נוהל קרב ! ! !

כל הכבוד לימור יש עליך...

כן נכון, מרקיד שמפחד שיפרסמו אצלו צריך לבדוק מה הבעיה ולא לחפש אשמה במרקידים אחרים ולהתלכלך עליהם באמצעות הפורום. חוץ מזה שלירון ממש לא אמורה להיות בעיה, מה הבעיה, הוא מפחד שיברחו ממנו אנשים, כמה כבר יעזבו אותו? ולימור - כדאי לך לבקר אצל אבי אמסלם ...

gil1603

New member
../images/Emo17.gifבשביל מה המלחמה../images/Emo35.gif

טוב, גם אני לא אוהבת את כל הפליירים, ושתסלח העיריה, אני פשוט זורקת אותם! אבל בשביל מה המלחמה? הרי כל אחד נלחם עבור הפרנסה. למה שאנחנו נהרוס להם? האם לא קיבלת אף פעם פליירים של מסעדות למינהן? או של מכירות מיוחדות? אפילו של בית אבות או כמו שנקרא "בית מוגן לגיל הזהב" (אגב נורא נעלבתי כשקיבלתי את הפלייר הזה כי אני מרגישה צעירה) אבל לא יצאתי למלחמת חורמה!! תן לאנשים לעבוד, הם דואגים לפרנה וזה לגיטימי!!! לא מוצא חן תזרוק!! והעיקר שנמשיך לרקוד!!!!!!!

תמי ג

New member
וואו מה קורה כאן?

אנשים, וואו, תירגעו, מדובר כאן על הרקדות לא על מלחמות. אין לי מושג מי ומה החליט לכתוב ככה על הפליירים שחולקו, אבל אין לי ספק שזה לא בא מירון, דווקא ירון מפרסם ומפרגן כל מה שמתבקש ולא נראה לי שירון מרגיש מאויים בשלב זה בקריירה שלו ממרקיד זה או אחר. תנו לירון ולאבי אמסלם לסגור את הבעיות שלהם לבד, אם יש בעיות ולא נראה שיש, אל תפתחו מלחמת עולם על שטויות. בכל מקרה אני רוקדת אצל ירון, אמסלם, מילשטיין וזאב ניסים וכולם נפלאים ומקסימים.... וגם האחרים ...

ענתי 31

New member
סטיקי.. זו קינאה ?

כי הייתי מביאה אותך לנקות לי את הרחוב שצמוד לביתי. ואפילו הייתי נותנת לך לשלם לי את הדוחות שהעריה שמה לי על המכונית ברוב חוצפתה !..מה הקטע שלך נגד פרסום ???? באיזה זכות את נוגעת במכוניות אחרות שהפלייר היה מיועד להם !!! ברור לך שזו חוצפה מצידך ? ובנוסף בשביל להראות כמה נחש גדול את , רכלנית, נברנית, ותת רמה ,,,את מצינת איזה רכב יש לאבי אמסלם כאילו גילית תרופה לאיזה מחלה ! יקרתי המרקידים עובדים קשה מאוד בשביל פרסום, ותתפלאי הם מחלקים גם פלאירים אחרי שעבדו לילה קשה לפני כן בשביל לרצות אותך ועוד רוקדים, ותחשבי כמה עולה להם הפליירים, אין לי ספק שאת יודעת שילמת על הארטיק לא ????

סטיקי. ממכלול הידע עליך,אני מתרשם

שאתה בעצם כועס עליו במיוחד ,לא דוקא בגלל ששם על המכונית שלך פלייר, אלא שהדבר הוא עמוק יותר וקשור יותר למקום הדפסת הפלייר. אתה בעיני אדם ישר ונפלא,אבל בכל זאת הדחקת הצידה את הנקודה החשובה הזו הצידה ,בגלל קשריך עם בית הדפוס שמדפיס פליירים . זאת נראית לי התשובה היחידה והאמיתית, לכן כל השרשור הזה הוא מיותר ולא היה צריך להיות ולהשתרשר בכיוון הזה.

רויטל.את ואסי צריכות להבין שההודעה

של אסי חייבת להימחק ומיד. אסור שהתנהלות כזאת תהיה בפורום. בבקשה ,בלי הסברים ותרוצים

למעלה