נגנב- וירגו 250 שחור

iec

New member
אתה יודע מה יקרה ברגע שיכרתו ידיים על גניבת

אופנוע??? לא יגנבו יותר.... ואתה יפה נפש לך ל"שלום עכשי"ו ותפגין נגד המדינה של עצמך-כי מדיבורים כמו שלך אפשר להבין לאיזה מחנה אתה שייך...

צביקוW

New member
אתה קשה הבנה?

דרך אגב אני לא שמאלני לא שלום עכשו.כן ברור לי שכשיכרתו ידיים לא יגנבו אופנועים.אך תמשיך עם זה הלאה,אל תהיה אטום חסר תקנה,גם כשאשה תבגוד בבעלה יסקלו אותה באבנים בכיכר העיר ונחזור לימי הבניים,אני רק מנסה להכניס לראש שלך[כנראה ניסיון שיכשל שוב]שגם שאתה כועס ומתפוצץ מעצבים תנסה לא לחשוב כמו מישהו שנגמר לו המח.הרי שמדברים פה על משטרה שאוכפת חוקי מהירות על אופנוענים אתה תקפוץ ותקלל את כל המשטרה מתנ``א ו..שיחפשו דברים יותר חשובים מאשר אכיפת מהירות..וכשמגיעים לגניבת הכלי שלך[שזה מרתיח.מעצבן.מקומם]לכרות ידיים?חלאס עם הדמגוגיה המטופשת הזאת.

ב ו Z י

New member
מבחינתי כל אחד שמחטט באף

צריך להוריד לו אותו. אנשים יושבים באוטו וחושבים שאם שמו משקפי שמש אז אף אחד לא רואה אותם.

menyroth1

New member
ברוסיה שלחו 10% מהעם לכלא ואין פחות פשע

סטאלין שלח מתוך 250,000,000 תושבי המדינה שלו 40,000 לכלא (סיביר , מחנות , גולאגים , יישוב מחדש וכו' ) מתוכם לא חזרו 25,000,000 -20,000,000 כלומר כמעט 10% מהעם הרוסי . האם יש פחות פשיעה? ברוסיה ???????? האם אין מאפיה ברוסיה ???? האם אין גניבות ברוסיה ?????????? צא מזה . כל פנאלוג מתחיל (תורת הענישה , דיסציפלינה המסתעפת מסוציולוגיה ומקרימינולוגיה ) יגיד לך שלא פותרים בעיות פשיעה רק באמצעות כלא. הפתרון הוא חברתי שמקיף את כל החברה , שינוי מקיף צריך לעבור על כל החברה ועל כל תושביה .

מיצו

New member
אוי נו באמת. מה הקשר?

היטלר שלח 6 מיליון יהודים, לא מעט צוענים, הרבה חולי נפש, הומואים, אסירים פוליטיים ועוד ערב רב למות. אז אין יותר יהודים? אין יותר אומואים? אין יותר פוליטיקאים?

Bardug0

New member
השוואה לא נכונה

וגם אם היא הייתה נכונה - חיזקת בדיוק את מה שהוא אמר. היטלר כלא את אויביו ורצח אותם, ועדיין כל אותם "אויבים" חיים וקיימים. כלומר - הכליאה וה"ענישה" לא עזרו. רק השינוי החברתי שחל בגרמניה בפרט ואירופה בכלל גרם להם להבין מה הם עשו לא בסדר וגרם לשינוי הנורמות המקולקלות שהיו לגרמנים בשנות ה-30. לפחות באופן סטטיסטי.

מיצו

New member
הקיצר, שום השוואה כזו היא לא רלוונטית.

בהיר ונהיר שבישראל ההומנית שמחשיבה את אויביה יותר מאשר את בניה לא יקרה שום דבר שיגרום לנו ללכת בקו הנוקשה של ערב הסעודית. אבל אולי כן יש סיכוי להחמרה באכיפה ובענישה, בצורה כזו שגנב ידע שיש סוכויים טובים שהוא ייתפס, ואם כן, הוא לא יצא מזה בזול כמו היום. לא יודע מה צריך לעשות כדי שזה יקרה.

Bardug0

New member
כמה דברים

לגבי המשפט הראשון אני לא חושב שישראל מחשיבה את אויביה יותר מאשר את בניה. אם אתה רוצה הוכחה, תן קפיצה לג'נין ותגיד לי מי חי טוב יותר - אתה או הם. אני חושב שזו שגיאה לראות בהומניות הישראלית חולשה. אני מאוד כועס על המדינה בהרבה תחומים אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא מחזיקה בצבא היחיד בעולם שבאופן רשמי לא תוקף מטרות אזרחיות של האויב וכאשר זה קורה באופן נקודתי, יש מאמץ להביא לדין את האשמים. לדעתי זה משהו שצריך להתגאות בו. לגבי החמרה וענישה - איך הדבר יבוא לידי ביטוי לדעתך על אנשים (וביניהם גם אתה) שאוהבים למשוך את המצערת קצת יותר מהממוצע? האם גם אז תצדיק ענישה חמורה ומוגזמת? וכן - אפשר להתווכח על העניין אם אתה פוגע או עלול לפגוע במישהו אחר כאשר אתה נוסע על 200. דעתי האישית: הבעייה בתחום הענישה היא שמערכת המשפט לא מגבה את המשטרה. המשטרה עוצרת פושעים והשופטים משתחררים מכל מיני סיבות משונות ומטופשות. אין לי ויכוח איתך שצריך להחמיר יותר עם פושעים ובהתאם לחומרת המעשה, אבל מכאן ועד כריתת איברים המרחק עצום. הבעייה במניעה היא בתחום החינוך והמנטליות החברתית, גם פה המקום פתוח לדיון עצום, ארוך כאורך הגלות, החל ממה שקרה לחברה בישראל מאז הטראומה של מלחמת יום כיפור/מהפך 77/עליית נתניהו, אהוד ברק או עוד כל מיני אפסים לשלטון שגרמו לחורבן במוסדות האזרחיים. אבל זו בדיוק אותה מנטליות שמקשרת בין בן-אדם שמתנגד לכריתת איברים לעמדה הפוליטית שלו, אותו מניע שגורם לתומר לחשוב ששמאלנים הם בוגדים במדינה שצריכים למצוץ לו נאדים מהתחת. האופנה עכשיו זה להיות פושע, אלים, בדרך כלל צפוף פיגמנטים. אני מוכן להרתם לשינוי האופנה במידה ויוצע רעיון פרקטי. מה איתך?

תומר,זה מקומם,מרתיח,מוציא מדעת

אבל אחי
נו באמת... תנסה לחשוב קם בבוקר אבא שלי לצאת לעבודה ,יש לו טנדר מלא כלים,הטנדר שווה כמו הצמיג האחורי שלך,אבל הכלים אחי...הכלים !!! ואין יום עבודה,והלקוח צועק שלא בא,ובאלאגן מחץ. אז מה עושה האבא שלי ? בקור רוח הולך לקנות שוב אוטו במחיר של צמיג אחורי של תומר ועובר בין חנויות וקונה כלים וממשיך. מעולם לא שמעתי את אבא שלי מציע הצעות כמו שלך,הוא מתעצבן,הוא מקלל,אבל לשפל עוד לא זכיתי לראות אותו יורד. זה ככה בכל העולם איפושהו כל אחד מאיתנו אוכל אותה ביום מהימים,נכון זה מרתיח את הדם.

tomergg

New member
גרר... תפוז

אח"כ אותו בחור צעיר כבר לאט לאט יתחיל לאבד את הפחד מהחוק וגם את הכבוד לחיי אדם. יכול להיות שאותו צעיר עוד שנתיים יפרוץ לדירה, ייכפות איזו זקנה ויפליק לה קצת על הדרך. יכול להיות שאותו צעיר יכנס לבית של זוג צעיר ונורמטיבי. יכול להיות שהפתיעו אותו ולא "באו לו בטוב" אז הוא ידקור את הבחור, ואולי יראה לזוגתו איך "גבר אמיתי" מזיין. ברור שצריך לטפל במכלול הגורמים שמביאים אנשים צעירים למצב הזה. אבל, חשוב מאוד גם לטפל בעבירות הקטנות ביותר בקנאות. העברות "הקטנות" הן גם השכיחות ביותר והן אלו שתורמות לתחושת האנרכיה והמערב הפרוע שמורגשת כאן.

נשמה

כשאני עוד לא נולדתי גנבו אופנועים וחלק מהגנבים עברו את אותו מסלול שתארת כרגע,אתה ודאי מבוגר ממני,אני לא מכיר אותך, אתה באמת חושב שאז היו צריכים לגדוע את ידו ? תראה הם ממשיכים וגם אתה ואני ואבא שלי,ואיש לא מיישם את הצעתך. גניבת רכוש אישי זה כאב אדיר,אני יודע,זה כמו שחדרו לך לבטן.

tomergg

New member
בו נפגש באמצע הדרך

אני מוכן לוותר על הטלת מומים ואתה תתמוך בענישה תקיפה. אולי נתחיל בתקופת חינוך שבא נצוד כל עבריין קטן כאילו הוא מינימום גנב את האופניים של מפקד מחוז יו"ש. נפעיל קצת את העונשים המקסימליים המותרים בחוק. בו נחיל עונשים כפולים על עברות חוזרות ואולי נהייה אפילו קצת יצירתיים, כי בתי הכלא מתפוצצים. אני לא אתנגד שחבורת גנבים תסלול לי איזה כביש חדש או אפילו תשפצר את הגדר באיזור נס הרים.

iec

New member
אתה משווה את הטנדר וכלי העבודה של אביך

לאופנוע?...תגיד אתה שוטר? בעצם אני יודע את התשובה.

../images/Emo31.gif גועל נפש!

פשוט גועל נפש של תגובה, למה שיכנס רק לתחת שלך? צביקוש חמודי, אתה מוזמן גם להכנס לתחת שלי באותה הזדמנות. זה מה שחסר לנו עכשיו בארץ, אחרי שקי הרחמנות שאנחנו מרעיפים על הבני דודים באדיבות "בצלם" ושות' עכשיו גם צריך לרחם על גנבים, אנסים ורוצחים? דחיל ראבק, לא רק את הידיים הייתי כורת לו, אלא גם את הביצים.

תגיד תומר, ראית פעם כריתת ידיים מוסלמית?

קושרים חבל ניילון לבן דק סביב המפרק שך שורש כף היד כדי למנוע דימום, וחותכים עם סכין מטבח כמו שחותכים לחם - בתנועות ניסור קטנות. ואחר כך עוברים לחתוך את כף הרגל באותה שיטה, כי במקרה הגנב גם העז לברוח (כנראה). כל זה נעשה בבניין נטוש, בחדר עם כפות ידיים ורגליים שמפוזרות על הריצפה, כשהאנאשם עומד, והקצב עומד לידו וחותך אותו. מיותר לצייר שהכל ללא הרדמה. אתה מוזמן לחפש סירטונים באתרים הרלוונטים. נראה איך תדבר אתה אחר כך. עם כל הכבוד לרכוש היקר שלך, אני מקווה שתסכים שלשמור על צלם אנוש הרבה יותר חשוב - גם בענישה.

למעלה