נוהל קרב ! ! !

ענתי 31

New member
וי וי אודרי..

תקשיבי חמודה.. לי יש מגיל 18 אוסף של הזמנות למסיבות.. {גם מסיבות שלא הוזמנתי} יש לי אוסף של אלפי הזמנות

לו לו

New member
../images/Emo45.gif - מצויין שאתה מקיים הבטחות

לא נראה לך קצת ילדותי ? אז אתה לא תבוא - ביג דיל. כל מרקיד רשאי לפרסם את עצמו בדרך שנוחה לו והיא אינה מנוגדת לחוק. אני חושב שהמרקיד במקרה הזה יסתדר גם בלעדיך. ושתבין - אני לא רוקד אצל המדריך הזה, ולא בגלל הפלאיירים.

UHUstick

New member
אני בטוח, במיליארד אחוז

שהמרקיד הזה יסתדר בלעדי. אף מרקיד לא צריך אותי (למרות שבאופן יחסי אני לקוח נהדר - לא מבקש כלום, לא אוכל, לא מפריע במרכז המגעל, לא מתלונן יותר מדי). העיניין הוא שאם מרקידים יקלטו שהם מפסידים רוקדים, הם יפסיקו. החשבון שלי הוא נורא פשוט - אדם שמוצא את הפלאייר על שמשת מכוניתו, סביר להניח כי היה נתקל בפרסום לאותה ההרקדה גם בדרכים אחרות (יש עדיין דיון פה בפורום על דרכי פרסום). אני לא בא לפתוח פה מרד או משהו אבל - בשניה שמרקיד יאלץ לעצור את נסיעתו בגלל שאריות שרוקד השאיר לו על האוטו (אני מאוד מקורי במקומות שאני משאיר את הזבל), הוא יבין כמה הוא מעצבן. בשניה שהוא יקרא על זה בפורום שאותו רוקד גם לא יגיע להרקדות שלו (ואולי גם רוקדים אחרים) - סביר להניח שהוא ישקול פעם נוספת את דרך הפרסום הזאת. אני מנסה לגרום למרקידים להבין שדרך הפרסום הזאת גורמת להם יותר נזק מתועלת. ובאמת שאני מתכוון לפתוח במלחמה!

לו לו

New member
ואני - נהפוך הוא

יש לי תמיד שקית לזבל בתוך האוטו. אני שמח למצוא פלאיירים ופרסומים מתחת למגב באוטו, אם מתאים לי, אני שומר ואם לא , אני מכניס לשקית הזבל. כמוך - אני לא מלכלך את הסביבה, אבל לא איכפת לי לקבל מידע בצורת הפלאיירים על האוטו.

פחחח... את צודקת

עברתי את זה פעם... אפילו הוישר לא מוריד את החתיכות שנשארו

hadas74

New member
זה הסיוט הכי גדול ../images/Emo45.gif

קרה לי פעם שלא שמתי לב לפלייר שעל השמשה ובאותו יום היה טל - שאפילו עם וישר לא יכולתי להוריד אותו - הפריע לי לתנועה ועצבן אותי . עד שאפילו רציתי לעצור באמצע הדרך כדי להוריד אותו.

לאלמונית שלנו,הבעיה בפליירים על

שמשת אוטו היא בדרך כלל פלייר (עלון)שעשוי מכל מיני חומרים פלסטיים באיכות טובה ויקרה.(נייר יפני), לא פלייר מנייר רגיל שקונים בשביל מדפסות ופקסים רגילים. הפליירים שהזכרתי, הם פליירים שביום חם הם נדבקים לשמשה וקשה להוריד אותם. רוב הפליירים כיום עשויים מאלה שנדבקים ,כי הם יפים ומבריקים יותר, זאת הבעיה עם הפליירים,

ליוסטיק היקר.ראשית,במשך עשרות שנים

שמו על האוטו שלי פליירים ואף פעם לא קרה שהוישר נפגע.לפעמים פלייר על שמשת האוטו כן יכול לעזור ולתת מידע מעניין. נכון שברוב המקרים הפלייר מיותר . לחלק מהרוקדים שיש להם פחות מידע ממך זה כן מעניין. זה כמו הפליירים ששמים בתיבת הדואר שלך שגם היא פרטית ושייכת רק לך ואין לאחרים זכות לשים בה ניירות חוץ מאשר מכתבים מהדואר. אז למה לך להתעצבן מדבר שולי ביותר שלפעמים ולעיתים רחוקות יכול גם לעזור. הרי בין כה וכה המחאה שלך לא תצליח ואתה נלחם נגד טחנות רוח. הצעתי אליך היא, שבפעם הבאה ,כאשר תראה פלייר על הוישר של האוטו כח אותו וזרוק אותו בפח הזבל הביתי בלי להתייחס אליו כמטרד. בחיים יש בעיות הרבה יותר קשות מהדבר הקטן הזה. אתה עדיין צעיר ורעןן ומצפות לך בעתיד משימות חשובות יותר מאותו פלייר מסכן. לא כדאי לך להשקיע אנרגיה על אותו פלייר שהוא מאוס בעיניך. כח את החיים בקלות יותר. חוץ מזה אתה יודע טוב שלא רצוי לנגוע בפליירים אחרים שמונחים על מכוניות אחרות, אולי אחד מהם כן מעוניין בפלייר שעל שמשת מכוניתו. לדעתי ,בכל דבר בחיים ,לא כדאי להתעסק בקטנות ורצוי לחשוב ולפעול רק בגדול. מאחל לך שבת נעימה ובילוי נעים.

../images/Emo45.gifאני גאה בך

ועכשיו התגובה שלי: אין לי מושג על מה כולם מדברים??? מה אכפת לכם אם שמים פלייר או לא שמים פלייר??? אני בתור רוקדת תמיד שמחה לקבל פלייר, אם זה קרוב אליי הביתה בדרך כלל אני מגיעה לראות פעם או פעמיים ואז מחליטה... למה לא??? מאיפה באה השנאה הזאת והרוע הלב
בן אדם רוצה שההרקדה שלו תיהיה גדולה, הוא מנסה לפרסם את עצמו... מה הבעיה? שרק2... אני מתפלא עליך
בתור מרקיד... אם יש לו את הרוקדים שלו והוא בטוח ברוקדים שלו אז מה אכפת לו ששמים פליירים, יש אפילו מרקידים ששמים פליירים של מרקידים אחרים, למשל אצל ויקטור גבאי, תמיד כשמרקידים באים אליו הוא תמיד תמיד שמח לעזור לאחרים.
ודרך אגב אם שמים אצל ירון פליירים זה אומר שמחשיבים מההרקדה הזאת... אתה מסכים איתי???
מרקיד צריך לעזור למרקיד צריך לדעת לפרגן אחד לשני.
עכשיו רק עשיתם לי חשק ללכת לראות מי זה אבי אמסלם.

מה עשיתי לך? מה אני אשם? אני לא זה

שמנהל קרבות נגד פלאיירים.... רק אמרתי לסטיקי שהוא פספס את שלי.. כבדיחה. אבל אם את ממש רוצה לדעת מה אני עושה עם הפלאיירים, אז ככה: אם אני רואה אותם לפני שנכנסתי לאוטו, אני מוריד אותם, מעיין קצרות וזורק לפח שבאוטו... אם אני שם לב אחרי שנכנסתי לאוטו... מפעיל ווישר, מוציא יד מהחלון, ובתיאום מושלם תופס אותם בקצה השמאלי של החלון הקדמי... works every time .

../images/Emo204.gif שיטת הוישר היא שיטה בדוקה...

גמני לא תמיד שמה לב לפלאיירים לפני ההתנעה...

למעלה