נגנב- וירגו 250 שחור

נגנב- וירגו 250 שחור

אין בושה. היום, נגנב מחבר וירגו 250 שחור, שנת 94, רישוי 6720701. המיקום- גן העיר בתל אביב. במשטרה אמרו להסתובב באזור, אולי הגנב הבין שמדובר במשהו עתיק, והניח לו. מי שראה/שמע משהו שיכול לעזור יכול ליצור קשר עם אורי: 052-3424555

bikerman

New member
כריתת ידיים לגנבי אופנועים!!!

הח"כ הראשון שיעלה זאת להצעת חוק זוכה בראשות הממשלה.אמן.

צביקוW

New member
די עם השטויות האלה

כריתת ידיים על גניבת אופנוע?ומה על עבירות אלימות?תליה בכיכר העיר?אתה מוזמן להגר לסעודיה/איראן

tomergg

New member
אתה מוזמן להכנס לי לתחת שמאלני יפה נפש.

מעניין איך תדבר אחרי שיגנבו לך את הכלי שעבדת כמה שנים טובות בשביל לממן אותו. הכלי שמהווה את אמצעי התחבורה היחיד שלך. הכלי שרק לפני שבוע השקעת 2,00 ש"ח בסט צמיגים בשבילו. רק לפני חודש עשית לו טיפול גדול. הכלי שרק אתמול ישבת שעתיים וצחצחת בו כל פינה.

צביקוW

New member
אתה מדבר שטויות בקצב רצחני..

עם כל הכאב שבדבר עדיין אין צורך לעוות את ההגיון,אתה חי במדינה מתוקנת,ולא במדינת טירור.ברגע שיכרתו ידיים על גניבת אופנוע אז על עבירת מהירות יחרימו לך את האופנוע לשנה,מתאים לך?לא רוקדים על 2 חתונות ידידי הזעמן..

tomergg

New member
אתה מרוצה מרמת הביטחון וחומרת הענישה בארץ?

כי אני לא. אתה נגד להטיל מומים, סבבה, אני בטוח שאפשר למצוא עונשים יצירתיים. ביטול קצבאות, דמי אבטלה וכל מה שקשור בביטוח לאומי. שלילת רשיון, עבודות שירות ואם הוא ממשיך לזרוק זיין על המדינה ולעינו אז גם, ביטול הזכות לשירותי בריאות. יש אנשים שלא תורמים כלום למדינה מלבד הרעת איכות החיים כאן. אני לא אומר ישר להתהפך עליהם, בו ניתן הזדמנות או שתיים, אבל אחרי שהם ניצלו אותנו עד תום, השתינו עלינו בקשת ומצצו לנו את המיץ, צריך לרדת בכל הכח. תזכור שאנחנו לא מדברים כאן על איזה גיבור קפקאי ותמים, הרבה פעמים מדובר בפושעים שלא מכבדים דבר ובטח לא את החוקים והנורמות שאנחנו חיים לפיהם. לא לכל אחד מגיעה מידת החסד.

צביקוW

New member
יש היגיון בדברים

שלך,אך מכאן ועד למה שכתב האידיוט לכרות ידיים הדרך רחוקה.

bikerman

New member
קודם כל אדיוט תקרא לאביך טיפשון קטן,

וכן זו הדרך היחידה.גנבי האופנועים יודעים שאין ביטוח מקיף ולכן צריך לכרות ידים,למען יראו וייראו. גנבי מכוניות וכל השאר-אם יש כיסוי לנכס-על הזין שלי. אולי אתה גנב ואתה מפחד?אולי. אולי יגנבו לך את הכלי ותתחיל לחחשוב כמונו?לא מאחל לך למרות שממש בא לי.

צביקוW

New member
אתה מתעקש שלא להבין?או מה בדיוק?

תבין שאם על גניבת רכוש יהיה עונש כריתת ידיים זה לא ייעצר בזה!מה קשה להבין??בשביל להגיע למצב חקיקתי שכזה צריכים מדינה איסלאמית דתית קיצונית,אתה מכיר מקום בעולם חוץ מסעודיה שיש להם שיטות ענישה שכאלה?אולי במחנות עבודה חסויים בסין יש כאלה דברים.היית רוצה לחיות במקום שכזה?אם כן אז תהגר לסעודיה תקנה אחלה כלי שבעולם[גם תהנה מדלק במחיר מוזל מאד]ושם בטוח שלא יגעו לך באופנוע.מה דעתך?

צביקוW

New member
אני לא התייאשתי ממך!

אני מאמין בך שבמשך הזמן אתה תעבד את המידע,תפנים ,ותסכים עם תוכן הדברים.

menyroth1

New member
גנבי האופנועים באים מקירבנו

כמו שגנבי המכוניות באים מקרב הנהגים . מי שלא יודע לרכב על אופנוע לא יגנוב אופנוע . כך שאם אתה רוצה להלין על התופעה כדאי שתסתכל סביבך קודם . (וזה לא שאני מצדיק גנב זה או אחר חס ושלום , מקומם של כל הגנבים תחת סורג ובריח להרבה הרבה הרבה שנים )

bikerman

New member
ממש לא משנה לי בקירבנו או לא,יש למגר את

התופעה ובצעדים הקשים ביותר.מצידי שיקראו לנו סודן איראן או ערב הסעודית,אבל אם תהיה יד קשה בגנבי האופנועים,ושוב, לא מעניין אותי גנבים אחרים,אלא רק גנבים אלו,ומהסיבה שאין ביטוח מקיף או שיש ועולה ים כסף בגללם,ואז אתה ואני ישנים לא ממש טוב בלילה,אזי המקיף יעלה כשמינית מהיום ובכלל תישן טוב. האמן לי,עונש ההרתעה עובד,וגנבי אופנוע יחשבו מאה פעמים אם הם יידעו שהולכת להם יד.

menyroth1

New member
לא ביקרתי אותך רק ציינתי עובדה

אני מסכים בהחלט שיש להחמיר ענישה על גנבים . צריך גם ליהיות פתרון חברתי שגורם לגנבים להבין שזו לא הדרך , שלא רואים אותם באור חיובי למרות שהם "דפקו קופה" וכו' . אני רק ציינתי שאלה החברים שלך (ושלי ושל כולנו ) תוקעים לך ולי סכין בגב ומחייכים לך ולי ולכולנו בצביעות כשהם פוגשים אותנו . ועושים את עצמם החברים הכי טובים שלנו .

רמי בר1

New member
האמת,כשמסתכלים סביב,לכל רוכבי האופנוע יש

שתי ידיים,אז איך אפשר לדעת מיהו גנב?

Bardug0

New member
אני מוכן באופן אישי לבוא

ולחרבן לך על הפנים את החרא השמאלני-מתייפייף שלי. הלוואי ויקחו לך את האופנוע+רשיון הנהיגה לכל החיים על קמ"ש אחד מעל המותר שתיסע בכביש מהיר, פתוח, באמצע הלילה כשאין אפילו שממית על הכביש חוץ ממך וניידת המשטרה שבמקרה תפסה אותך. ואם בכלל תעז להביע ביקורת על המשטרה שעצרה אותך או בית המשפט לתעבורה ששלל לך את הרשיון, אני מקווה שיכניסו אותך לצינוק למשך 5 שנים בלי אפשרות לקיצור עונש, כשהביקורים היחידים שתוכל לקבל זה בדלת האחורית כשאחמד שוב יתגעגע למגע נשי ויצטרך לפרוק את זעמו ותסכולו על העכוז התורן במקלחות שבמקרה זה יהיה שלך. נראה אותך אז מתבכיין על שמאלנים יפי נפש שכל כך ינסו להאבק על זכויות האדם שלך. יא חתיכת סמרטוט פאשיסט. ובכלל מה הקשר בין עבירות תנועה לשמאלנים? לא הבנתי.

Bardug0

New member
תיקון טעות

אני פשוט מתכונן מראש למקרה שיקשרו את ההבנה שלי לנטייה הפוליטית, אז אני מקדים תרופה למכה: במקום: "מה הקשר בין עבירות תנועה.." היה צריך להיות: "מה הקשר בין גניבה לשמאלנים..." או יותר נכון: צריך להיות רשום: מה לעזאזל הקשר בין מה שהוא רשם לעמדה פוליטית כלשהי. נ.ב. למקרה שתהית, הנה עוד כמה דברים שתדע עלי כדי לחסוך עוד כל מיני ירידות על מגזרים מסויימים: אני יהודי שנולד בישראל. אני סטרייט שיכול ללמד אותך על לצאת עם דוגמניות. אני סטודנט למדעים מדוייקים. אני רוכב על אופנוע כבד. וכן, אני שמאלני מתייפייף שמתחנן שתהיה פה דיקטטורה רק כדי שאפסים כמוך יתגעגעו לאנשים כמו יוסי ביילין. תהנה

menyroth1

New member
לא אנחנו לא מרוצים מרמת הענישה

יוחמרו הענישה לגנבים , לאנסים , לשודדים , לרוצחים , לפורצים וגם ל... אלה שנוסעים מהר וגם ל... אלה שלוקחים את החוק לידיים ותוקפים אחרים וגם ... אלה שמעליבים עובדי ציבור (וביניהם מעליבים שוטרים ) ובקיצור אנחנו בעד החמרת הענישה בכל תחומי החיים אבל בכל תחומי החיים בלי יוצא מהכלל ובעבירה קלה כבחמורה . אולי ככה יהיו פחות תאונות , פחותת גניבות , פחות שוד רצח ואונס "ובא לציון גואל "

למעלה