אני שמח שאני מצחיק אותך ולכן אסביר
שוב, לאט... טאיפיי, כפי שנכתב למטה היא בירת טאיוון, כפי שצויין למטה השתמרו בה אוצרות סינים רבים, חלקם אף בתחום הלחימה... המדינה הזו מארחת זירות רבות, והן פתוחות לכולם.. הן זוכות אולי לפחות חשיפה במערב מאשר הUFC המהונדסת, אבל משתתפים בהן לוחמים מהשורה הראשונה.. נכון שצ'ן ודונג לא השתתפו בתחרויות UFC, אבל מצד שני לא ראיתי אף גרייסי משתתף בתחרויות פתוחות בסין או בטאיוון.. התחרויות האלו הן לא מעורפלות ומאד ברורות, מי שלקח תחרות כזו בגיל 16 ראוי לכבוד בתור לוחם, גם אם אתה חושב שהוא לא יודע קרקע... שנית, אם תקרא שוב את ההודעה שלי אני מאמין שתמצא לפחות שם אחד שמתמחה בלקיחה לקרקע איתו צ'ן בעבר... (אמנם לא שם ברזילאי, אבל מה לעשות - אי אפשר הכל). נוסף על כך, זה אולי יפתיע אותך אבל יש יותר מקול אחד בעולם הלחימה (ובעיקר הלחימה מוכוונת המציאות או ההגנה העצמית) שמאמינים שכל מה שאתה צריך לדעת על הקרקע זה לקום מהר... אז מבחינתך הוא לא מוכח... שים לב שהבן-אדם מסתובב כבר למעלה מעשור ובודק את עצמו ואת השיטה שלו בכל מסגרת, רשמית או פחות.. יש כאן חברי פורום שחלקם מתאמנים בערך מאז שלמדת ללכת או מלפני זה שפגשו בו ומאשרים את היכולות שלו, עדויות ליכולת הלחימה שלו פזורות בכל מקום ברשת.. אבל אני מניח שבגלל שהוא לא עלה למזרון במועדון הקטן שלך הוא כנראה לא שווה כלום, נו טוב... שיהיה...