושה, אבל לדעתי הוא רוצה "לסגור את הבסטה" יענו הוא מנסה לפרק את המפלגה לאט לאט... אחרת הוא היה משקיע בנו! המצב מבאס, וחייבים לעשות משהו דחוף!

דללה

New member
את יודעת מה?

אין מה לעשות. רובכם מנסים לשמור על האופטימיות לגבי מצב המפלגה. רובכם מעוניינים להתפקד. רובכם בטוחים משום מה שרון ישקיע בנו את המינימום שבמינימום. רובכם מאמינים שיהיה בסדר. אז בואי ואחדש לך משהו. המצב של המפלגה על הפנים וזה לא חדש. התפקדות בטוח לא תעזור. הנוער ממש אבל ממשששש לא מעניין את רון. ובסדר בטוח שלא יהיה. תקראו לי פסימית ותגידו מה שבא לכם. אני הפסקתי להאמין במה שרון אומר. עד עכשיו לא היה לו אכפת מאיתנו אז מה גורם לכם לחשוב שעכשיו אנחנו כן מעניינים אותו??? כדאי שתפסיקו להיות כאלה נאיבים. בסופו של דבר זה יתנפץ לכם בפנים.

asafz8

New member
הדבר שהמפלגה הכי צריכה עכשיו

זה להעיף את האנמים. ואני לא אומר שמות.

Sashka7

New member
את יודעת, אני לא חושבת

שיכשיו זה הזמן להתייאש. כולנו יודעים שהמצב שלנו ממש,אבל ממש לא משהו, אבל זה לא הזמן להישבר עכשיו!! נכון שכבר קשה להאמין לרון וכל מה שהוא אומר אבל חשוב לזכור שהוא לא היחיד המפלגה ואחד כמוה אפשר גם להוריד מהשלטון... אני זוכרת שפעם את היית זאת שחיזקה אותי ואמרה לי לא להתייאש... זה לא הזמן- תתעודי! אפשר לשונת הרבה דברים במפלגה הזאת, רק צריך לתת לזה סיכוי... סשה.

דללה

New member
מצחיק, אה?

בסוף אני זאת שהתייאשה. אני יודעת שהמצב שלנו על הפנים ואני יודעת שזה לא הזמן להישבר. אבל המצב הקיים לא משאיר לי מקום לאופטימיות. ת'אמת? אני לאדעת אם יש טעם לתת לזה סיכוי.

תמיר1991

New member
שני, לדעתי הגזמת...

די טחנו את הנושא הזה, אבל שוב - לדעתי יש מקום לאופטימיות, וצריך לתת צ'אנס, לפחות הכי קטן. ואני אגיד לך מתישהו "אמרתי לך"...
תמיר.

אשרת

New member
חחחחח

זאת בדיוק הבעיה, הוא לא אומר, הוא לא ממש חושב כנראה שלפעילות שטח יש משמעות כלשהי

לצערי...

כפי שכבר עדכנתי, כרגע הנוער "קפוא" בגלל שהחשיבות של רון היא להתעסק במפקד ובדו"ח מבקר המדינה.... אני מתלבטת ושואלת אתכם: האם לדעתכם יש להקפיא הפעילות ולהמתין עד לתום תקופה זו?, או שמא לעשות דבר אחר??? אשמח לתגובתכם!!! יום נפלא, שקט,

אשרת

New member
לעשות משהו!

אני יודעת שהנוער אוהב אותך, אם תצטרכי עזרה אני פה, ואני משערת שגם שאר הנוער ישמח לעזור בהוצאת פעילות . התקופה הזאת שרון מדבר עליה, רונית, אף פעם , אבל אף פעם לא תגמר. תמיד הוא ימצא תירוצים אחרים, ואת יודעת מה דעתי על מה שהולך שם.

תמיר1991

New member
לעשות פעילות בכל מקרה!

לא צריך את לוינטל, אפשר להסתדר גם בלעדיו. תמיר.

הקשר בין מבקר המדינה לנוער שינוי

הנוער קפוא בגלל שללוינטל יש סדר עדיפויות שונה? מה הקשר? שלוינטל יתעסק במפקד ובדו"ח מבקר המדינה ושהאחראי על הנוער יתעסק בנוער. למה זה לא קורה? פשוט מאוד, בגלל שיטת העבודה של לוינטל, שלא סומך על אף אחד ורוצה לקחת על עצמו את את הכל, מן הדברים החשובים ביותר ועד השוליים ביותר (ויש אינספור דוגמאות לכך). "שיטת העבודה" הסופר ריכוזית הזאת של לוינטל היא הסיבה הישירה לכך שהקמפיין נראה כמו שהוא נראה ושהאנשים שלקחו בו חלק, פרשו אחד אחד ולא רוצים כיום כל קשר עם שינוי ולוינטל. אני מבין שהלקחים לא הופקו ושעולם כמנהגו נוהג.

אשרת

New member
השאלה היא,

האם אפשר להזיז שם דברים ללא קשר ללוינטל. למה שאחראית הנוער לא תהיה ישירות על הנוער, ועל הפעילות שלו, ללא תלות בלוונטל?

כי זה עניין של תקציב

פעילות דורשת תקציב. בשביל לקבל תקציב או להשתמש בשירותי המפלגה כגון שליחת מכתבים טלפונים כו' (שזה גם בעצם תקציב) , צריך את לוינטל. ייתכן שאם וכאשר הפעילות תושבת לזמן בלתי מוגבל, יהיה צורך להתארגן בצורה כזאת שיהיה אפשר לארגן פעילויות במסלול עוקף מפלגה ע"י רשימות קשר, כינוסים בבתים פרטיים וכו'.

אשרת

New member
אז למה לא לעשות זאת עכשיו?

אני משערת שלרונית יש את הכתובות הדוא"ל של הנוער, וטלפונים, אני בטוחה שהם ישמחו לתת. עושה רושם שלוונטל קצת מוגבל בניהול , ובקצב הזה, מרוב שכל הסמכויות יהיו בידייו (פרנואיד?) בסוף הכל ימות. כמו שנאמר פה, בסופו של דבר, הנוער של היום, הוא העתיד של מחר.

תמיר1991

New member
יותר מזה - אנחנו בחופש עכשיו,

וחבל שהמומנטום לא מנוצל כמו שהיה בקיץ שעבר - שתי פעילויות בשבוע. תמיר.

אשרת

New member
דבר עם רונית.

תנסו להרים משהו עצמאית, יחד עם רונית, וכל שאר הח'ברה הטובים שלכם.

למעלה