נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kayben

New member
אבל 50% = 0.5!!!

בוא נציב באמת: נניח הם 50, 50... אז זה 0.5 ל -S וזה 50 ל- K וביחיד זה צריך לצאת 200... אז לא נראה לי זאת תשובה 4... אני לא יודע כבר מה סימנתי, אבל זאת היתה שאלה קשה :)

www27

New member
מצטער אבל יש לכם טעות....

התשןבה הייתה מספר שתיים והיא : 100k/100-s הדרך: נקרא לכמות הכוללת של האבקה n ולכן:L n=k+sn/100 n=100k/100-s

www27

New member
ועוד משהו

או שאולי התשובה הייתה מספר שלוש אני לא בדיוק זוכר אבל התשובה המלאה מבחינה כמותית היא מה שהצגתי...

www27

New member
תראה....

אני בטוח שזה לא אחד ולא ארבע דרך הפתרון היא נכונה בוודאות.....איך אתה פתרת בהצבה?

Team Xtream

New member
האמת

שדי ניחשתי כי זו נראתה לי התשובה הכי הגיונית נראה לי שהיה רשום שם s*k/100 אבל לא בטוח בעיקרון אס אחוזים מתוך k לחלק ל 100

b_noga

New member
זה ניראה לי

ניראה לי התשובה שכתבת עכשיו היא מס' 3 ולא 2

Team Xtream

New member
אכן זו תשובה 3

מעולם לא אמרתי שזו 2 :) זה מה שאני סימנתי בכל אופן אשמח אם מישהו יאשר

קTמו

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה

נראה לי שאחרי כל הודעות הבהלה בפורום על יום חמישי,הכנתי את עצמי למשהו הרבה יותר קשה (וזה לא סותר את זה שזה לא היה קל ..)

סיכום מבחן

היה בגדול מבחן מאוד הוגן לדעתי, מילולי: המוב"י היה קל לדעתי, את כל הפטלים הצלחתי לפתור חוץ מאחד, ההשלמת משפטים הייתה לי קצת קשה (אבל מצד שני זה אף פעם לא היה הצד החזק שלי), ההיגיון היה קצת יותר קשה ממה שציפיתי, אבל בהחלט הגיוני. הקטע קריאה הכפול גזל ממני יותר זמן ממה שאני רגיל, אבל אני מקווה שזה היה פיילוט. כמותי: לא הופיעו שאלות הספק ותנועה (אאל"ט), פרק אחד הכיל גרף עם שאלות של הרבה חישובים (זה עם הדיסקים), היו הרבה שאלות יפות שלא היה צורך כמעט בחישובים, וזה תמיד מבורך. אנגלית: אוצר מילים ברמה קלה לטעמי, כל השאר בערך כמו שציפיתי (הניסוח של השאלות בקטע קריאה היו קצת שונות ממה שאני רגיל אבל הסתדרתי). בסך הכל המבחן הלך לי ממש בסדר, פרט לפרק השני בכמותי (זה עם האבקת שוקו) שהיה לא פחות מקטסטרופה, חודשיים של תרגולים ואסטרטגיות נעלמו כלא היו - ב21:00 אני מצאתי את עצמי עם 8 שאלות לא פתורות, מיותר לציין שניחשתי כמות נכבדת מהפרק. אני מסופק אם אני אעבור את ה700,הפרק בכמותי דיי הרס לי אפילו אם בשאר הפרקים הלך לי מצויין. אני לא עדיין לא בטוח בזה, אבל נראה לי שאני אכתוב הודעה דומה לזאת באוקטובר. מבחינתי האישית אני לא יכול להתלונן על כלום, ההרכב של המבחן מבחינת פרקים והסדר שלהם היה אופטימילי (רק שני פרקים כמותי, באמצע המבחן), תנאי הבחינה היו לא פחות ממעולים: הבוחנות היו נהדרות, גם מדוייקות בזמנים וגם לא הפריעו בכלל (נראה כאילו לא החליפו מילה בינהן במשך שלוש שעות), הכיסאות סטודנט שעברו דמוניזציה בפורום התגלו כנוחים ביותר, אני לא מצליח למצוא סיבה אחת למה לשנוא את הכיסאות, אבל אולי אני בורכתי בכיסאות נוחים יותר מהרגיל. הכיתה הייתה שקטה, הטמפרטורה הייתה בדיוק כמו שהיא צריכה להיות. אני לא הייתי יכול לבקש תנאים טובים יותר. אני מתנצל שאני לא זוכר מילים. היו לי רק שני פרקים בכמותי (אמת) - אחד עם גרף על ישובים:גובה מפני הים/טמפרטורה והשני עם משמרות בחנות דיסקים.

Kayben

New member
תענה על הפטלים!!!

וואי, תמיד לא הצלחתי פטל... זה עם הכפופים לו... (זה לא השורש) והחיילים שכבשו את המפטל... מה זה לעזאזל היה?!

זה עם החיילים לא הצלחתי

עם הכפופים יש מצב שטעיתי, אני זוכר את השורש אבל לא זוכר אם זה היה מסיח או שזה התשובה שסימנתי. ומה הכוונה ב"תענה על הפטלים"? מישהו רשם אותם?

kacho

New member
הפטל של הכפופים והחיילים

בס"ד השורש הוא ש.ל.ט משלט, השליט ואת האחרים אני לא זוכרת.... אחד מהפטלים הייתה תשובה 4 בוודאות. היה פט"ל אחד עם שורש ק.ט.ר. מקטורן, אוסף מקטרות... עוד שורש שאני זוכרת היה ס.ב.ל

Kayben

New member
ואללה?!

משלט עלק?!! כן, זה עם המקטורן היה די קל... אני לא זוכר ס.ב.ל... טוב אחד מהמילולי היה פיילוט בטוח, אז יש מצב שזה היה הסבל שלך :)

Kayben

New member
לי לא היה, ואני לא חושב שזה מתאים

לאלה שגם לא הצלחתי... אז אולי זה היה פיילוט שלך :)

קTמו

New member
מסכימה+איזה אנלוגיות אתם זוכרים??

חוץ מהשלמת משפטים שהיה לי דווקא בסדר והפטלים שהלכו לי קשה אני מסכימה איתך. אהה וכמובן גם חוץ מהקטע שאמרת ששאלות יפות זה מבורך.........

למעלה