נגנב- וירגו 250 שחור

נכון

חבל שהגולשים כאן לא מתעניינים בנושא הזה,אחרת הם לא היו כותבים כך,אבל שמע,תעמוד במקום הנגנב,אפשר להתפוצץ.

לא טענתי שצריך להיות עדינים עם הגנבים

אלא שצריכים לשמור על צלם אנוש עצמית ביישום הענישה מולם - ובכלל, לא משנה כמה קשה היד שהוחלט להפעיל. אני תומך בחוק דרומי, וחושב למשל שאוכלוסיית הערבים והבדואים בארץ צריכה לעבור טיפול מיוחד בכל מה שקשור בהרתעה, אכיפה וענישה בנוגע לעבירות סמים ורכוש. אבל שוב - הכל תוך שמירה על צלם אנוש - גם כשאתה יורה בצדק בגנב שמנסה לההעלים לך את אופנוע הליטר שלך.

ennicka

New member
נשאלת השאלה כורש

מי מגדיר מה זו צלם אנוש? לאחד זה לירות בו פעם אחת לנטרול לשני זה לירות בגנב 6 פעמים (אחת על כל שריטה שעשה לאופנוע) לאחר זה להוריד ידים בעיה... אגב, לי למשל (יפת נפש ידועה לשמצה) מספיק לדעת שהעולם עגול והוא יקבל את שלו מתישהו איכשהו (וכן, עמדתי במקום הזה, האופנוע נגנב... ללא ביטוח...הגנב היה חצוף מספיק כדי להמשיך ולרכב איתו בת"א ובסוף כשנתפס גם קיבלתי את הכתובת שלו אבל מה לעשות זה לא שאני מאמינה גדולה ביכולת הוצאת הצדק לאור בבתי המשפט בישראל כמו שאני לא מאמינה בהיותי שופט ומוציא לפועל...)

tomergg

New member
הגנב למעשה גנב את חירותי.

אני עבדתי במשך חודשים רבים בשביל לממן לי כלי רכב וחלק לא מבוטל מעבודתי הנוכחית מושקע באחזקתו. גניבה של רכוש שנרכש בעמל רב (יחסית, בכל זאת היטק) היא גניבה של חרות האדם. מבחינתי זה אותו דבר כאילו עבדתי ולא קיבלתי שכר במשך חודשים. אתה זוכר שגנבו לאיזה תנצפקדקצי"ן משטרה את האופניים שלו, בשווי 20 אשח"ים. הרימו שם ממש מבצע צבאי ומגב כבש איזה כפר בשביל לחלץ את האופניים. למה, כי זה עניין של כבוד. אולי המשטרה צריכה להשקיע עוד קצת מאמצים בשמירה על כבודנו.

רמי בר1

New member
היו האופניים של רב ניצב בדימוס,אסף חפץ.נגנבו

בירוחם בעת שאכל במסעדה,המשטרה הפעילה מידית את כל הסוכנים והשטיקרים שלה באזור,כולל הפזורה הבדווית,ותוך ארבע שעות מר חפץ המשיך לביתו שמח ומבסוט כשאופניו קשורים על אחורי ג'יפו.

menyroth1

New member
כל ירוחם זה ניידת אחת

וואו כמה כוחות הפעילו כדי לתפוס את הגנב .

רמי בר1

New member
תתפלא.ירוחם זה חמש דקות מדימונה,והפעילו שם

תותחים עד רמת מפקד המרחב.

iec

New member
מי אמר שצריך לכרות באותה שיטה?

הייתי עושה לו הנחה וכורת לו תחת הרדמה בבי"ח....שיחלים ויתחיל חיים חדשים ללא יד...תאמין לי לא יהיו יותר גניבות אופנועים.

כל מה שתשיג זה גנבים ללא ידיים.

אתה תמים אם אתה חושב שזה מה שימנע מהגנב לגנוב. הוא יגנוב עם או בלי כף יד.

villain

New member
על מטאפורה שמעת?

טוב אולי זה לא בדיוק מטאפורה אך הבחור ניסה להמחיש שהוא מעוניין בעונשים כבדים יותר ממה שיש כיום. לא ייתכן המצב כיום בו הרכוש הפרטי נעשה הפקר ,כל דאלים גבר והפושעים עושים ברכוש הפרטי כשלהם... אתה כנראה לא מבין שלציבור נמאס וכאשר הציבור מרגיש שאין לו בטחון אישי מצד השלטון בנוגע לרכושו, קצרה הדרך שהציבור ייקח את החוק לידיו... ולא לדבר על הפגיע בכלכלה. המצב הוא בלתי נסבל!!! אתה נתפס לצורה ולא לתוכן הדברים וחבל. אני בטוח שתסכים איתי שהנפגע מגנבה של רכוש נפגע לא רק כלכלית. הנפגעים מרגישים חסרי אונים והפגיעה בפרטיות היא נוראה. המצב הוא בלתי נסבל!!!

הצורה ותוכן הדברים בהודעה שהגבתי אליה -זהים.

אם תמשיך ותקרא את הודעתי ל"אלון בצעננים", תראה שאני רומז לענישה קשה הרבה יותר ממה שליצני-כריתת-הידיים פה מציעים. כריתת ידיים (עם הרדמה או בלי, ies), זה לברברים חשוכים, לא למדינה שמעוניינת לטפל בפשיעה ביד קשה. כאילו שאין עבירות רכוש במדינות שכורתות ידיים. ברגע שהמדינה תתחיל לטפל בעבירות אלימות רכוש וסמים (ע"י השב"כ או ע"י הקמת גופים יעודיים), ובאוכלוסיות הספציפיות שעוסקות בהן כבעברות טרור - המצב ישתפר פלאים.

פרסאוס

New member
קונה בשתי ידיים!!!

כן, ענישה לגנבים כמו באיראן. זה משהו שצריך ללמוד מהם. אישה שבוגדת זה עניינה. גנב - יד ימין ורגל שמאל. תוך שנה שנתיים תעריפי הביטוח נגד גנבות יורדים ואפילו שרשרת לא צריך. המטרה במקרה זה בהחלט מקדשת את האמצעים!

ב ו Z י

New member
ראיתי עריפת ראש וזה ממש ביזיון

כמה זמן לקח לו, אשכרה ניסר לו את הצוואר. אם מישהו רק יעז לגעת לי באופנוע אני מנסר לו את הידיים עם הציפורניים שלי.

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo45.gif אצלי נגנב אחרי שלקחתי הלוואה שלמה לקנות

אופנוע, ישרתי קו ב10 אלף מזומן (שגם לקחתי עוד הלוואה ) ושבוע אחרי זה נגנב. אמן סרטן !!!

למעלה