נאצים בארה"ב...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif נושנוש..

ההיסטוריה עלתה על גדותיה?

TillsWIFE

New member
זה לא הגיוני מסיבה אחת פשוטה

הם בעצמם מהעמים השמים... (יענו בני שם) כך שבעצם זה יוצא שהם נגד עצמם!!

את צודקת ביסודך,

אבל עובדה שהאנטישמיות הפכה במשך ההיסטוריה לשנאת ישראל בפרט - וכיום המושג 'אנטישמיות' מתייחס רק ליהודים - ולא לשום עם שמי אחר. כך שמבחינה זו הערבים\המוסלמים הם אנטישמיים. או אנטישראל. מה שלא יהיה.

גרליאור

New member
זה לא כזה נוראי

כן, זה מזעזע, אבל שימי לב שיש להם רק 180 פעילים רציניים, ועוד כמה שלא מוכנים להצהיר על אנטישמיותם בפומבי. חוץ מזה, אפילו מי שנמצא שם צועק לו ללכת הביתה, ככה שהמצב לא כזה גרוע. סתם עוד תנועה נאצית... (באינטרנט יש עוד עשרות אתרים נאצים, אז מה ?)

גרליאור

New member
דרך אגב...

לא הבנתם מה אביעד רצה, הוא שם צמחים לזכרו של שרון, כאילו....

האילתי 5

New member
אם אתם שואלים אותי

זה בכלל לא מפחיד זה סתם תעמולה תקשורתית ואין להם (לניו נאצים) סיכוי עלינו ....

זה ברור שאין להם סיכוי לנצח במלחמה

נגדנו (מסיבות טכניות, שאין להם מספיק כח בעולם כמו שהיה להם פעם).. וברור שזאת תעמולה תקשורתית, אמירה.. אבל זה עדיין מזעזע שעוד יש כאלה שבאמת מאמינים בכל האידאולוגיה הנאצית!!

נכון..

אבל בימינו, חוץ ממדינות ערב, מי עוד יצטרף לרצח של עם שלם?! אפילו לא הצרפתים (שנחשבים אנטישמים..)! וחוץ מזה, ממשלת גרמניה היא נגד כל הכחשת השואה (ובכלל, נגד מה שהיה שם) ועושה הרבה (יחסית!) בשביל יהודים.. לדוגמה- ידעת שמי שמכחיש שואה בגרמניה נכנס לכלא לכמה שנים טובות?? (חמש, אם אני לא טועה..)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif ברור שאני יודעת את זה..

אבל כבר ציינת פרט חשוב-מדינות ערב. נעמה, אנחנו מוקפים ב5 ארצות (כולל ערב הסעודית) שצמודות אלינו, ואחריהן יש גם את עיראק, איראן.... לא חסרות ארצות. הן בעצמן מהוות איום ממשי, אז למה שזה לא יקרה עוד פעם? שלא תחשבו לרגע שאין לי אמונה בהקב"ה, להפך.. אני סתם תוהה על מה שהולך בארצנו הקטנטונת..

למה שלא יקרה עוד פעם..?

שאלה קשה שאין עליה תשובה חד משמעית... לדעתי זה בגלל כמה סיבות- קודם כל, כמו שהוזכר בהתחלה - יש לנו מדינה וזה יותר קשה לעשות דבר בסדר גודל כמו שואה.. דבר שני, אני חושבת (ושוב, אני[
] אני לא יודעת אם זה עובדתי) שלארצות ערב אין מספיק אמצעים לעשות את זה.. חוץ מזה, מתוך חמש המדינות שתיים איתנו "בשלום" (ירדן, מצריים), אחת לא ממש קרובה אלינו (ערב הסעודית.. היא קרובה ממש לאילת, אבל לא מספיק ברמה של השמדת עם).. נשארו שתיים מהצפון שכבר גברנו עליהן פעם ובעז"ה (שלא נצטרך) נגבור שוב... ודבר אחרון, והוא הכי-הכי חשוב!! האמונה שלנו בקב"ה שלא יעשה את זה שוב... וברור שרק לבטוח בה' בלי לעשות כלום זה לא ריאלי וגם לא דבר שמתבקש מה' ("ונשמרתם לנפשותיכם"), אבל ברור שכל פעולה וצעד שנעשה צריכים להיות מונחים על האמונה ואין צורך להאריך פה, כי כולנו יודעים את זה...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif תודה. ../images/Emo13.gif

כאילו, האמנתי בהקב"ה, אבל לא ידעתי בדיוק מאמינה במה הקב"ה יעשה.. עזרת לי.

למעלה