נגמרת לי הסבלנות

שבלול39

New member
נגמרת לי הסבלנות

כל הזמן בקורת כל מה שעושה לא טוב לה. עוזר בעבודות הבית מפרנס יחיד אותה ואת בתה מנישואים קודמים(מרצון ).מאז שהכרנו התרגלה בגללי כמובן לרמת חיים גבוהה מותגים חו"ל מלונות 500 דולר ללילה כל מה שתחלמו. כל יום היתה מקבלת מסג קמה בצהריים עושה מה שבא לה אבל תמיד מתלוננת עוקצת בודקת את גבולות הסבלנות שלי ואני בולע בולע ואז מתפוצץ עכשיו יש לנו תנוקת מושלמת (כל הכבוד לי) ולי אוזלת הסבלנות!!!

שבלול 39 ביקר. תתגרש ממנה כבר!

ותתחתן איתי! עם בעל מושלם כמוך אני מבטיחה לא להתלונן אף פעם אף פעם אף פעם.

פר, ייצא'ך יותר זול

כולל הקונדומים. אבל מה, אחרי זמן תתחיל להיגעל מעצמך. עדיף, ישר תקנה בובה <היא, גם עם פה פתוח, לפחות לא מדברת>

newlywed

New member
רצית כוסית?

קבלת! עכשיו תהנה מהפירות ותפסיק לילל אם התחתנת איתה כנראה מצאת בה משהו, לא?

אייבורי

New member
מר מושלם

מר מושלם היה גר בבית מושלם עם צמחים מושלמים היה לו אוטו מושלם וילד\ה מושלמים למר מושלם הייתה עבודה מושלמת וחופשות מושלמות יום אחד מר מושלם פגש בגברת לא מושלמת למען האמת הייתה זאת מרת חרא בלבן הם התחתנו בחתונה מושלמת מאז מר מושלם מקטר במושלמות בפורום גרושים. FIN

נונה17

New member
זה נשמע כל כך הרבה יותר טוב במבטא פולני

נ.ב. - אז פשוט תפסיק להיות שטיח רצפה.

נומלה

New member
שטיח רצפה??

הבן אדם מתיחס לאשתו כאל מוצר צריכה (קניתי לה בX $ הוצאתי לבלות בY$). התינוקת המושלמת זה רק בגלל האבא המושלם (כל הכבוד לו) וכולם נופלים בפח החינני הזה. יופי. מי שכל הזמן קונים אותו הופך את היחסים לשוק. ומי שכל הזמן קונה נמצא בשוק ולא בזוגיות.

נונה17

New member
אבל הקורבנות, הקורבנות הקדושה, הטהורה והנאצלת

לזה אין תחליף. אם הוא לא קונה ועושה ומוציא לבלות ועושה תינוקת מושלמת מרוח הקודש כשאשתו משמשת כקונטיינר - על מה הוא יתלונן?

שבלול39

New member
ממש לא

מדובר מעבר לנתינה כספית פשוט רצון שיהיה טוב לכולם והתינוקת מושלמת כתוצר של שנינו אפ אחד לא טוען לבלעדיות

לבלעדות אתה בטח לא יכול לטעון

זה רק האמא יכולה.....יו נו, אתה אף לא יכול להיות בטוח

nowonder

New member
זה קשה להיות מושלם, הא?

אולי אם היית קצת יותר בנאדם וקצת פחות מושלם, החיים של כולם (כולל אנחנו) היו קלים יותר.

כמו שאתה מתאר, גם ממני היית חוטף

הלללללוווווו לא הכל סביב כסף. לא קראתי על חיזור..חום..אהבה..? אתה נשמע חומרי לאללה!

שבלול39

New member
מה הייתי בדיוק חוטף גאונה גדולה ?

ובטח שלא ממך! מדובר על רצון אמיתי לבנות משהו יפה ואין מדובר רק בסיפוק חומרי . אף אחד לא מתיימר להציג עצמו כמושלם ואני כן פתוח לבקורת ומנסה להשתפר כל הזמן אבל זה משהו שבחורה כמוך לא תזכה אף פעם אותך למשל הייתי מעיף בשניה על אחד מ 5113 ראשי הנפץ הגרעיני של ארהב

chenby

New member
ככה אתה מדבר

גם לבת הזוג שלך כשהיא אומרת משהו שלא מוצא חן לך? עם תגובות כאלו רואים את הבגרות שלך טוב מאוד

למעלה