נומי וכל השאר

נומי וכל השאר

חושב שזה יעניין אתכם: הכנסתי לאתר שלי, לרובריקה של 'שאלות ותשובות', גם מפות לידה שלפיהם אני מנתח, ושם גם תוכלו ללמוד יותר - לאלה מכם שמתעניינים בפענוח מפות. אחר כך אפשר לדבר על זה כאן... עדיין אין לי שם פורום.

nomi12

New member
יאיר בזמנו דיברת שבית עשירי בעצם

קשור לאם, ובעצם בית עשירי מראה על קריירה בגלל שבדרך כלל אנו מושפעים מהאם? האם כוכבים בבית עשירי מעידים על קריירה או על רצון לקריירה, כי למשל אני מכירה מפות שאין בהן כל כוכבים בבית העשירי ואפילו כאלה שכל הכוכבים מתחת לאופק ועדיין יש להם קריירה. אני מתייחסת למפה של הבחורה הצעירה שניתחת עם וונוס בבית החמישי וכוכבים רבים בבית העשירי, אם סי שור אופק גדי.

ובכן.. נקודות לחשיבה - בית 10

בית 10 הוא הבית המואר שלנו: הוא מייצג את העולם, ואת התדמית שלנו בו. כשאנחנו קטנים, אנחנו מסתכלים ממעמקי הבית הרביעי שלנו למעלה, אל בית 10: שם אנחנו רוצים להיות, במרכז העניינים. האם אחראית במידה רבה על השקפת העולם ועל הדרך שבה אנו תופסים את העולם. מעבר לזה, הבית העשירי הוא סוג של שעור, ולא סתם הוא נלקח כבית הקריירה: אדם עם אופק בטלה למשל, יקבל בית עשירי שנפתח בגדי. בגלל הצורך בסיפוק מיידי של הטלה והקושי בתהליכים ארוכים, יקח לו הרבה יותר זמן מלאחרים להגיע למקום ההוא, והבית העשירי בגדי מראה את הדרך שעליו לעשות. יש תמיד זוית של סקוויר 90 בין האופק לבית העשירי, והיא שמראה את הטיפוס שעלינו לעשות כדי להגיע לנקודת השליטה שלנו בעולם בבית העשירי. לגבי הבחורה - התייחסתי בעיקר לבית 10 כי הגוון של שאלתה היה לגבי כוון, ולא לנושאים אחרים. אז..בית 10 הוא הנקודה הגבוהה ביותר במפת הלידה. משום כך גם קוראים לו בית הקריירה, שהיא המקום הגבוה ביותר שאתה יכול ל הגיע אליו, והתיאור שלו - מזל, פלנטות וכו - מראה על החוויה שאתה מזמן לעצמך כשאתה חווה אותו. בגדי למשל, זו חוויה של טיפוס עקשני ואיטי, בדלי - מקום שקשור לחברות ולאנשים אחרים ובאופן ידידותי, וכו וכו. לגבי אנשים שאין להם שם כוכבים ויש להם קריירה - חשוב לראות איפה יתבטא שליט בית הקריירה, וכך תהיהי חווית הקריירה אצל האיש. למשל, אם השליט נמצא בבית 4 - אולי הקריירה של האיש הזה תהיה בעבודה בתוך הבית, או להגיע לבית ומשפחה משל עצמו...

nomi12

New member
אם השליט שלי נמצא בבית השביעי שלי למשל

הקריירה שלי היא בחיי נישואי?.......ככה זה נראה על כל פנים.

bat5

New member
אצלך, נעמי, זה באמת נראה כך.

לעומת זאת אצלי - חידה: שליט רום שמים שלי, הוא פלוטו, אשר כיכב פה לאחרונה, כשונוס באמתחתו - פותח את בית 8 שלי. מפאת גילי, הרבה שנות "קריירה" מאחורי, ואף אחת מהן אינה קשורה למין או למחקר, לכספי אחרים, ללידות או מיתות, לתחום הקרימינולוגי או הפסיכולוגי או לכל מה שפלוטו ובית 8 אמורים לסמל. בכל אחת מהעבודות שלי במהלך השנים, היה מקום רב ליצירה ויצירתיות. האם זו סובלימציה של היצר שנובע מבית 8? האם זו תרומתה של ונוס לצמידות?

היי בת

נסי להשתמש במלות המפתח האלה: חפירות עומק, מאחורי הקלעים, הוצאת סודות פנימיים החוצה אל האור, חקירת נושא הלידה שלך ולידות בכלל, לידה כאישו מרכזי בחייך הם בתחום המקצועי ואם בתחום האישי (כמטפורה כמובן או כאנלוגיה לחייך) ו.. עד כאן בינתיים
ראי לאן המלים האלה לוקחות אותך, ונמשיך משם..

לי יש בבית 10 את אוראנוס

תגידו איך להבין את זה? מה התפקיד שלו שם? זה קשור לחוסר יציבות מקצועי? תודה.

bat5

New member
כן יאיר, אלה הם חיי, אבל

לא הקריירה שלי. כשהייתי ילדה, וגרתי בבית 4, נשאתי עיני אל קריירה שכוללת מספר מקצועות ורודי צווארון, כמיטב המסורת במשפחת אמי. כשממשתי אותה בכל מיני מקצועות, בזה אחר זה (רגנרציה), עשיתי זאת בדרך התואמת את מילות המפתח שכתבת, אבל זה רק בדיעבד, ולא שלכך התכוונתי ולא ממהות המקצועות עצמם. חשיפת סודות, לידות, עומק - הכל קיים בחיי, אבל אני מחפשת מילה אחת שתחבר ביניהם לבין המקצועות שלי והמילה קריירה.

מעניין

אם כך, מה שאני מבקש ממך כרגע, זה לראות אם יש חיבור בין פלוטו לשליט בית 8, או בין שליט בית 8 לשליט בית 10, ומהו החיבור. אם אין חיבור, ובכן.. אשמח לשמוע, ונמשיך.

bat5

New member
שליט בית 8 - השמש

אינו יוצר הבט לפלוטו. השמש נמצאת בבית 6, כחלק מסטליום המתאר את המקצועות ואת השגרה שלי.

bat5

New member
אורנוס ב-10, אולי

אמא ייחודית, חדשנית, שכלתנית, מתנתקת לפעמים שתרמה את הפן הזה לראייתך את העולם?

כמו שחשבתי (או ניחשתי..../images/Emo13.gif ) וזו הסיבה

כן, זו אולי הסיבה למה אין קשר בין המלים 'קריירה' ובין העיסוקים שלך והחקירות הפנימיות, חפירות העומק, והתהליכים שאת עוברת או חוקרת. כשיש קשר הדרכים מצטלבות, אבל כמו שיש כמה חלקי אישיות לכולנו שלא מתקשרים זה עם זה, גם כאן זה קורה כשאין נקודות חיבור. יתכן ובן הזוג היה יכול להיות כזה שעוסק בנושאים האלה במישרין או בעקיפין (בכל זאת - השמש, דמות הגבר..) אבל אולי לא היית מייחסת את זה לעצמך. שווה לבדוק.

weblight

New member
אפשר גם לשאול על בית 10 ?

אצלי בית 10 מתחיל בטלה ויש שם יופיטר מארס נמצא בבית 11 בסרטן קריירה ראשונה שלי היתה בבתי מלון - זה מתחבר לי עם מזל סרטן שאוהב לטפל ולהאכיל צדק בהחלט יצר הצלחה וקידום מהיר מאד. אח"כ עסקתי בתיירות- צדק.. מזל קשת .. לא ?? עכשיו אני בתחום אחר לגמרי אבל עובדת בבית שזה שוב מתחבר עם סרטן , לא ?? עד כאן מה שאני מבינה לבד שאלות- איך מזל טלה יכול להתבטא בתחום הקריירה ? מארס כאמור ב-11 בסרטן - איך מתבטא בית 11 בנושא הקריירה? בית 11 נפתח במזל תאומים. מארס צמוד לוונוס וצמוד לראש דרקון - מה זה אומר ? מה האפשרויות כאן ? ונוס 0 סרטן, ראש דרקון 1 סרטן, מארס 4 בסרטן. תודה רבה

bat5

New member
לדעתי, שליט בית הקריירה בבית 11

מראה על קשר הדוק בין הקריירה לבין חיי החברה שלך, קבוצת האנשים שהיא המסגרת החברתית שלך. אולי חברייך לעבודה הם אלה שאת רואה כחברים אישיים, אולי חברייך עוזרים לך בקריירה וכו'. סרטן - גישה סרטנית לעבודה, מטפחת, קשורה רגשית. מרס כשלעצמו הוא יזמה, יזמות, הצד הגברי שבך או זה של בן זוגך. ונוס הוא הצד הנשי שבך.האם חיי האהבה שלך קשורים אף הם לקריירה ולמסגרת החברתית?

weblight

New member
לבת

קשרים עם אנשים בעבודה הם רגילים לגמרי , הם לא המסגרת החברתית שלי. לאורך השנים חברים שפגשתי בעבודה הפכו לחברים אישיים אבל חלקם הקטן גישה סרטנית לאנשים בעבודה - כן !! לא תמיד זה מתאים לסביבה , אז בהתאם. חיי האהבה שלי אף פעם לא התחברו לקריירה אויש משהו לא מסתדר כאן...
מעניינת אותי הצמידות נוגה מארס ראש דרקון- ואיך זה מתחבר לנושא קריירה. את המאפיינים של כל אחד אני מכירה. העניין הוא שהצמידויות הם כמו לערבב צבעים. קשה לדעת מה יוצא בסוף כי גם לא יודעים כמה מכל כוכב= צבע נכנס . מה את אומרת ?

nomi12

New member
למה את לא מעלה פשוט מפה. זה אותי מבלבל

אני צריכה לראות מפה. זה שהראש וונוס ומרס ביחד מעיד על יעוד מסויים וכולם ב-11 מעיד אולי יעוד חברתי כלשהו, אבל אם יש למשל כוכבים ב-12 או בכלל זה יכול לשנות ותלוי מה הזוויות?

bat5

New member
עכשיו, כשאני רואה את המפה

ולאור תגובתך - אני מעלה את האפשרות שמרס נמצא בבית 12. מספיק אי דיוק קל בשעת הלידה כדי לשנות מיקום גבולי כ"כ. לו היה בבית 11, היה פה קשר לתחום החברתי. אני גם רואה שונוס ומרס אינם צמודים, כמו שחשבתי בטעות.

ואותי דווקא מעניין מרקורי במפה הזו

ישוב צמוד כאילו במוש האחורי צפוף בין אורנוס לבין פלוטו, מול סטורן - כמו ילד קטן שמנסה לדבר בין שני מבוגרי שכל אחד מושך לכוון אחר, ומול המבוגר ההוא שמנסה להשתיק אותו... תחושה של בידוד. והיא גם מתחזקת כשאתה רואה את השמש בחוץ בבית הראשון באריה, והירח בבית 12 בסרטן, כל אחד מהם על הבית שהוא שולט עליו, אבל.. כאילו אין תקשורת בין העולם הגברי שבחוץ שבו צריך להיראות חזקים ומובילים, לבין העולם הפנימי שבו עדינים ורגישים אבל חיים בו לבד, בתוך בועה, בועה נוחה עם תקשורת לעולם בזויות הרמוניות, אבל.. לבד, עם עולם הרגש. כאילו אין בעולם הזה קשר בין גברים לנשים, כל אחד לעצמו, וגם ונוס ומרס רחוקים זה מזה וביניהם - ראש דרקון, כאילו נשענים על היעוד שזימן אותם ביחד, אבל.. מרגישים כל אחד עם עצמו.

למעלה