נהגי "אגד"

הוא לא ניבל את פיו והוא חבר מכובד

ואיש מקצוע מבריק בפורום תחבורה ציבורית. אם יש לך בעיה עם תחבורה ציבורית, בוא בבקשה אלינו לפורום המתאים והאיכותי ביותר בישראל, עם אנשי המקצוע המעולים ביותר שיש במזה"ת ועם ארכיון האוטובוסים והרכבת שאין שני לו בעולם המערבי, ותקבל תשובות לכל הבעיות עימן נתקלת בנוגע לתחבורה ציבורית.

atidih1

New member
שני הצמד החמד

האחד אדום והשני דוקטור, שימו לב, עונים ברגישות עצומה, כנראה שיש פה איזה אינטרסנטיות כי אחרת אי אפשר להבין עוצמה כזו, ייתכן שיגמלו להם על כך. מי שלא קרא את דבריי ונכנס לתוך התלהבותם של השנים, ודאי חושב מה כתב הקשיש הזה (אחד מהם מקפיד לקרוא לי כך כי הוא כנראה יודע במה אני עוסק...) ואגב, אם אין לי מה לעשות כעצתו התרבותית של אחד מהנחמדים, האם אני לא זכאי, לפחות לדבר בפורום זה על נורמות של תרבות? ומה גרוע לומר "בוקר טוב", הרי זה קיים בהרבה שלטים במוסדות - "כולנו אומרים בוקר טוב" ועוד כאלה. ובכלל, האם כתבתי על אלימות של נהגים והרי על הרבה דברים שכתבתי לא התייחסתם? מסקנתי, משהו אחר עומד מאחורי התקפותיכם חסרות הרסן - מעניין מהי האמת. אגב, אתם משתמשים בתחבורה הציבורית? עתידי המנחם

אין פה שום אינטרסנטיות: אנחנו כותבי

כותבים את הדברים על סמך עובדות מוכחות. אני עוסק במחקר תחבורה ציבורית שנים רבות ואני מכיר את הנפשות הפועלות בכל ארגון כזה. כאשר מגיע לנהג לחטוף על הראש, אני דואג גם לזה. אבל כאשר נהג בסדר גמור, צריך להגיש לו פרח. מקומן של ההכללות בעולם התחבורה הציבורית מיותר לחלוטין. למה שלא נמשיך את הדיון הזה בפורום תחבורה ציבורית ?? אם תדפדף בארכיון הפורום שלנו, תיווכח לראות שלא פעם כתבתי וכתבנו גם נגד דברים המתרחשים באגד. יהא זה רק מצחיק שאתה תנסה לחנך אותנו. אנחנו גם אנשי חינוך וגם חוקרים בכירים של כל היבטי ומאפייני התחבורה הציבורית בארץ וכיום אנו מבצעים עבודת מחקר ברמה שלא נראתה כמוה באף אוניברסיטה במערב. אני רוצה לומר לך שעל סמך היכרותי עם 7,126 בני האדם העובדים באגד ועם 3,357 האוטובוסים בקואופרטיב, אני יכול לשלול את מירב דברייך על הסף. בבדיקה שעשינו מצאנו שמתוך 3,357 האוטובוסים וכלי-הרכב ששייכים כרגע לאגד, נמצאו 3,341 במצב בטיחותי מעולה שזה 99.52% הצלחה. אם תצליח להראות לי בצורה מוכחת אחוז כזה בגרמניה, צרפת, אנגליה או ארה"ב - תקבל צל"ש. כנ"ל לגבי התנהגות הנהגים ורמתם. מדובר ברוב מוחץ של אנשים טובים שסובלים לעיתים בעטיים של מס' עשבים שוטים, כפי שיש בכל ארגון ובכל מקום עבודה בישראל. שוב ושוב צריך להזכיר לך: אינך מכיר את המע' הזו מקרוב. אתה מתווכח פה עם אנשים שמכירים כל נהג, כל עובד, כל בורג, כל דגם מנוע, כל מס' שלדה וכל פרוטוקול..... ואנחנו לא עובדים באגד ולא מקבלים משכורת מאגד ! שבת-שלום ותירגע כבר.....

אמת ויציב ! כל מילה של האוטובוס במק

במקום. נראה שעתידי הוא פרובוקטור וחוצמיזה: הוא לא מכיר מקרוב את המערכת כמונו. אין לו מושג אודות הפוליטיקה הפנימית בקואופרטיב ולבטח לא קרא את רבע מיליון מכתבי התודה מנוסעים. דן ואגד מצטיינות בשרות טוב והוגן לנוסעים. הוא גם לא ערך מחקר השוואתי מול אירופה כך שאני מייעץ לך ידידי האוטובוס האדום, לא לקחת את דבריו ברצינות.

אביתר ידידי האדם הזה גלמוד ומשעומם

אז אני עובר לסדר היום רק מתוך רחמים עליו לפי דעתי כאשר הפנסיונר הזה קם בבוקר ועומד מול המראה הוא כבר כועס על האדם שעומד מולו שבת שלום לכולם

השתלחות ???????? הוא הוזמן לבוא

אלינו להמשך דיון בפורום שלנו ! מה את מגנה על אדם שהספיק להתגרות בנו, להעליל עלינו ועל נהגינו עלילות כאלה !? במקום זאת, תכתבי לו מסר אישי ותסבירי לו שבפורום השני הוא כבר הספיק לרכוש אנשים שלא אוהבים אותו ! זה פורום נגד אלימות ? אם כך, כיצד אתם נותנים לגולש הזה להישאר פה ????? זה לא רציני, סורי.

s h o o s h a

New member
לשמור על כבוד האדם

אני כותבת וחוזרת כתוב וחזור- כבוד האדם קודם! לא התערבתי בנושא מאחר ואין לי שמץ מושג בעניני אגד הפנימיים והחיצוניים וכאשר 'גלש' הדיון לנושאים אלו הוצאתי את עצמי אל מחוץ לו. ניתנה לכולכם במה חופשית לומר את דברכם אולם מרגע שהדברים החלו להיות כאלו שפוגעים באדם שמאחורי המילים ולא התייחסות ענינית לתוכן, הזדעקתי. אינני מגינה על איש ואינני מגרשת מהפורום איש. זכותו של כל אחד לכתוב את אשר על ליבו וזכותו של כל אחד להסכים או לא. אולם, בין אלו לבין התייחסות מלגלגת עטופה בהתבטאויות בוטות, המרחק עצום ולכך לא אתן ידי. חככתי בדעתי אם למחוק חלק מהשרשור אולם ברור לי כי הוא חייב להישאר על מנת שממנו נלמד כיצד לא לנהוג. אין לי מושג מה מתרחש בפורום שלכם ואני מאמינה שמנהל/ת הפורום יודעים כיצד למגר תופעות בריונות והשתלחויות. אולם חשוב מזה הוא שבפורום זה לא אסכים להתנהגות כזו. אם תקרא את דבריי בהודעתי, מניחה שתצליח להבין את דרך פעולתי וקו המחשבה שמנחה אותי. אינני מעונינת לנהל מלחמות עם איש ואני שמחה על הצטרפותו של כל גולש לפורום שכן כל אחד ואחת תורמים חלק נכבד ומכובד לפורום. מקווה שהדברים הובהרו ושבזה תם הדיון בנושא זה. אשמח לראותכם משתתפים ושותפים פעילים בהתנהלות הפורום תוך מתן כבוד איש לרעהו, ללא הבדל מין, גיל או כל דבר אחר.

פורום תחבורה ציבורית הרבה יותר

רגוע מהפורום הזה ובטח פחות אלים. המנהלים: fireman ואוהד11 הם אנשים נהדרים ! עברתי על הפורום שלכם ועל דפים רבים קודמים: ממש פורום אלים פה ! אל תהיי צדקנית: כל מנהל בכל פורום כותב את אותן הודעות הנחייה כפי שאתם מקבלים את ההנחיות מלמעלה בתידרוך ובפגישה הראשונה שלכם במשרדי "תפוז". כל זה לא העיקר. במקום להתעסק בטפל תדונו כאן בדרכים אפקטיביות למנוע אלימות ותקפידי שהגולשים שלך לא יגרמו כאלה נזקים בכזאת צורה בוטה לגולשים הנהדרים בפורום המוביל בתפוז: תחבורה ציבורית ! תודה על ההבנה. אני את תפקידי כאן סיימתי ואני מזמין גולשים שרוצים לדון באלימות ובמניעתה בתחבורה ציבורית, לעשות זאת אצלנו משום שאצלנו יושבים אנשי הרעיון בתחום זה...

atidih1

New member
כך לא בונים חומה

לשושה שלום, אני ממלא בקושי ובזעם את בקשתך. יש במילוי זה פרס לאלימים בפוטנציה ובעלי הדחפים שמהם "ניזון" גם הפורום הזה. את מזכירה לי את האנגלים כאן בזמנו בעשותם "סדר": בתקריות מסוימות הם אמרו לכל אחד מהצדדים, או שאתה לא צודק או דבר אחר ותמיד בשוויון... פרט למקרים שנגררתי (במינון המתבקש) אל תשכחי שהכול החל בהתייחסות להיעדר נורמות בסיסיות באי-אלה מקרים ב"אגד" . אי החזרת שלום וכיו"ב כאשר תמיד ציינתי בהודעותיי אליהם שכך זה מתחיל ועובר אצל הסרבנים להיעדר נורמות אחרות ביחס להשלטת סדר. אף פעם לא עשיתי הכללה תוך שציינתי ידידויות עם נהגים שחלק מהם קיבלו צל"שים שהוכנסו לתיקם האישי. אבל היו גם אחרים והללו קיבלו תלונות. מה לאלה עם היטפלות אישית עליי, על גילי, על עיסוקיי, עצות בנידון וכיו"ב - האם כך הם מדברים אל גילאים דומים אצל בני משפחתם? אמנם כתבת דברים יפים אבל מאוחר מדי ונתת לאדום להידרדר ללא מעצור ו"לצפצף" על כל מה שזז ובמקום זאת לא לזרוק אותו מהפורום עוד ב"ברכותיו" הראשונות. אני רואה את הדברים בחומרה ואני מקבל את עצתו של אחד ה"מבריקים" ונרגע ממנו אבל לא מדאגה לפורום. עתידי המנחם

אז כניראה שהזיקנה נפלה עליך

אתה כן הכללתה בזה שאמרתה נהגי אגד וזה אומר הכול מסכנים החברים שלך מחר יעשו טעות ישר תקטר עלהם

החומה נפלה ב-1989 בברלין ופינק-פלוי

פלויד כבר הקליטו את השיר עליה במהלך יולי 1978. מנחם: תתנחם ותביט אל ועל העתיד כשמך. גם אנחנו לא ילדודס ואני אפילו זוכר בעל-פה כל "שוסון" של "המקשר" וכל אוטובוס של "המקשר" מאז ועד עולם... אז אני מאחל לך אדון מנחם שיהיה לך לילה טוב. תרגיע את המאטריה כאן ותקפוץ לבקר בפורום תחבורה ציבורית. מבטיחך שכל שאלה שלך תענה במלוא תשומת הלב הראויה ואני... אכן "מבריק" כהגדרתך: ידידי: קיבלתי ציון 100 על עבודת הדוקטוראט שלי שעסקה בסיפור האמיתי של שיירת הדסה - 13.04.1948. יאללה חביבי, שיהיה לך לילה טוב וחלומות פז ואתה מוזמן לקפה ליד האנדרטה. הנה בצילום - אני כבר ממתין לך שם...כל שנה ביום הזכרון לחללי צה"ל בשעה: 11:00 בדיוק נמרץ. ביי-ביי מנחם.

תגיד לי מנחם: אתה פנסיונר של בזק?

אז בטח הכרת את המנהל של מכללת בזק באבו-תור שקראו לו פקטה... ואת המזכיר: אדון וויס. גם אימי ז"ל היתה המורה לכימיה של מכללת בזק בירושלים, הן באבו-תור והן בגבעת מרדכי עד לסגירת המכללה בשנת 1997... וחוצמיזה... בטח אתה זוכר בעל-פה את השוסונים של "המקשר" ? ואת הסופר-וויטים והפורדים והמאקים..... יאללה חביבל'ה: לילה טוב ושמור על הבריאות....

אורי404

New member
אני מסכים איתך לגמרי. יש פה הרבה

מאוד מן האמת. בקמפיין הם גאים בשירות הטוב שלהם, והרי זה לא תמיד ככה.

846

Active member
ידידי! אני נהג באגד וגם חבר בפורום

תח"צ. חלק מהחברים מכירים אותי אישית. אתה חושב שנהג אגד תמיד יכול ומסוגל להקדים שלום לכל נוסע? הלוואי ויכולתי!!! העבודה שלנו עמוסה ומלחיצה מהמון סיבות: עומס תנועה, נהגים מסוכנים מסביבנו ואפילו נוסעים מעצבנים! אתה אף פעם לא יכול לדעת מה קרה לנהג דקה או שתיים לפני שהוא הגיע לתחנה שלך, אולי "חתך" אותו מישהו והוא נאלץ לבלום ע"מ למנוע תאונה? אולי הנוסע הקודם התווכח ללא סיבה? אולי הוא תקוע בפקק כבר שעה ואין לו זמן להגיע לשרותים או לשתות משהו? לכולנו יש את היום שלנו, לפעמים טוב ולפעמים לא כלכך...... נכון, יש גם נהגים "זועפים" מטיבעם אבל הם חלק מהחברה האנושית. ולמשך ההודעה שלך: אגד היא כבר לא מונופול, פרטים בפורום תח"צ. בעיניין מיון הנהגים: תהליך לימוד הנהיגה באגד הו ארמספיק ארוך ע"מ שמורי הנהיגה יזהו טיפוס בעייתי במיוחד ויפסיקו לו את שיעורי הנהיגה, כמוכן: נהגים שעומדים בפני קבלה כחברים או כעובדים קבועים, עוברים מיבדקים במכון הדסה הכוללים שיחה עם פסיכולוג המשתתף גם בועדת הקבלה. לאגד יש גם את פסיכולוגית "הבית" שהיא הכתובת לכל בעיה העלולה להפריע לעבודתו של הנהג, בעיות אישיות, מישפחתיות, בעיות בסניף וכל דבר אחר העולה על דעתך. זאת אומרת, יש כתובת ויש פיקוח. מקווה שעניתי על חלק מהדברים, מאחל לך המשך נסיעה נעימה באגד.

למעלה