נבואות של קיץ

א י ל ה

New member
סאמק!

אני, שליוויתי את עלייתו ונפילתו של הפורום הזה... טוב, נפילתו ונפילתו, אבל למה להיות קטנוניים? אני, שכבשתי דרך לא דרך אל לבבותיהם (or lack there of) של אושיות הפורום, במקומות שרגל אדם צהוב לא דרכה בהם, אני שתרמתי ממיטב אנשי פורום שכן, תומך, מעודד ומופלא בפני עצמו, פורום שמתעלה מעל ומעבר לכל... היי! תפסיק לחנוק אותי פה! תוריד את היד מהפה שלי ואת המסכה מהפרצוף! חולירע פשקרף! היי! רואים שאתה ג'ינג'י! קפת??! אני, שהפורום הזה נמצא ברשימת המועדפים שלי, דווקא אני לא זכיתי להיכלל ברשימת המועלבים הנוכחית של החמור. אז שמישהו ינסה עכשיו לשכנע אותי שיש צדק בעולם!

נץ666

New member
לא התכוננתי לעזוב

אלא התיחסתי ל"עזוב" ששחרר איש הפח למטה לאחר סניטה מרוכזת שלי בו, שכמובן לא יכל להגיב עליה ודי הוטרד ממנה. אז הודעתי לו שברוב חסדי החלטתי לעזבו, ולרוב בושתי טרחתי להגיב להודעתו המשמימה במיוחד.

opoli

New member
נקראתי לדגל

קפת קראה לי אז באתי, מה, מי, מו, ולאן? מזל שנתנו דגל מתורכיה בחג, היה לי מה לשרוף אתמול במדורה. אבל זה הכל בגלל קפת, היא שקראה לי, או שזה היה החמור, יותר מדי קרטושק'ס כנראה, וגם הבצל עלה לי לראש

נץ מעליב את כולם?

מה נהיה איתך, קפת? אני, בחיים שלי, שיזכו לאריות ימים, לא נעלבתי מנץ. זה בגלל שאני מבינה 10% ממה שהוא כותב וגם זה רק ביום טוב. איך אפשר בכלל להעלב מסימני פיסוק בכלל?

קפת

New member
תגידי

מה נהיה איתך, בוגונביליה. הכוסברה עלתה לך לראש, בחיי. הסברתי לנץ שפטר מעליב את כולם. מי לימד אותך לקרוא, מי?

ווי עליי

תפסת אותי. בכולופן, גם מפטרושקה איאפשר להעלב וזאת על פי עקרון הקיזוז. פ"ח טורח באופן שרירותי וגורף להעליב את כולם, ככה שזה לא יכול בחיים לצאת לו מעליב. ע"ע לריסה - החמור מתפקד כקומפרסור שמנפח לסטודנטית האלבנית הקטנה את האגו למימדים שאפילו חור שחור לא היה מצליח לכווץ. מעניין מה זיגי היה אומר.

קפת

New member
יום אחד בשבוע

מרשה לעצמה קפת המסכנה ללכת לישון בצהריים, לבד, בחושך. ואתם עושים כזאת מהומה ומעירימותה בתגרנותכם, בגוזלותכם הנקזקת בראש חוצות, ביללנותכם, בציוצי קרבות ומלחמות. ציפורים משוגעים כולכם. ותשאלו את נבוקוב כמה אני סולדת מציפורים. יותר עדיף תעשו נעימים בגב, אחד לשניה, ואחר כך כולם לי. אחרת אני סוגרת את הפורום.

מותקפתמותקמותקפת

אם את תגידי עלי ציוצים, אני אגלה לכולם כמה את משלמת לי כדי להעיר את חבורת העצלנים, חסרי חושומור ונטולי כשרון כתיבה* שהתאספו פה. דיר באלאק. * כדי שזאתי עם הרווחים לא תעלב, התייחסתי אליה במיוחד. כזה אני, רגיש וטוב לב.

קפת

New member
לא נראה לי

שאתה היית רוצה שידעו כמה אני משלמת* לך. *פרוטות, וגם על זה הוא לא משלם מס. הוא כלבה מאוד זולה, פטר חמור.

נפלתי קורבן להונאה

הבטחת לי שחסדייך המיניים שווים לפחות חמישה שקלים.

א י ל ה

New member
../images/Emo99.gif

ללא מילים. טוב לפחות כרגע. אני פשוט באמצע. תסלחו לי.

מציץ

New member
סתם נדחף.

מציצ לי לפעמים משתעממ ,לפעמים גם משתעממ. כל עוד לא מדדתי את היקף מותניהן של בנות הפורום במו ידיי אפילו לא שוקל לא להתחנך לא לעזוב ואפלא ליצטרף.

קפת

New member
צודק, האמת

מה יצא לך מזה שתצטרף למועדון שמקבל אנשים כמוך? וחוץ מזה, יש לנו חרא חרה מבצעים והנחות.

אבל יש לנו אחלה כרטיס חבר

יש עליו תמונה של הפנים של א י ל ה ושל התחת של קפת. או אולי בעצם להיפך, פתאום אני לא כל כך בטוח.

קפת

New member
פטר יקירי

האם נכון שהחיבה לכרטיסי מועדון שמורה לך למן הימים בהם היית עדיין לודמילה?

לדעתי זו הדמנות מצויינת עבורכם

לנצל את הפתיל הנפלא הזה, ולכתוב איש איש הודעה שבה הוא מספר מה הוא הכי אוהב אצלי. אני יודע, זו לא משימה קלה לבחור רק תכונה אחת או שתיים מכל ריבוא התכונות האהובות שלי, אבל קצת מאמץ מחשבתי מעולם לא הזיק לאיש*. * לאשה זה כבר סיפור אחר

למעלה