אני יכולה! :D
M moshavnikit New member 16/4/06 #59 למה לא? אני הייתי באה אם בטוח לא היה מפגש ביום חמישי. אני לא יכולה גם וגם, אבל אם הוא לא יגיע יום חמישי אני מציעה שנפגש בלעדיו
למה לא? אני הייתי באה אם בטוח לא היה מפגש ביום חמישי. אני לא יכולה גם וגם, אבל אם הוא לא יגיע יום חמישי אני מציעה שנפגש בלעדיו
ב בודי בילדר New member 16/4/06 #60 אני נוסע מחר ללונה פארק../images/Emo98.gif אפשר להיפגש שם מי שרוצה בכל מקרה, אני נוסע B.B (לב)
E Euterpe New member 16/4/06 #62 זה נודע לי רק לפני איזה שעה ואני עכשיו בבית של דודים שלי בראשון (באתי אליהם היום כי זה היה בתכנון שאני אלך מפה למפגש) זה ממש מעצבן אוווף!
זה נודע לי רק לפני איזה שעה ואני עכשיו בבית של דודים שלי בראשון (באתי אליהם היום כי זה היה בתכנון שאני אלך מפה למפגש) זה ממש מעצבן אוווף!
M moshavnikit New member 16/4/06 #72 אני עדיין לא יודעת אם זה היה תלוי בי זה היה מחר. אם תהיה לי תשובה אני אגיד לכם אותה, אל תדאגו
E Euterpe New member 16/4/06 #78 ../images/Emo13.gif זו לא אשמתך ../images/Emo13.gif בעצם, זו לא אשמת אפחד!
א אולגיטוש New member 16/4/06 #73 נו אז יאאלה מי שלא יכול שלא יבוא=\ למרות שחבל אבל שיבחר כי יש פה הרבה אנשים אחרים שרוצים שיהיה כבר מפגש ויכולים לבוא:] אז אלינור? את יכולה לסדר לנו מפגש ליום חמישי?
נו אז יאאלה מי שלא יכול שלא יבוא=\ למרות שחבל אבל שיבחר כי יש פה הרבה אנשים אחרים שרוצים שיהיה כבר מפגש ויכולים לבוא:] אז אלינור? את יכולה לסדר לנו מפגש ליום חמישי?
J JusT BaRi New member 16/4/06 #74 אולגה הכפרע שלי צודקתתת!!! תבחרו מה לעשות או לבוא או לא לבוא.. כי כמעט כולם יכולים יום חמישי וזה הכי נוחחח! באסה =]
אולגה הכפרע שלי צודקתתת!!! תבחרו מה לעשות או לבוא או לא לבוא.. כי כמעט כולם יכולים יום חמישי וזה הכי נוחחח! באסה =]
M moshavnikit New member 16/4/06 #76 ... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1451&msgid=75964260