נגמרת לי הסבלנות

שבלול39

New member
אין לי בעיה עם ביקורת כל עוד היא בונה

כאשר משתמשים במילים כמו "חוטף" אזי הביקורת אינה מעניינת אף אחד לא מנסה לנצח במלחמה מנסה להפוך דיון לענייני

chenby

New member
ברור

אני גם מבינה את ה מקום הזה של באים אליי בביקורת, ואני חייבת להגיב. העניין הוא, שבחיים לא תהיה לך שליטה או אפשרות לשלוט במה אחרים יגידו לך. החוכמה היא בתגובה שלך. זו גם השליטה היחידה שלך בכל החיים האלו, איך אתה מגיב למצבים. בתגובות שלך אגב, קל לראות את דפוסי החשיבה וההתנהגות. בעיקר אצל כאלו שמגיבים אוטומטי. אחריות באנגלית זה response ability שזה בדיוק היכולת שלי לבחור תגובה - איזו תגובה? זו שתיתן לי את התוצאה שאני רוצה.

chenby

New member
ועוד דבר

תקרא למעלה בעמוד את "אודות הפורום והנהלתו"

notsure

New member
גם אני הייתי כועס על התגובות שקיבלת מהבנות

אולי יש תופעה שכאשר יורדים ומעליבים בתגובה, יוצרים מעין סולם של איכויות, וככל שהירידה וההשפלה גדולה יותר, ניראה למגיב שהוא שם עצמו בשלב יותר גבוהה בסולם.

אז גם אנחנו נורא כועסות

כשבא מישהו שלא מצליח לנהל את אישתו, ולכן מבטל את כל המין הנשי ומבקש 'לעניש' את 'כולנו' <באופן קולקטיבי> בהליכה לזונה לפרוק את המתח <למה מה היא אשמה, מסכנה? או כל אחת אחרת?> כשאנחנו פוגשות אחד כזה, אנחנו מייד מורידות את סולם האיכויות כדי לאפשר שיח ברמה הנדרשת. או שאתה מעדיף שנפול ארצה בנסיונות לשכנע אותו לא לאבד תקווה במין הנשי?

notsure

New member
אני רואה נכון :"לנהל את אישתו"

איפה משטרת הפמניסטיות לא עשיתי ממש תחקיר (בתור חיה פשוטה גם הזיכרון לא משהו) לבדוק ולחלק אחוזי אשם. נוצר אצלי הרושם (אולי מוטעה) שכיסחתם את הבחור ללא ממש עוול (אולי עוולונת פיצפונת) בידו.

פינת ייעוץ משפטי: את הקובלנה המשמעתית

על נשות הפורום "<או נשות העולם בכלל>, מבוססת על סימוכין מוצקים <אין הכוונה לפסולת גוף>, ומנוסחת בלשון נקיה מחוסר תום לב, יש להגיש בשלושה העתקים למשרדי "האגודה לזכויות הגבר המוכה", הסמוכים לאוהל המחאה הנטוש של תנועת "אישה - למטבח" בראשותו של הרב מיזוגן, בפאתי הכניסה לפורום.

notsure

New member
זה הופך לדבילי יותר ויותר

התגובה שלך לא ענתה לעיניין העוול של הבחור וההתיחסות של הבנות. היא באה ממקום גבוהה <קובלנה>, מראה שיננות <ולמה>, וכמובן דוחקת את האחר למטה בסולם האיכויות. למה קובלנה. קובלנה מגישים כנגד מפקד, נגד בכיר באותו אירגון. אז מי שמך כבחירה. את שמת אותך כבחירה, ולמה?. כי את חושבת שת יודעת יותר חכמה יותר וכו'. האם את צודקת ??? זה בעצם שיקוף עצמי של המצב, שיש בנות שנונות יהירות וממורמרות, שבמקום לבכות על מצבן האישי, מתבטאות כאן בפורום ולא ממש עוזרות לאנשים שיש להם בעיה. אני הייתי מתבייש

אין לך לב ולי זה כואב

אני כבר חמש דקות יושבת ומתביישת בכל מילה שעולה לי כדי לפייס את זעקת הלב הכנה שלך, בחשש שתתפרש כעליונות או חלילה וחס, שנינות. זה בהחלט גובל במה שאמרת בכותרת, כי אני יודעת שאייסמן בזמן הזה כבר הספיק להשלים סיבוב לגינס, ולהסדיר הנשימה לקראת אייטם מרגש הבא. אני לעומתו יוצאת מהפוסט הזה די עצובה ולא מסופקת בעליל, מרירה אם תרצה - זה לא סקסי להתדיין עם סמי מתבכיין המטיף למוסר כפול, שנוקט בטקטיקות 'שכנוע' של התנועה הקיבוצית בשנות הזוהר. אז לשאלתך "מי שמך כבחירה?" - כל מי שבחר להיכנס לשורת התגובה שלי כדי להציץ ולראות מה יש בה. ביניהם - אתה.

שבלול39

New member
העניין הוא שאנשים שואלים ומקווים

לתשובה עניינית ולא להשתלחות אישית ואפ אם דעתי שונה משלך את יכולה לכבד אותה ולא להפוך את המקום הזה לזירת התגוששות בין המינים

לתשובה עניינית

ולא משתלחת באים ומספרים את הדינמיקה באופן מאוזן, שקול וזהיר. כשמישהו בא ומספר באופן חד סיטרי שהוא מושלם באדם, והיא כלבה כפויית טובה, ומקנח בנמאס מכן, ביי, הולך רק לזונות - זה אפילו תמוה לצפות לתגובות ענייניות 'של עזרה'. גם את התגובה העיניינית היחידה שנשלחה לעברך בחרת לנפנף בהתנשאות. רוצה שנתייחס אליך בכבוד? תכבד את עצמך ואת זוגתך, ותספר מה באמת הבעיה. אז תקבל עצות מועילות איך למגר או להתמודד.

notsure

New member
אין עליך, אני ניכנע ופורש כפוף מדמם ובצליעה

איך היבת אותה כאילו את נעלבת מתגוננת עצובה, ובסוף מכניסה עקיצה חודרנית שמרעידה אפילו את הנורינים השכוחים בקורטקס. לא הבנתי את :"י אני יודעת שאייסמן בזמן הזה כבר הספיק להשלים סיבוב לגינס, ולהסדיר הנשימה לקראת אייטם מרגש הבא." יש להניח שאני אדיוט או שאת כתבת את זה מעורפל בכוונה. כך או אחרת יש הערכה רבה מימני אליך. וזה:"זה לא סקסי להתדיין עם סמי מתבכיין המטיף למוסר כפול, שנוקט בטקטיקות 'שכנוע' של התנועה הקיבוצית בשנות הזוהר. " פשוט גדול, כל הכבוד לשנינות וליכולת הכתיבה. הכול אמת ואני משתחווה לפניך לסיכום (לפי הניגון במגרשי הכדורגל) את גדולה את גדולה את גדולה את שנונה את שנונה את שנונה את האבל, תצטרכי לפענך לבד , משהוא לא בסדר איתך

עצתי לך היא

במקום להגיב כמו אוטומט ולחשוב אוטומטי תנסה להקשיב לה. בחינם ונותן תוצאות מפתיעות. ואגב שמתי לב שהשתמשת במילה מריר די הרבה פעמים בהתיחסותך לאנשים אחרים שאתה לא מכיר, הייתי מציעה לך לבדוק אצלך מה גורם לך להיות מריר ממה שאתה כותב אני חושבת שמה שהכי קשה לך היא העובדה שאתה מרגיש שאתה נותן ונותן (אם כי בעיקר דברים חומריים כפי שאתה מדגיש ומציין ) ולא מעריכים את מה שאתה נותן ועושה,והעובדה הזו בעצם גורמת לך להיות מריר, מה שגורר אצלך סוג של תוקפנות מוסווית כלומר בולע בולע ואז מתפוצץ. במקום לבלוע לבלוע ואז להתפוצץ תתחיל לדבר עם אשתך באמת. מאחר וממה שהצגת פה שתי היכולות האלה של הקשבה ודיבור לא מאד מפותחות אצלך, כנראה אלו שני הדברים שאתה צריך ללמוד לעשות, אם לא לבד אז עם איזשהי עזרה מקצועית, מאחר וכיסך מלא במזומנים אתה יכול להרשות לעצמך, זה הרבה יותר חשוב לדעתי מכל חופשה במלון ב500 $ , אבל זו רק דעתי, ומי אני בכלל קטונתי. ואין בתגובתי זו שום עניין לא לפגוע בך ולא להשתלח בך, זוהי עצה פרופר, אתה יכול לקבל אותה או לא.

שבלול39

New member
תשובה לעניין תודה

רק חבל שלא הפנמת שלא מדובר רק בנתינה חומרית ואני כן פתוח לבקורת וכן מקשיב לשאר הצרכים אלא שאני מרגיש שאני מנסה לשפר והיא ממש לא

למעלה