נוהל קרב ! ! !

UHUstick

New member
נוהל קרב ! ! !

הגעתי אתמול למשגב מוקדם, יצאתי מוקדם (לא לא, איתן היה מקסים!!! הוא הרקיד מ-ע-ו-ל-ה!!!), היו לי סידורים. כשהגעתי למכוניתי, חשכו עיני!!! מצאתי פלאייר, של אבי אמסלם על החלון!!! חיש מהר החלטתי לבצע את מה הבטחתי, כתבתי מכתב אשר מסביר את שאני עושה, חתמתי בשמי המלא + מספר טלפון + מספר תעודת זהות, הפנתי את ראשי לעבר פח הזבל באוטו ונחלתי אכזבה - פח הזבל היה ריק. לא אמרתי נואש! יצאתי מהמכונית, אספתי כמה פלאיירים ממכוניות שכנות (סליחה לאנשים שחנו בסמוך אלי, אני מניח שלא ממש אכפת לכם!!!), צירפתי בזהירות את הפלאיירים שאספתי מתוך ההרקדה והוספתי אריזה של ארטיק מגנום בטעם וניל שמצאתי על הריצפה. יצאתי בחיפוש נרחב בשטח החניה למכוניתו של מר אמסלם. לא מצאתי! (מרקידים יקרים, אני יודע בדיוק איזה מכוניות יש לכם! לדוגמא: לאבי אמסלם יש ג'פ איסוזו טרופר. אני אומר לכם, אין כמו חברים במשרד הרישוי...). כנראה שאחד ה"שליחים" של אבי שם את הפלאיירים המציקים על מכוניתי. אנשים יקרים, הפעם לא הצלחתי לבצע נקמה מעצבנת. אבל אל דאגה. אמשיך בניסיונותי להבהיר למרקידים כמה מעצבנים הם. בכל מקרה, אני להרקדות של אבי אמסלם לא הולך יותר!

מספיקק

New member
יישר כוח!!

יישר כוח סטיקי!! אני אישי מאוד גאה בך! בפעם האבה תקרא לי אני ייעזור לך לשים את כל הפליארים על מכוניתו של מר אמסלם...(שבנינו אתה יודע את הסוג לא בגלל משרד הרישוי...) אבל אתה בהחלט צודק שלאף אחד אין זכות לגעת לך במגבים באוטו ולדחוף מתחת חתיכת פסולת הנקראת "פליאר" (מנשר)...

UHUstick

New member
ביננו

אני כן יודע את הסוג לפי משרד הרישוי (צריך לבדוק את המספר של הרכב כדי לא ללכלך את רכב אחר בטעות).

יש לי הרגשה

שבקצב הזה, לא תוכל ללכת להרקדה של אף מדריך... בכל פעם תצטרך להוריד מהרשימה עוד ועוד מדריכים, ומי ישאר? וחוץ מזה, אם זה באמת מפריע לך, ואתה רוצה לעשות משהו בכדי לשנות התנהגות זו, לדעתי האלימות היא לא שיטה (לשים מקל של ארטיק על מכונית של מישהו היא לדעתי אלימות)- היא רק גוררת כעסים. לו אני הייתי מדריכה והייתי רואה את כל הפליירים על מכוניתי, זה רק היה מקומם אותי ולא משיג שום מטרה!!!. שלא לדבר על זה שיש מספיק אנשים שמעוניינים באותם פליירים (אחרת לא היו מחלקים אותם- אף מדריך לא יבזבז כל כך הרבה כסף לשווא), ואולי לאחד מהם אתה הורדת את הפלייר מהרכב. אז אם זה באמת מפריע לך, אני חושבת שאתה צריך ליצור קשר עם המדריך המדובר ולהגיד את דעתך בנושא- כך לדעתי יש הרבה יותר סיכוי שיתייחסו אליך ברצינות. כמובן, שאם כל מה שניסית לעשות היה לשחרר כעסים, אז זה כבר משהו אחר. ודבר אחרון- האם יש להתנהגות זו (של הנחת פלייר מתחת למגבי הרכב) התייחסות בחוק? ואגב חוק- האם לברר במשרד הרישוי מהו רכבו של אדם זה או אחר הוא דבר חוקי? לדעתי זה גובל בחדירה לרשות הפרט (שלפי הבנתי עליה אתה מתקומם). אם יש מישהו מבין באי הפורום שיודע לענות על שתי שאלות אלו-אשמח. שבת שלום

סטיקיייייי - היית במשגב??? גמני...

בעסה שלא אמרתי למרקיד שאם יש חברי פורום שרוצים להכיר אותי שיבואו...

עוד שטות ילדותית...

עוד שטות ילדותית וגישה לא בוגרת. בטח של "אלילי" ירון כרמל שמנסים לשמור על טוהר ההרקדה ממש. חלאס תירגעו, אז מה קרה אם אבי אמסלם פירסם את עצמו, כולה הבן אדם רוצה להתפרנס... לא רק ירון בשטח, למרות שזה מה שאתם חושבים. למרות שאני אצל אבי לא רוקדת, אני חושבת שלאבי יש את כל הזכות לפרסם ולהפיץ את ההרקדה וכל הרקדה אחרת שלו גם במשגב. ההתקפות שלכם על כל המרקידים באזור הצפון, לא לעניין ועושים לירון עבודה הפוכה ממה שהתכוונתם, בסוף תפילו אותו שלא באשמתו. עיזבו את הלכלוכים ותתחילו להנות מהעיקר, הריקודים והאווירה.

דו"חות חוקיים

כשהדו"ח הוא לצורך תשלום (ועוד לגוף ציבורי), הוא בוודאי חוקי

union39

New member
מי שהולך להרקדה עם קשת וחצים שלא

יתפלא עם הוא יחזור עם דוב או איזה צבי קטן וחוץ מזה נראה לי שאתה כשרוני בנקיון אחרי מבחן פסיכולוגי קצר אני ישקול אם להעסיק אותך אצלי

UHUstick

New member
יוניון, מי שמגיע לפורום עם טיפה שכל

יבין שהניק שלך אמור להיות פאקה פאקה...

../images/Emo204.gif סטיקי אספנו היום המווון...

פלאיירים עבורך.... אם תרצה הם אצל רויטל...

היי היי, שלא יבינו לא נכון....

אספנו פליירים רק מהמכונית שלי, חבל שהם היו כפולים ובמכוניות אחרות ראיתי פליירים אחרים.... מספיק לי פלייר אחד מכל סוג.

../images/Emo204.gif אבל את חייבת להודות...

שהיה לנו צבר מכובד של פלאיירים... בהתחשב בכמות המרקידים שנכחה במרתון... סתתם, חשבתי שסטיקי יהנה מהם...

אני חייבת לשטף אותכם בסטייה שלי

כן.. משהו משובש... אני מדביקה על קיר של הארון את כל הפליירים שאני אוהבת.. כן.. זה כבר גובל במחלת נפש
כשאח שלי יחזור הביתה (עם המצלמה)אני אצלם את הקיר ואני אראה לכם.. דווקא יצא לי יפה..
דרך אגב דברים שאני מבטיחה.. הבטחתי לפרסם מה יהיה בכרמיאל הקרוב.. זה עדיין מעניין מישהו? כי האמת שזה דיי בכללי..כי הדברים לא סגורים..

למעלה