אין פה שום אינטרסנטיות: אנחנו כותבי
כותבים את הדברים על סמך עובדות מוכחות. אני עוסק במחקר תחבורה ציבורית שנים רבות ואני מכיר את הנפשות הפועלות בכל ארגון כזה. כאשר מגיע לנהג לחטוף על הראש, אני דואג גם לזה. אבל כאשר נהג בסדר גמור, צריך להגיש לו פרח. מקומן של ההכללות בעולם התחבורה הציבורית מיותר לחלוטין. למה שלא נמשיך את הדיון הזה בפורום תחבורה ציבורית ?? אם תדפדף בארכיון הפורום שלנו, תיווכח לראות שלא פעם כתבתי וכתבנו גם נגד דברים המתרחשים באגד. יהא זה רק מצחיק שאתה תנסה לחנך אותנו. אנחנו גם אנשי חינוך וגם חוקרים בכירים של כל היבטי ומאפייני התחבורה הציבורית בארץ וכיום אנו מבצעים עבודת מחקר ברמה שלא נראתה כמוה באף אוניברסיטה במערב. אני רוצה לומר לך שעל סמך היכרותי עם 7,126 בני האדם העובדים באגד ועם 3,357 האוטובוסים בקואופרטיב, אני יכול לשלול את מירב דברייך על הסף. בבדיקה שעשינו מצאנו שמתוך 3,357 האוטובוסים וכלי-הרכב ששייכים כרגע לאגד, נמצאו 3,341 במצב בטיחותי מעולה שזה 99.52% הצלחה. אם תצליח להראות לי בצורה מוכחת אחוז כזה בגרמניה, צרפת, אנגליה או ארה"ב - תקבל צל"ש. כנ"ל לגבי התנהגות הנהגים ורמתם. מדובר ברוב מוחץ של אנשים טובים שסובלים לעיתים בעטיים של מס' עשבים שוטים, כפי שיש בכל ארגון ובכל מקום עבודה בישראל. שוב ושוב צריך להזכיר לך: אינך מכיר את המע' הזו מקרוב. אתה מתווכח פה עם אנשים שמכירים כל נהג, כל עובד, כל בורג, כל דגם מנוע, כל מס' שלדה וכל פרוטוקול..... ואנחנו לא עובדים באגד ולא מקבלים משכורת מאגד ! שבת-שלום ותירגע כבר.....