נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eran345

New member
אני חושב שזה היה הקטע עם ה2 טקסטים

לצערי,או שמא הקטע עם ה-2 טקסטים היה עם הניב: "היו לו לצנינים"(על זה שהספורטאי זייף אם אני לא טועה,סימנתי 1)

Kayben

New member
גם אני סימנתי את זה.

לא יודע, אנשים כאן לא זוכרים מה היה להם במילולי... לי היה: עבירות במשטרה, קטע די ארוך, אני חושב שזה היה בפרק השני. היה פרפסיכולוגיה, גם ארוך, פרק אחרון. היה התפתחות הענפיים של דינוזאורים - קטע קצר. והיתה עוד קטע קצר, שאני לא זוכר, אבל זה לא ממש רלוונטי :)

Yodizle

New member
היה לי 3 אנגלית, באחד מהם 28 שאלות

זה הפיילוט? הוא היה קשה יחסית.

RedGrass1

New member
\

עכשיו אני לא בטוח שיהיה לי 27, על מה הטקסטים ב28? זה היה פרק מספר 7 בסדר?

Kayben

New member
לי היה 3 של 29 מילים...

היה לי, המצאות במקרה של ממציאים. היה לי, עם אחוזי הקוראים הנמוך. היה לי, אחד ממש קצר, עם מלון ג'ורג' והשעון שנתקע לו. היה לי, התפתחות הכנפיים מדינוזאורים (או שזה היה בעברית, אני לא זוכר)

ה-27 שאלות זה פיילוט

פשוט לי היו רק 2 פרקי אנגלית (29 שאלות כל אחד). אני מבין שהיו לך שני פרקים בכמותי (פרקי אמת): היה לך גרף על משמרות של עובדים בחנות דיסקים?

rw12

New member
פרק באנגלית שכמעט בטוח לא פיילוט

אצלי בחוברת הצהובה זה היה הפרק האחרון באנגלית (נראה לי פרק 6) עם הטקסט על המדענים והגילויים והתאונות וגילוי הפנצילין ושיט כי אני זוכרת אותו מהפסיכו שעשיתי בפברואר 2006.. מסתבר שאז הוא היה פיילוט. היום לא.

וואי

הפרק הזה היה מוכר לי בטירוף!!! זה פיילוט או לא? חטפתי בלק אאוט של אחרי מבחן , אין לי מושג מה היה הפיילוט שלי (אנגלית או מילולי). כמותי היה לי פיילוט בודאות.

RedGrass1

New member
כמותי שאלה בסוף

בפרק כמותי אם אני זוכר נכון אז זה עם הגרף של המוכרים בחנות תקליטורים, בסו, הייתה שאלה עם תמיסה מהשו עם S וR... מה התשובה של זה?

Kayben

New member
וואי!!! לא יודע, וניחשתי מה זה גרוע

זה היה ממש טריקי... השאלה היתה ככה, אולי אתם יודעים: יוסי מרכיב תמיסה מסוכר וקקאו (ורק הם) הסוכר זה S% מהתמיסה, וקקאו K גרמים... כמה זה כל התמיסה, והיה כל מיני ביטוים! עכשיו, מה שאני חשבתי, זה שחייבים להכפיל את S ב-100 כדי שהאחוז יהפוך לשלם... אבל התשובה עם ההכפלה של ה100 לא נראה אתה לי... וואי זה היה ממש קשה!

b_noga

New member
תציב

50 % ברכמות הסוכר, ו100 גרם קקאו יביאו אותך ל- 200 גרם שוקו- ובתשובות תשובה מס' 3

למעלה