נדחה המפגש :0(

JusT BaRi

New member
WTF?!?! טליה עכשיו שלחה לי הודעה

מתי המפגש ואיפה נפגשים אז אמרתי לה שזה נדחה ליום אחר ושתיכנס לפורום! והיא אמרה לי שהיא בדרך לת"א כדי לישון אצל דודים שלה כדי להגיע למפגש מחר!! חעחע מסכנההההההההה!!! :(

אתי 13

New member
../images/Emo2.gif

איזה ביאוס!!

N o a a1

New member
אני חוזרת יום ראשון ללימודים

אבל לב זה משהו קריטי מישה בטוח שישחררו אותו עד אז?? בכל מקרה שירגיש טוב..

טוב אלינור מה בקשר למחר

הוא ייכנס לפורום בשעה של המפגש??(תסלחו לי שאני אומרת השעה של המפגש פשוט אני לא רוצה שאם מישהו ייכנס לפה לראות הודעות וזה... שלא יראה ואז כל אחד יוכל מחר לדבר עם מישה אלה רק מי שיודע ת'שעה....)

TillsWIFE

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אני פשוט בוכיה!

כרגע אלינור התקשרה אלי, וברגע הראשון לא האמנתי למה שהיא אמרה... אבל היא לא הייתה מתקשרת סתם.. ואז אני נכנסת לפורום, וכולם כאן באבל בדיוק כמוני.. בעעעעעעעע אני פשוט לא מאמינה!!!!!!! אני כל כך התכוננתי, כל השבת טחנתי ת'שכל למשפחה שלי מרוב התרגשות... פעעעעעעעעע זה כל כך עצווווווווווווווווווווווווב.... [גם זה שגיל בבי"ח וגם זה שמישה לא יבאו למפגש....]

קודם כל, המון בריאות לגיל, אבל...

זה ממש לא לעניין. דבר ראשון, מישה יכול היה להתקשר מיוזמתו ולהודיע שהוא רוצה לדחות את המפגש. מה אם אלינור לא הייתה תופסת אותו?! חוץ מזה, עם כל ההבנה שבעולם, העובדה שגיל בבי"ח לא מונעת ממנו להקדיש שעה מזמנו אחרי שאנשים מכל רחבי הארץ (אפילו שזה נשמע מופלץ...) התארגנו מראש לקראת מחר בבוקר. לגבי הרעיון שהוא יכנס לפורום, אם יש לו זמן לזה הוא לא היה צריך לבטל את המפגש. ודבר אחרון, יום חמישי זה לא חג רשמי, זאת המימונה, יש תחבורה כרגיל...

moshavnikit

New member
מסכימה עם כל מה שאת אומרת

באמת מה אם לא הייתי מתקשרת? יכול להיות הייתי צריכה להיות קצת קשוחה בטלפון אבל ברגע שהוא אמר שגיל לא הרגיש טוב ואשפזו אותו די נתקעו לי המילים, זה די הפתיע אותי. עכשיו אני אומרת לעצמי שהייתי צריכה להגיד לו אז שיבוא לפחות לחצי שעה- שעה, ולמה הם לא הודיעו וכל זה.. אבל עכשיו זה כבר לא עוזר כי הוא לא עונה

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifבאמת יכל להודיע

אבל, כשדברים כאלה קורים [בית חולים וכו'] זה יכול פשוט לקפוץ מהראש...

למעלה