נבואות של קיץ

א י ל ה

New member
אלוהים!

הצעירים האלה עם התמימות הזאת! לפעמים לא ברור לי אם זה טהור וחביב כזה או שזה סוג של תמימות, שלא לומר טיפשות. רק ברור שלא תמיד יש לי כוח לזה, או לתגובות בסגנון "את זקנה, מקומטת, נפולה ומרירה שכמותך", ודומותיה, עם או בלי קשר לאמיתות ההצהרה <האמת שמורה במערכת>. מה, מה הקשר בין "נשוי" לבין "עתיד ביחד", מאיזה כיוון שלא מסתכלים על זה?!

Ricca

New member
אדוני!

לפעמים אני לא מבינה את המזדקנים האלה עם הצניות והרוע. מה הקשר? בירה נשר. זה לא משנה, פטר חייב להפסיק לחפש צומי ממני.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
בקיצור

גם אתה משועמם ואין מי שידאג לך לקפה ועוגה. מקובל, מקובל. אז יאללה מתארגנים יאללה, מי לועדת קישוט, מי להוואי וחברה ומי מכין כבר קפה לעזאזל?

מי זה אחיתפול בכלל?

לו הייתי קטנונית ורעה, הייתי אומרת שנפלה לך טעות שמה. אבל אני לא, אז אני לא אומרת. אתה צודק. ישנם כמה אנשים שמשתמטים פה. לא אני. לי יש סיבות, מהמוצדקות ביותר אפילו. אני עסוקה. מאוד עסוקה. יש לי ספרים לקרוא וסרטים לראות. בחיי. עין הנץ סיימתי את "זאבי הקאלה", מהרגע שהתחלתי לא יכולתי להניח אותו (הודיה לך סאי). הזכירו אותך ממש מפורש באחד הפרקים, שמת לב? ולמי שלא ראה עדיין את מלחמת הכוכבים "ניקמת הסית'"- כדאי שיראה. פטר מגלם שם את דארת' ויידר.

נץ666

New member
אודי - לא אני המלצתי לך על זאבי

הקאלה? זוכרת שפעם קנינו פרחי קאלה לימי שבת, ליום האם ולימי הולדת?

עין הנץ1

New member
אודי, אני מפציר בך, האזיני לדבריי

עד כמה אני שואל אודי, עד כמה נוכל לחכות לתרגום שני החלקים המסיימים משל היינו מאחרוני האזייאתיים. ממש עלתה בי מחשבת כפירה לקוראם באנגלית, ואז נזכרתי שאני שומע אנגלית אבל לא מבין אף מילה. קפתמותק, אנא העבירי לחזקתי את ערכת המייה-קולפה שלי, סלחי לי אמי, חטאתי. עברו עשר דקות מהוידוי האחרון שלי וכן, לכבשים עדיין כואב. גם אני טמנתי ידי בצלחת ולא כבשתי בקולמוסי דרך למען ילכו בה התועים והנוהים. מי יודע, אולי עוד נדע ימים טובים מאלה, עוד נדע ימים טובים פי אלף וחלב ודבש ייגרו ויציפו את הפורום וגם יחזרו בשיר השבועי בזהו זה. זהו זה. סיימתי. להזמין לכם מונית?

למעלה