נבואות של קיץ

נבואות של קיץ

שלא תגידו שלא אמרתי לכם. האמת לא רציתי להגיד. ניסיתי להתחמק בכל דרך אפשרית. עד עכשיו אני מנסה להוציא את ריח הדג מהשיער ואת הזפת מהרגליים. בסוף לא נותרה לי ברירה. אז הנה זה, וכמו שכבר אמרתי, אל תגידו שלא אמרתי לכם. יש פה אנשים, בלי לנקוב בשמות, שמשקיעים את כל פירורי כשרון הכתיבה שלהם במקומות אחרים, והפורום הזה נותר זנוח. מאחר שנשבר לי להיות היחיד שנושף על המפרשים כשכל האחרים נרדמים על המשוט, אני קם ומתריע. ולא, זה לא שעיני צרה. למעשה היא כן, אבל זה סיפור אחר שקשור לתופעה פיזיולוגית שכחיה ולא למצב מנטאלי צהבהב. אז איפה הייתי? בחיי שאני מתחיל להשמע כמו רותם, אה כן, שלא תגידו שלא אמרתי לכם. הפורום שוקע. כמו אטלנטיס. כמו ונציה. או אם להיות יותר מציאותיים, כמו חתיכת חרא שנספגה ביותר מדי מים. אבל הוא שוקע, וזה העיקר. הבה נשנסה מתניים. ולא משנה אם הם צרים כשלי או רחבים כשל קפת, למשל. העיקר לשנס. שכל אחד יתרום במה שהוא הכי טוב. נבוקוב יכול להתחזות לאינטלקטואל רוסי, למרות שהוא עיראקי אנאלפבית מירוחם. קפת תארגן משחקי חברה, למרות שמעולם לא היו לה חברים, לריסה תפלבל ותטפח את תדמית הסטודנטית שגרה בנכר, אפילו שהיא משלימה בגרויות בתיכון אקסטרני בדרום דרום תל אביב, רותם תמשיך לערבב סמים ולכתוב תחת השפעתם עד שתיפול מעולפת. נץ יעמוד בכניסה וישמור שלא יקרה מצב שעוד אחד כמוהו מסתנן לנו לפה. ואני (בטוח שאתם, קטנוניים ורעים שואלים את עצמכם "ומה פטר יעשה"), אני אפקח על הכל מלמעלה ואתן לכם עצות אחיתפול בטון אבהי.

נץ666

New member
כיוון שנתבקשתי לעזוב

ועל ידי איש הפח, וכיוון שאיש הפח מתמחה בדיבורים דיסטופיים חסרי מעוף ויצירתיות, כולל נסיונותיו לעלוב בי, מה שלא מפתיע כי אני היחיד שהוא מרגיש מתעלה עליו ובדרך של שימוש בעלבונות מטופשים הוא כמו מפגין את תרנגוליותו השגיבה, עזבתי.

ומכיוון ש...

הפלבאים החדשים, אין להם אפילו תפקיד "עץ ד'" במחזה, פרשתי גם אני במוקדמות. את "זבח הבת" אחגוג לבדי, בחושך.

זבד , זבד- הבת.

מה זה בעצם משנה, זבד או זבח, בחושך הכל אותו דבר. ותודתי לקפת על הארוח.

אם תחכי בסבלנות

נראה לי שקצת לפני חנוכה יהיה לי בשבילך תפקיד של חייל רומאי ד'.

לא ביקשתי שתעזוב

כנראה שהבנת הנקרא שלך שקולה לאיכות הכתיבה שלך. פשוט נזכרתי שהצעתו של החכם באדם, השר גדעון עזרא* להשתמש במאבטחים בדואים כי הם יודעים לזהות הכי טוב את שכמותם, כלומר ערבים, כך חשבתי להעזר בך כשומר בשער. כל מי שירצה להכנס בשערינו, ישוחח איתך קצת, ואם הוא יראה לך, אז בשום אופן אל תכניס אותו. פשוט לא? * אנשים עם שני שמות פרטיים הרבה פחות מרשימים מאנשים עם שני שמות משפחה. כל מיני ויצמן אלמקייס או כלפון רבינוביץ' וכיו"ב.

נץ666

New member
פח פח פח

סתם אתה עושה מהומה. כשאני עוזב זה לעולם לא יהיה בגלל אנשים כמוך. לו טרחת לקרוא קצת יותר לעומק, דבר הנבצר ממך ולא בגלל איזו עצלות אריסטוקרטית אלא ובעיקר בגלל עצלות עין ומוח, היית מגלה שבעצם לא עמדתי בפני יצרי והגבתי להודעה חסרת מעוף ומנוף שלך, למרות החלטתי לעזוב אותך, כי אתה לא מעניין שכלית, רגשית ואפילו מינית נראה לי שאתה משעמם במיוחד. להיעלב ממך אין סיכוי, כי אתה לא יכול להעליב אף אחד חוץ מאשר את עצמך, ואת זה אתה עושה ללא בושה בפרהסיה.

נאבוקוב

New member
היבריס

צלם חמור - פ. ח; ביוגרפיה אינטלקטואלית ראשי-פרקים לתקציר של מבוא כשפיוטר ח'. נולד טפחו לו בישבן ומיד זירזף שתן חם עם פרצופה הנדהם של נחמה המיילדת, תקרית שהתבטאה אצלה, שנים אחר-כך, בפיקסציה מוזרה ליציאות. הוריו כצפוי התכחשו לו והתכתשו בינם לבין עצמם, מאוחר יותר ולאוזניו, מי מכחש לו בצורה מסולפת יותר. הילד חיפש לשוא דמות אב ודמות אם והתבלבל שנים עד שמאוחר יותר, בגיל צעיר יחסית שלא הלם את כישוריו הקוגנטיביים, הבין, בניגוד לכל הסימנים, שהוא למעשה חסר-דמות או, אם נדייק, שרק הוא חסר-דמות, ולמעשה, במובן אונטולוגי חמור, שרק הוא. לאחר שהיה מאנאייאק בצבא ולפני האישפוז בכפיה, הזדמנה לו גירסא מאויירת לילדים של "מלחמתי" והוא פנה לאוניברסיטה, כדי למצוא ביטויי מדוייק יותר להשקפת-עולמו המשופעת אירועים תודעתיים. שם הוא נהג להשתובב במה שנראה לו כחן נערי מבוייש עם תכני ההכרה האנושיים, כשהוא מביא לעתים דמותלמידה עם זקן לחיים צהבהב ודמותלמיד מסריח מהפה עד דמעות, לעתים. מאוחר יותר, החליט שאם כבר אז מוטב דת חדשה.

מה קורה אם לא מקיימים מצוות פטר

חמור? הא? חובה לערוף את ראשו. חה.ככה זה בדת שלנו לפחות. ובכן יקירי,אני לתומי רק חלפתי בצ'כונה שלכם לא ארגנתי לי אוהל, גם לא מבנה יביל כזה או אחר,בטח שלא לקחתי משכנתא. כגרגר אבק פלבאי, אתפתח לי אי שם במעבדות רה'ן יום יבוא ואגדל להיות ראויה, אני אופטימית.תפקיד רבקה בשיר "נערה טובה יפת עיניים, הטי כדך השקיני מים", שלי הוא! נראה לי שתפקיד האנדרדוג תפור עלי. ככה בולטים כאן בשטח, השיירה מגלומנית, והאנדרדוגים נובחים. ופטר? החמור,מתוק כמו מיץ פטר והזאב. כולה מניפולטור. שקוף. הגיעה העת לנופף לשלום. אצאה בשירת הוואנה גילה, תנו לגדול בשקט.

בבקשה תשארי

נראה לי שיהיה משעשע להתעמר בך על בסיס קבוע. וחוץ מזה כבשת אותי בקסמייך. השתלם לך לגדל פלולה ולרכב על מטאטא הא?

תתחנן מותק, עד בא המשיכה.

והיא תבא. משיחה או משיכה,היא תגיע, ברינה, בגילה, בדיצה ובמצהלה. עוד כמה הבטחות מפתות שכאלה, ואני הופכת לדוגי סטייל, זה שunder פעמיך. בנתיים,תתכופף. חמור ארוך זה אחלה של משחק. אני אקפוץ לבקר, מבטיחה.

קפת

New member
חרבנה גילה, את טועה, תוהה, ותועה

פה האנדרדוגים עוברים, אבל השיירה תמיד נשארת. וכו-לם נובחים. זה הכי כייף.

קפת , האנדרדוגים עוברים שלא בקעו

והשיירה נמשכת מהמאה שעברה. בעניין הכייף, יש עוד כמה פרשנויות ואופציות הידעת?

פלגיאט

לפחות תגלה שהעתקת את זה מהכריכה האחורית של ספרי "סוליפסיזם הוא ריאליזם, או מדוע אוננות היא פעילות חברתית"

גררררר

"הב-הב", נבח הפריץ. "הב-הב", המשיך אחרי מושק'ה המוזג. "הב-הב", החרו-החזיקו כל העם אחריהם.

קפת

New member
אפחד לא עוזב

ואל תבלבלו את המוח. מהפורום הזה משתחררים רק בהוראת הפסיכיאטר המחוזי. מה אתם חושב זה, גוש קטיף שאפשר להתנתק ממנו? שורה בפלמ"ח? לא זכור לי שמישהו ממני הגיש בקשה לפטור או לולת"ם, ולכן כל זמן שאני מנהלת הפורום הזה אפחד לא זז, לא מגרד ביצה ולא מצייץ באחמדיות, אלא אם קיבל אישור ממני. חוץ מפטר חמור, בגלל שיש לו תסמונת טוראט והתופעות שלו - העלבת עובדי ציבור ונביחות בין 2-4 - הן בלתי נשלטות. ומאחר ואנחנו קהילה תומכת וטיפולית, עלינו לשנס את הפטר ולקבל אותו כמו שהוא. כלומר, כחמור. אגב, נץ, הוא מעליב את כולם. אתה היחיד שטורח לקרוא את העלבונות שלו, אבל זה לא אשמתך, אלא אשמתי: שכחתי לתת לך משקפיים חוסמי פטר, שחילקתי פה פעם לכולם. זה היה בדיוק כששבתת שביתת רעב מול סניף המוסד לפידוח לאומי, בעקרון. זוכר? ואת הוואנה, עוד לא יבשה לך המטרנה מהשפתיים, עוד לא אפשרנו לך לשחק בארגז החול למתקדמים, אז את באה בטענות שאין לך עץ מזין? חכי, תקופה החניכה פה יכולה להימשך גם 3 שנים (תשאלי את לריסה). יש פה כאלה שכותבים פה כבר שנתיים ותקופת החניכה שלהם עדיין לא התחילה (מי אמר אילה?). ופטר חמור. זעפ"ח.

למעלה