נבואות של קיץ

קפת

New member
אני מוכנה לפתוח ולספר

שמכל ריבוא התכונות האהובות של פ"ח, אני הכי אוהבת את העובדה שהוא כלבה מאוד זולה.

נץ666

New member
משעמם לך פ"ח או החלטת להיות קצת

קהילתי וליצור פתילים ארוכים במיוחד?

נאבוקוב

New member
קפת

לא משלמת לאף אחד חוץ מלאודיסאה, היפָה באישים. וגם אז, בשטרות מקומטים ובמטבעות מלוכלכות. והכל מארנק ססגוני אותו היא מחביאה בשדה (כן, זה רק נראה כאילו יש לה 3 שדיים, ועל הואגינה השמאלית אף מילה).

זה מה שהיא אמרה לך?

ואתה האמנת? בחיי, לא למדת ממני כלום הא? ידעתי לפי כל השאלות המוזרות שלך שקראת רק את הפיסקה הראשונה של המאמר לפני תחילת השיעור. ואין לה ואגינה שמאלית, היא מוקפת ואגינות אול אובר, כמו טבעות סביב שבתאי. בגלל זה היא כל הזמן רעבה.

Ricca

New member
אוי תפסיק לחפש תשומת לב כבר!

מה קרה? האישה והילד נסעו לסבתא לחופשה, עונת הכדורגל הסתיימה, ולך לא נשאר לעשות דבר פרט לפורום מגלומניה? סתם שתדע הבגרויות שלי היו מעולות, גם הפסיכומטרי. הייתי אומרת כמה אבל זה יבאס אותכם. בכל אופן הפרופ שלי הסתכל לי על הפרוייקט ואמר "זאת שירה, עשית יפה, אני מאוד מרוצה". הפרופ שלי חוצמזה שהוא גם חתיך רצח, הוא גם אלוהים, ואני מעריצה אותו. אם הוא לא היה נשוי, מה הייתי עושה לו.. קיצר חזרתי לפרוייקט. תמשיכו להנות בלעדי.

Ricca

New member
בזזזזז.. טעית!

רק שתדעו שכל כך חם פה שאפילו דחפתי את המפזר חום מתחת למיטה (ולחשוב שביום שני עדיין השתמשתי בו..) וגנבתי מאוורר לשותפים שלי, ועדין חם. אין מיזוג אויר במדינה הזאת.

קפת

New member
אין לך בושה?

את גונבת מאלבנים, שנחשבים לאומה הכי ענייה על פני הגלובוס, ענייה יותר מדרום מזרח חוץ השנהב, צפון סנגל, מרכז נמיביה ותחתית וולטה עילית גם יחד.

Ricca

New member
נו.. די..

חם פה ראבאק, והם בכלל לא שמו לב.. ולא כל השותפים שלי אלבנים, רק חצי. וחם פה, כל כך חם פה, אני מזיעה.. איזה אקלים מחורבן. רק לפני חודשיים וחצי ירד פה שלג, ועכשיו פתאום אתיופיה.

Ricca

New member
לשם שינוי את צודקת.

אבל אל תדאגי, יש לי מספיק UHU להרים את האוירה.

הבנט דה ג'ואיש פיפל סאפרד אינף?

גם לגור איתך וגם לסבול מחום? הנה עוד הוכחה להעדר אלוהים. לריסה, אני חייב לציין שההרפתקאות המרתקות שלך נשמעות כמו סצינה מפרק של ה"דוגמניות", רק פלוס איזה 40 קילו ובלי גלית גוטמן.

Ricca

New member
פטר..

לא נמאס לך לעשות גילגולים באויר כדי לרכוש את תשומת ליבי? פלוס 40 קילו?! מה? טוב, עשית פרובוקציות כדי להוציא את זה ממני והנה: כן, אני כוסית. כוסית שחבל"ז. אבל להזכירך, אתה נשוי (כמו הפרופ' שלי), (וכמו עם הפרופ' שלי) לי ולך אין שום עתיד ביחד (טוב לא בדיוק כמו עם הפרופ שלי, כי אם הוא יתגרש יש מצב שאני אעשה לו טובה).

למעלה