נומי וכל השאר

יאיר - שאלה לגבי ונוס ומארס במפה של וובלייט

האם אתה רואה במארס וונוס לא צמודים? האם במקרה הזה, אורב של 4 עדייו כבר לא נחשב צמידות? ובמקרה הזה הם אכן בסטליום אבל עדיין הם יחד שם משותפים למסע של חייה, הלא כן?

כן, יש צמידות, בהחלט

לרגע הם נראו לי משום מה רחוקים יותר במפה..
אבל משהו מהאפקט שדיברתי עליו עדיין קיים: הם נמצאים שם, אבל בבית ה 11 הלא אישי, מה שאומר שאולי דווקא בחברה גדולה או בדיאלוג עם מוסדות וארגונים או כחלק מהם היא חווה אותם, ולא באופן אישי מדי. החלק ההוא -סגור שם, מאחורי הקלעים, נשמר בטהרתו.. מעניין. וכל זה, אגב,אך ורק לדעתי..

nomi12

New member
הצמידות קיימת לדעתי אורב של 4

אבל המפה משדרת לי "קשה לי" חיי הרגש מתחבאים להם בבית 12, יש שם הרמוניה, השמש נפטון, שמש יופיטר (אורב של 10, קצת רחוק), צובעת את העולם בצבעים קצת ורודים, עם עליות ומורדות, ומי שתמיד מזכיר שהכל לא ורוד כל כך זה השותף הפנימי או השותף לחיים, נראה שהמעבר של שבתאי בבית השני מביא איתו לא מעט שיעורים, שבתאי שליט בית שישי שלך ולכן אני מניחה שמסיבה כלשהיא קשה לך בתקופה האחרונה בחיי היומיום, אם זה בתפקוד היומיומי או בגלל השותף, או שיש בעיה כלכלית כלשהי (בית שני). אני חושבת שהאם סי הוא יותר שור ולכן הצמידות הזאת של ראש וונוס קשורה לייעוד שלך. יש בעיה כללית במפה כשאין כוכבים באויר ואז התגובות מהירות מאוד, לא תמיד חושבת מספיק לפני שמגיבה, אפשר לראות שגם המרס בסרטן ואז התגובות יותר אמוציונאליות מרציונאליות ,את מאוד רגישה ומרגישה, אני חושבת שזה שמרס הראש וונוס בסרטן מגביר את הרגישות הזאת ואת התגובות הרגשיות למרות שזה לכאורה בבית 11, וזה צריך לאזן את חוסר האויר, אז ומי השליט של 11? מרקורי הצמוד לאורנוס שגם מגיב בג'ננה, בקיצ' זאת מפה של אדם מיוחד מאוד שאולי לא מודע לצל שלו, אני מדברת על שבתאי כמובן. אולי יש כאן סתירה בין הצורך להראות כלפי חוץ אריה ולבין הצורך הפנימי האמיתי להרגיש כמו מזל סרטן.

אין סתירה, נומי: האריה מתרגם החוצה את הדרמות

של הסרטן, ואולי בגלל זה זה יוצא בגדול,למרות שהסרטן התכוון בסך הכל למשהו קטן הרבה יותר.. מעניין. מפה של אשה רגשית ומקסימה, שהשילוב המעניין הזה של סרטן ואריה גורם לה לאבד לפעמים פרופורציות, אבל לחזור אליהן במהירות ואפילו לחייך, גם כי הקשר עם מרקורי מראה על מוח מבריק שיכול לראות בכל זאת מבחוץ - אם כי לפעמים קצת מאוחר מדי - ובכך לפצות על חוסר האויר. דעתי..

דקל111

New member
יאיר כיצד השמש מבטאת את הירח? זה לא אמור

להיות ההיפך? אני מניחה שלכך נעמי התכוונה בסתירה. זה לא רחוק מהשמש שנמצאת אצלי בבית 5 [אמנם בדלי] וירח בבית 12. זה אותו הדבר כמעט. ובעצם השמש היא דומיננטית ומורגשת ומבטאת את עצמה בהקשרים שלה. כאן במקרה שלה השמש בבית 1 אריה אז החיוניות ושמחת החיים יוצאים החוצה במפגש שלה עם העולם . אבל אני לא חושבת שהיא מתרגמת את הירח שלה דרך השמש. הירח שלה מוסתר וחבוי ובכך האין קשר שדיברת עליהם [אולי לא סתירה כמו שנעמי אמרה] אבל הם הולכים במקביל ולא נפגשים. למרות שאני בטוחה שעם הגיל הייתה עבודה ויש יותר אינטגרציה בין החלקים. דבר מעניין לראות שיש לירח היבטים עם כוכבים [צדק ונפטון] היבטים הרמוניים ובדיוק!!!!!!!!!!! בדיוק עם אותם כוכבים השמש נמצאת גם בהיבט אך דיסהרמוני. אולי זה צריך לחזק את העבודה שכאן משהו בתחושה שלה מתפספס לה. כאילו הדברים יוצאים החוצה הפוך ממה שהיא מרגישה.

היי דק נומי ווובי..../images/Emo13.gif

ובכן, דיברתי על האריה, לא על השמש..
שימי לב! אמרתי זאת, כדיאלוג בין הבית ה 12 לבית ה 1, והאריה הוא בבית הראשון- כלומר האופק באריה והבית הראשון שבו, יבטאו החוצה את הלחצים של הירח מהבית ה 12להוציא. זה - במקרה הטוב. בדרך כלל - לא יהיה לזה ביטוי אישי, כי הדיכוטומיה כאן בין הבית ה 1 לבין ה 12 ברורה, בדיוק כפי שהיא ברורה בין השמש לבין הירח: מה שהרמוני לו, דיסהרמוני לה, מה שבפנים לו, בחוץ לה, וכו וכו. הטבעי ביותר למיקום כזה הוא בחירה בבן זוג שהוא מייצג את השמש והיא את הירח. אלה לא מקומות משלימים, אלא כאלה שחיים זה לצד זה בעיקר כי הם שונים, ומאפשרים זאת זה לזה: הוא זקוק לבמה המרכזית ולאקשן רועש, בעוד היא זקוקה להשאר בבועה עם עולם הרגש ההרמוני שם שהוא שקט ומוגן מפניו. מוזר לא?.. אבל כן, יש גם זוגיות כזו, מהנוסח של - חיה ותן לחיות. הדברים משתנים כשהאריה רוצה להעשיר את עולמו הפנימי, או שהירח רוצה לפרוץ החוצה:אז מתחיל קונפליקט, מצטברים כעסים ותסכולים, אבל.. זו היתה הבחירה שמנעה צמיחה עד כה בדיוק לשם כך: הגנה! אז.. איך צומחים? מה עושים? איך בכל זאת משלבים את הירח בחיים בכלל כשאי אפשר יותר להחזיק אותו בבטן? זו לדעתי הצומת שבה נמצאת עכשיו וובלייט שלנו, אשה מקסימה שעשתה בחירה סמי מודעת בין שני חצאים, ועכשיו לדעתי הם מפסיקים לשרת את המגננה ההיא שהתאימה לזמן אחר, וצועקים לפרוץ החוצה. לא ברור אם זה יקרה באמת, אבל הצעקה החוצה קיימת: השאלה אם יאפשרו לה לצאת ולהתבטא על כל המשתמע, שאומר פירוק כל הקונספט הבסיסי של הדו קיום המשותף ושל הבועה בכלל, או הבלגה והמשך נשיאה בעול לעשר השנים או עשרים השנים הבאות. כשפלוטו יהיה מול הירח זה ילך ויהיה קשה יותר ויותר, אבל.. זו מפה עם הרבה כוח סבל בגלל העוצמה שבה, והיא בהחלט יכולה להוביל לכוון של ספיגה על פני כוון של צמיחה והתפתחות אישית ללא בועה מגוננת: השאלה אם וובלייט עצמה מודעת לעד כמה היא באמת חזקה ויכולה לפרוץ החוצה, אבל זו כבר שאלה אחרת...
בכל מקרה, הדברים נאמרו כדי להראות לכם את כל התמונה מצדו של האסטרולוג המתבונן, ולאן אפשר לקחת את הדברים במקטע הבסיסי הזה עם לקוח, ואדם שזקוק לעזרה: ראשית הוא זקוק שיראו לו את מערך הכוחות והמצב כרגע, ומכאן - אם ירצה, אך ורק - איך באמת יוצאים מזה, או איך נשארים וחיים עם זה. כמו שאתם רואים, העלאת האתר עושה לי טוב, ומצב הרוח המשופר גם גורם לי לתת יותר..
מזמן לא עשיתי זאת, האמת, וקצת מצטער. מילא.

weblight

New member
מודעת למולות פלוטו ונוס

עוד מחכה לי פלוטו ירח ?? אמאללה... :) וכן הנוסחה שהתאימה פעם צריכה לעבור ריענון שאלה אם כל פעם שצריך לרענן נוסחה צריך לרענן גם את השחקנים .. ??? ואם אפשר לשאול בקשר לצמידות של מארס וונוס ראש דרקון מה אומרת.הצמידות הזו מה זה אומר לגבי נושא היעוד ? מה אומר נפטון ב- 4 ??

weblight

New member
לנומי

כמה דברים שאפשר לדבר עליהם כאן- מרקיורי אוראנוס- מגיב בג'ננה :) לפעמים נכון אם כי עם הגיל אני דיי בקונטרול על הנושא. אבל חוסר סובלנות היתה ותישאר כנראה במידה זו או אחרת. מה בעיינך הצל הזה השבתאי הזה , אולי אגלה בעזרתך צדדים שלא חשבתי עליהם ?? לגבי הסתירה בין האריה שבחוץ לסרטן שבפנים. זה אתגר לחיות את כל הפנים האלו, אני לא אייגע אותך בפרטים. אבל אני משתדלת מאד שלא תהייה סתירה בינהם אם כי אני חייבת להודות שלשחק את האריה זה מאד משעמם . אנשים שרואים רק את זה לא הופכים לחברים שלי אלו שמורכבים גם מהחלקים הסרטניים שלי ועוד יותר טוב נהנים מחפירות ושיחות פלוטוניות הם אנשים שאיתם נעים לי וקל לי ואז האריה הופך להיות כמו תנור שמחמם בחורף .. :) אבל התוכן נמצא במקומות האחרים. תודה רבה נומי . לגבי היעוד , אשמח להבין יותר

weblight

New member
ליאיר לנומי לדקל

המון דברים נכונים ומדוייקים נאמרו. אני עדיין חופרת בתוך עצמי כדי לתת את התגובות המדוייקות גם כי עד שהן לא יגיעו קשה לי להתפשר על פחות ממדוייק לגמרי וגם כי מגיעה לכם תגובה מדוייקת לשם הלמידה. כתבתי את זה כדי שלא תחכו הרבה ותחשבו שאני לא מגיבה ויכול להיות שאענה לכם במסרים . תודה רבה על המאמץ

nomi12

New member
חלק מהבעיה שלך זה בדיוק זה.

חבל שיש שם עם המפה אולי היה קל יותר לתת פידבק. על כל פנים, מקווה שדברים יסתדרו לך, ובכלל כל המרקורי אורנוס מראה שאת בחורה מבריקה עם נטיות למחשבים, לעולם האסטרולוגיה, אבל מישהו כנראה עוצר אותך.

weblight

New member
לבת

שעת הלידה היא לפי ארכיון בי"ח ,אם כי אי אפשר לדעת כמה במאה הקודמת טרחו לדייק ברישום שעת לידה :) ועכשיו שאנחנו יודעים שמארב וונוס צמודים לראש דרקון מה דעתך על זה ?

bat5

New member
לוובלייט - אם השעה מדוייקת

הרי שמרס-ונוס מייצגים אצלך, בין השאר, את האב והאם, בית הילדות והעולם (שליטי 4 ו-10). כלומר, השפעת ההורים על המרס והוונוס שבך היא מובהקת. לכן, אולי זוגיות היא חלק מהייעוד והקריירה, וכן שיתוף פעולה (פנימי בתוכך וחיצוני עם שותף) בין החלק הנשי והגברי, המושך והדוחף, האגוצנטרי והמתחשב, הביתי-פנימי והחיצוני. זהו ייעוד, כחלק מהקריירה, ושוב, כשחברה (חברה מסחרית, ארגונית או חבורת ידידים) משמשת כמסגרת או אמצעי לכל זה. זה מה שאני מסוגלת לחשוב עליו עכשיו, במחטף שלי למחשב מן העבודה, תוך מתן שרות לקהל, למרות שמהמשוב שלך הבנתי שאת לא רואה עד כה את הנושא החברתי שייך אצלך.

weblight

New member
לבת

יש לי בהחלט קצה חוט ואולי יותר הבנתי בעזרתך את הקשר בין התפקוד של הורי כהורים לי בהיותי ילדה ובין המצב כמו שהוא בביתי היום . אין שום דמיון אבל התוצאה היא אותה תוצאה. אחד ההורים (מסיבות שונות לגמרי) הוא היותר דומיננטי- הרבה יותר ולכן צריך לתפקד גם כאב וגם כאם, כלומר מכיל גם את מארס וגם את וונוס כפי שפרטת חייבת לומר שלא מאמינה בכלל בנושא של "תפקידים נשיים" ו"תפקידים גבריים" לדעתי כל זוג צריך לתפקד לפי האישיות שלו ולא לפי סטיגמות אבל צריך שתהייה חלוקה מאוזנת בין התפקדים בבייתי כילדה זה לא היה וגם היום זה לא קורה כאמור מסיבות שונות לגמרי. וכאן כנראה שהנקודה שהעלת כן עובדת. מה שלא הבנתי זה את עניין היעוד. נושאים חברתיים נראים לי אישיים לגמרי ואני מאמינה שכל דבר שקורה במאקרו משפיע גם במיקרו ומכאן שאני לוקחת מאד אישית נושאים חברתיים. עד היום לא הייתי פעילה בנושא כך שאין לי טעם של איך זה. לא הבנתי איך מתקשרת זוגיות ליעוד? לממש זוגיות וחיי משפחה תקינים ? נפטון ב-4 .. איך מתחבר לכאן ? יש לך רעיון? אם את יכולה להסביר לי את נושא היעוד כפי שאת מבינה אותו אשמח תודה על הבריחה מהעבודה עבורי

bat5

New member
השתמשתי בתשובה במילה ייעוד, מפני הצורך

לקצר. התכוונתי כאן לאיזה מיקוד, אלמנט שיעסיק אותך ותחווי אותו בבית החברה. וחברה זה יכל להיות הרבה דברים. לא רק פעילות חברתית, גם המנעות מפעילות חברתית. אבל נושא החברה נוכח וקשור. לגבי גבריות ונשיות, אלה אנרגיות המסומלות במפה ע"י כוכבים, ובאות לידי ביטוי בחיים בתפקידים, מסורות וכו'. כאן, בהודעות קצרות, אנחנו משתמשים בסמלים הללו להבנת העיקרון, אבל כל אחד מתרגם אותם (בהבנת הטקסט ובתרגום האנרגיות הפרטיות שלו לחייו) כפי שנכון לו. ונוס ומרס הם אנרגיות גברית ונשית מבחינות מסויימות, כפי שירח ושמש הן אנרגיות כאלה, מבחינות אחרות. אצלך, כאמור, הן מייצגות הורים ותפקודים בזוגיות, וראש הדרקון שמחבר ביניהם בצמידות, כאילו קורא לתשומת לב מודגשת ומתמדת בנושא, מתוך התחום החברתי-פרטי, החברתי ארגוני (קריירה) או החברתי בכלל, כתודעה. נפטון ב-4 מחזק את מה שאת ספרת על תפקוד פחות של אחד ההורים, כנראה האב. אב שאת חווית אותו כאדם נפטוני, לא כ"כ ברור לך. בקר טוב!

bat5

New member
ובהמשך לכך, ווב -

הגעתי לעבודה, ולפני שהשאר מגיעים, אני שוב מציצה למפתך, ורואה חיזוק לדברים. בית הזוגיות (7) הוא דלי, שליטו המסורתי של בית 11 . נפטון בבית 4 באמת האב, כי הוא בריבוע לשמש. הוא חלק ממשולש אדום שמכוון לשמש שלך באריה, בבית הראשון. כן, לשמש שלך 3 פינות. האחת היא התדמית העצמית שמעסיקה אותך, בארומה "אבהית", המתקשרת לדמות האב שבך, פינה נוספת של המשולש היא נפטון בבית 4 שמקשר זאת לביתיות, נשיות וזוגיות (בית 4 נפתח במאזניים) והעדרות (נפטון). זה אולי בא לך מהאב, אבל נפטון זה - כולו שלך עכשיו. הוא גם החלק הרוחני-פיוטי-קסום שלך. הפינה השלישית היא יופיטר (תירות, מרחבים, השכלה גבוהה) בבית הקריירה, שהוא, כאמור, בית האם, שנפתח בטלה הגברי, ואופיו שוורי (פינוק, האכלה, מעשיות וחמריות). ייתכן שמה שכתבתי עכשיו, כתבו האחרים בהודעות שלפני. לא הספקתי לקרא, וזה מחזק את מה שדברנו עליו קדם - המקום שלך בזוגיות, גבריות ונשיות, תפקידים קריירה וחברה - על סמך החוויות הסובייקטיביות שלך מבית ההורים.

דקל111

New member
שאלה על בית 10 שלי

בית 10 שלי בסרטן ושבתאי צמוד לרום שמים. 1. מהו השיעור שאופק מאזניים צריך ללמוד עד שיגע לקריירה ולקבל את הסרטן שם? [ כמו שאמר שטלה צריך שבא לו הכל בקלות צריך ללמוד על בשרו ולהגיע לאט יותר לקריירה] 2. אם כילדה שהביטה בבית 4 "ההפוך" שלה על בית 10- אולי בגלל שהבית שנפתח בגדי מסיא איתו קושי בחיים הביתיים המשפחתיים בשלב הילדות שהתבוננתי החוצה ופיללתי להגיע בכוחות עצמי לחיים משפחתיים וביתיים יותר במובן הסמלי של המילה- והדרך להשיג זאת הייתה עבורי דרך קריירה? השבתאי בבית 10 דווקא מביא איתו את מה שנלמד בבית 4 אצלי לא?

היי דק

שמח שאת עוקבת אחר קו המחשבה שלי. כן,קריירה מבחינתך הם בית ומשפחה - שימי לב כמה קשה לך להגיע לשם... לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל מיקומו של הירח יראה לך את הדיאלוג עם המקום הזה. זה עשוי להיות גם הפיכת הקריירה או האוירה סביב הקריירה למקום ביתי ומשפחתי, מקום שיהיה הבית השני שלך, מקום שהמלה בית שבו היא זו שמאפשרת לך להתפתח ולהרחיב אופקים ובעיקר לצמוח. סטורן בבית 10 מביא איתו את השעורים החשובים בלמידה כדי להגיע לקריירה, קצת דומה לגדי בבית 10, אבל עשוי להתבטא בדמויות סטורניות שאיתן את מנהלת דיאלוג בושאים הנ'ל: סבא, סבתא, בוס קשה, אנשים פורמליים, וכו וכו. הם יוכלו להעניק לך לגיטימציה אותה את צריכה מהם, אם תכירי בכוחותיך ובכשרונותיך לקבל את הלגיטימציה הזו וליהנות מהבונוסים שלה. מוכר לך? מוכר לך?

למעלה