נדחה המפגש :0(

רגע אלינור זה ממש רציני

את לא עובדת עלינו נכון חח אני בדיוק באתי לכתוב בפורום אני לא באה ואז באותה הודעה לרדת מלא שורות ולכתוב סתם נראה לכם וכל זה פתאום אני רואה את זה.... נו אלינור זה באמת???????? זה רציני המפגש באמת נדחה??? כאילו אין מצב שאת עובדת עלינו או משהו???

moshavnikit

New member
זה רציני

את יכולה להודיע לחברות שלך? אני אודיע לשני ואלינוי, טליה ומירי שומרות שבת אם אני לא טועה אז אני אחכה עוד קצת לפני שאני אתקשר

אלינור לא צוחקת, אני בטוח בזה...

כי אין בזה שום דבר טוב וזה גם לא מצחיק. אני בכל אופן כבר החזרתי את כל התוכניות שביטלתי למחר
B.B (לב)

כן אלינור

תתקשרי למישה אם יכולה ותבקשי ממנו בתור פיצוי שייכנס רק לחצי שעה-45 דקות וידבר איתנו please ......

../images/Emo196.gifאנשים תירגעו../images/Emo196.gif

אני מבין שאתם עצבניים,מאוכזבים,כועסים ופגועים אבל זאת לא אשמתה של אלינור, לכן אני מבקש שתפסיקו להאשים אותה בזה (מכוון למי שהאשים את אלינור). תראו, גיל הוא כמו אבא של מיכאל... אם אבא שלכם היה נכנס לבית חולים תאמינו לי שגם אתם הייתם נכנסים ללחץ ומבטלים פגישה (בטח אם אפשר לדחות אותה). עצבים לא יעזרו לכם. תבינו, זה מה יש. תראו קצת בגרות ותקבלו את זה. תאמינו לי שאלינור מאוכזבת לא פחות ממכם (אני בטוח שהיא פה הכי מאוכזבת - והיא מבינה למה) ובכל זאת היא מראה בגרות וכל הכבוד לה על זה
. אני בטוח שמיכאל לא עשה לכם (לנו) את זה בכוונה, תנסו להבין אותו. זה לא סוף העולם, ותהיה לכם עוד הזדמנות להיפגש איתו
כל מה שאתם יכולים לעשות עכשיו זה לאחל לגיל החלמה מהירה ולנסות להבין את מישה... B.B (לב)

JusT BaRi

New member
אממ.. לב כולנו נסערים בדיוק כמוך!

תן לכולנו להוציא קצת תעצבים! להירגע קצת! ולא כולם חושבים כמוךךך! וכולנו חיכינו לזה בערך חודש אם לא יותר ומן הסתם שביטול יום לפני כולם יתעצבנו!! כמו פעם קודמתתת! גם ביטל יום לפניי!!!

כן צודקים

אבל אלינור תנסי שמישה ייכנס לפורום מחר (בשעה של הפגישה) אני לא רוצה לכתוב אותה כאן למרות שמי כבר יראה עד מחר חוץ מחברי הפורום הקבועים? ובאותה הזדמנות תמסרי החלמה מהירה לגיל וכשדיברתי עם יוליה היא שאלה וגם אני מצטרפת לשאלה (אם מותר לשאול9 למה הוא בבית חולים??

moshavnikit

New member
היה לו משהו בלב

הוא לא פירט.. אמרתי לו שהוא וגיל לא עונים לי כבר כמה ימים אז הוא אמר שזה בגלל שגיל היה בבית חולים וכו'..

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifאתה צודק...

כאילו.. אם זה היה קורה לכם גם אתם היתם נשארים בבית ומוותרים על הפגישה, תאמינו לי. ואל תאשימו את מישה כי הוא באמת לא אשם וגם אלינור לא! תחשבו על זה.. [חוץ מזה שגם לא סיימתי את המתנה שלי, אז אני פחות מאוכזבת] וזה רק נדחה! תרגעו כבר!

moshavnikit

New member
אם כולם יענו זה יהיה אחלה

כי אולי זה שונה מבית ספר לבית ספר

נראה לי ש...

יום לפני שחוזרים אבל לא נראה לי שגיל ישתחרר עד אז וגם אם כן הוא יהיה עדין קצת חולה ומישה כל הזמן יחשוב עליו וזה... וגם לא נראה לי שאני לא יכולה להגיע יום חמישי....

lali92

New member
דיייייייייי אוףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!

אפילו שזה מישה והכל אבל זה לא יפה לבטל לנו ככה! נראה לי בסוף זה לא יצא לפועל וסתם היה כל המאמץ הזה של אלינור ושלנו

למעלה