נא להכיר- סו דונג צ'אן

רפאל

כאפות כאלה, לתלמידים שפשוט מפחדים כבר מהמורה - לא בשבילי. עניין של טעם.

IshMaElf

New member
קשה מאוד מול בנאדם שיש לו טייקדאון

מעולה לא להגיע לקרקע, אפילו את קרוקופ בסוף לקחו לקרקע וזה הבנאדם היחידי שאני מחזיק מהספרול שלו ושיש לו אולי את ההגנת טייקדאון הטובה ביותר בעולם. הסיני הזה לא ניראה כבד במיוחד ואני חושב לפי איך שהוא זז ששוט לא יהיה בעייתי מדי עליו, שוט הוא בעייתי יותר לביצוע נגד גראפלרים טובים מאשר נגד סטרייקרים טובים אפילו אם יש להם ספרול סביר...

Tonjin

New member
"הסיני הזה" הזה לקח מקום שני

באליפות טאייפיי הפתוחה כשהיה בן-16, הוא חזר שנה אח"כ וזכה במקום הראשון.. שנתיים אח"כ הוא זכה במקום השני באליפות טאיוון הפתוחה ושנה מאוחר יותר במקום הראשון באותה תחרות כשהפעם השתתפו בה גם נציגים מהונג-קונג ומכל דרום מזרח אסייה... וזו רק ההתחלה.... אמנם אנשים עם שמות כמו "מינוטאורו", "טנק", נוגיירה ופדור כנראה לא התחרו שם, אבל אני מבטיח לך שאף אחד שהשתתף בתחרויות האלו לא היה פראייר מאחר וסו דונג צ'אן נפגש לאימונים והחלפת חומר עם צ'אנג דונג שן (לוחם שוואי-ג'ייאו מפורסם) מאחר ונראה שהוא מאמין בבחינת הידע שלו בשטח ומכיוון שהוא חי ומלמד ביפן, מקום בו יש לא מעט אנשים שיודעים קרקע - אני נוטה להאמין שהוא יודע מה זה שוט ומה זה דאבל-לג-טייקדאון ובטח אפילו מה זה ג'וג'י-קאטמה ואמריקנה... אני פחות משוכנע לעומת זה שאתה מכיר מונחים כמו פא-לי, פא-ג'ינג, ניי-ג'ה, ניי-גונג וכו.. קצת פתיחות ונכונות ללמוד דברים חדשים ובעיקר קצת כבוד לכל מי שהוא לא גרייסי לא רק שלא הזיקו לאף-אחד מעולם, אלא גם יכולים להפוך את השהייה בפורום לנעימה ומכובדת יותר..

fa jing

New member
../images/Emo45.gifזו אחת הפעמים הבודדות

שאנו אורים עין בעין ב 100%

Tonjin

New member
אני חושב שאתה טועה....

אם אם זוכר נכון הסכמנו כבר פעם או אולי אפילו פעמיים בעבר...

fa jing

New member
לא טעיתי אמרתי "בודדות"

הייתכן שאנו לא מסכימים על כך?

ש מים

New member
טונג'ין, בלי להכיר את "הסיני הזה"..

אני מחזיק מכל מילה שכתבת!
הֵיֵה נכון!

ש מים

New member
אגב, גם אני לא נפלתי מהכיסא

למראה העבודה בסרטון. סה"כ עבודה די אלמנטארית ואפילו לא טובה כ"כ, בעימות רב-יריבים.

IshMaElf

New member
אני לא מאמין שהכנסת את טנק אבוט

לדוגמאות שלך, זה מצחיק. אני לא יודע מה זה טאייפיי אולי אתה יכול להסביר לי? ולהגיד שאתה חושב שהוא היתאמן בקרקע ואתה לא יודע אפילו עם מי או מה זה מאוד מעורפל כל הקטע הזה זה הכל, שום דבר לא מבוסס והכל נתון לנטיות האמונה שלך. יש דרך אחת לאנשים כמונו לברר אם הבנאדם הזה הוא לוחם של ממש וזה ליראות אותו נלחם בזירה או במקום אחר, אחרת הוא מבחינתי can לא מוכח. ואם לפחות ההדגמה שלו היתה ניראית מרשימה הייתי מבין אותך אבל זה ניראה מופרך לחלוטין לעיני הלא מאומנות קונג פו אז תסלח לי.

fa jing

New member
|*טאיפיי- או לעיתים אומרים טאי ביי

היא בירת טיוואן. טיוואן זהו אי בדרום הים הצהוב אליו ברח הגנרל לשעבר צ'אנג קאי שק בתחילת המאה הקודמת עם עליית הרפובליקה הסינית שהביאה מאוחר יותר את המשמרות האדומים והקומוניזם הסיני. הודות לגנרל צ'אנג קאי שק נשמרו הרבה אוצרות מדינה (סינים) שערכם לא יסולא בפז, עד עצם היום הזה אותם ניתן לראות במוזיאון הלאומי בטאיי פאיי, טיוואן. בזכותו נשמרו אותם אוצרות ולא הושמדו כפי שקרה להרבה בגלל משמרות המהפכה. שישים שניות על מה זה טאיפיי

fa jing

New member
תעדכן את שם המשפחה שלך בכרטיס...

הוא חוטא קצת לאמת....
(בידידות)

Tonjin

New member
אני שמח שאני מצחיק אותך ולכן אסביר

שוב, לאט... טאיפיי, כפי שנכתב למטה היא בירת טאיוון, כפי שצויין למטה השתמרו בה אוצרות סינים רבים, חלקם אף בתחום הלחימה... המדינה הזו מארחת זירות רבות, והן פתוחות לכולם.. הן זוכות אולי לפחות חשיפה במערב מאשר הUFC המהונדסת, אבל משתתפים בהן לוחמים מהשורה הראשונה.. נכון שצ'ן ודונג לא השתתפו בתחרויות UFC, אבל מצד שני לא ראיתי אף גרייסי משתתף בתחרויות פתוחות בסין או בטאיוון.. התחרויות האלו הן לא מעורפלות ומאד ברורות, מי שלקח תחרות כזו בגיל 16 ראוי לכבוד בתור לוחם, גם אם אתה חושב שהוא לא יודע קרקע... שנית, אם תקרא שוב את ההודעה שלי אני מאמין שתמצא לפחות שם אחד שמתמחה בלקיחה לקרקע איתו צ'ן בעבר... (אמנם לא שם ברזילאי, אבל מה לעשות - אי אפשר הכל). נוסף על כך, זה אולי יפתיע אותך אבל יש יותר מקול אחד בעולם הלחימה (ובעיקר הלחימה מוכוונת המציאות או ההגנה העצמית) שמאמינים שכל מה שאתה צריך לדעת על הקרקע זה לקום מהר... אז מבחינתך הוא לא מוכח... שים לב שהבן-אדם מסתובב כבר למעלה מעשור ובודק את עצמו ואת השיטה שלו בכל מסגרת, רשמית או פחות.. יש כאן חברי פורום שחלקם מתאמנים בערך מאז שלמדת ללכת או מלפני זה שפגשו בו ומאשרים את היכולות שלו, עדויות ליכולת הלחימה שלו פזורות בכל מקום ברשת.. אבל אני מניח שבגלל שהוא לא עלה למזרון במועדון הקטן שלך הוא כנראה לא שווה כלום, נו טוב... שיהיה...

IshMaElf

New member
חשיפה במערב ל MMA היא מועטת יחסית

לחשיפה במזרח, אולי לא שמעת על האירגון היפני שהוא אירגון ה MMA הגדול בעולם ובעל חשיפה ענקית ושמו PRIDE FC שה UFC אפילו לא מגרד אותו, אם הסיני הזה באמת נחשב במזרח כבר הייתי מצפה שהוא יעלה לפרייד כמו המון לוחמים יפנים לדוגמא שעולים לזירה הזו והם בגדר סופרסטארים (למרות שיש רק שני לוחמים יפניים שהם באמת טובים), התחרות שטאייפיי מארחת לא שווה אפילו בקצת לרמה של הזירה בפרייד שלשם באמת מגיעים אמני הלחימה הטובים בעולם ומכל מקום, כל חלום של לוחם שרוצה באמת להגיע לגדולות הוא להגיע לפרייד. אם התחרויות האלו של טאיוון כל כך טובות אשמח אם תשים פה קישור לסירטון מתחרות שלפחות אני יוכל לאמוד את הרמה על פי ראות עיני ולא על פי המלצותיך. יפה, אתה מאמין שלקום מהר זה מה שאתה צריך לדעת בשביל להצליח להיתמודד מול אדם שיודע קרקע? כמה שאתה טועה, אם באמת תיראה קרבות עדכניים שבוחנים את המצב הזה מהצד המציאותי ביותר תבין שמול לוחם שיש לו טייקדאון ברמה גבוה מאוד אתה צריך לדעת איך לעשות ספרול כמו מיתאבק ואיך לעשות את זה בצורה כל כך מושלמת שהוא לא יצליח לקחת אותך לקרקע ואפילו אז זה כימעט בלתי אפשרי, שוב אני מזכיר שאפילו לוחמים כמו קרוקופ וצ'אק לידל שהיו סטרייקרים טהורים ועד היום הנשק העיקרי שלהם הוא סטרייקינג הם פשוט הפסידו מול הטופ של הספורט או מול אנשים עם טייקדאון מטורף כי כמה שהם היו טובים (ברמה עולמית לא סתם טובים מהרחוב) בלהימנע מהקרקע הם לא היו טובים מספיק בזה, כי בסופו של דבר אתה צריך להיתמודד מול בנאדם שאתה מנסה לתת לו מכות והוא רק מוריד אותך לקרקע וזה מאוד מאוד קשה לביצוע כימעט בלתי אפשרי, ובגלל שזה בלתי אפשרי להישמר מהקרקע כל הזמן והם יודעים את זה אז הם לקחו מאמני BJJ מהשורה שראשונה שיאמנו אותם. תנסה לקום מהר שהבנאדם יושב לך על החזה ומשחרר ground and pound לפרצוף שלך. אני ישים כסף על זה שאפילו שכל מה שראיתי היא רק הדגמה אחת שהבנאדם הזה לא יגיע רחוק מול הלוחמים הפעילים בטופ היום שרק מחפשים תחרות. והעוקצנות שלך...אתה רוצה להגיד משהו תגיד דוגרי אתה הולך יותר מדי סחור סחור ומיתנהג כאילו אני פוגע בך אישית.

IshMaElf

New member
אני מאמין שאם רויס גרייסי והמוני -

לוחמים מברזיל, רוסיה וארה"ב נסעו ליפן בשביל להיתחרות בזירה הגדולה בעולם, לא תהיה להם בעיה להגיע לטאיוון בשביל להדגים את היכולת שלהם... תהיה קצת מציאותי אבל רק קצת, וגם כדי שהתהיה מאורע בעובדות יותר מאשר בשמועות פה לאוזן.

למעלה