נאצים בארה"ב...

נאצים בארה"ב...

פשוט מפחיד!!! ונורא לשמוע שיש עוד דברים כאלה בעולם... וזה לא שאני תמימה או משהו.. אני יודעת שזה קיים, אבל כשרואים את זה ממש, עם כל ה"קהל" שיש להם ואיך שהם מופיעים להם בפומבי ברחובות ארה"ב, זה נורא יותר... http://img2.tapuz.co.il/forums/1_78931098.htm כנסו לקישור הזה ותפיצו אותו לכל מי שאתם מכירים...

אויי ווי....

זה פשוט מפחיד כל השלבים ההתחלתיים שלפני השואה חוזרים על עצמם. וזה לא רק בארה"ב...אלא בכל העולם! פשוט נורא ואיום.

בטח שיש סיכוי

מישהו אמר שהשואה חייבת להיות באיזור שלנו? אם נגיד יש שואה באמריקה מה הערבים קשורים? שואה לא חייבת להיות בו זמנית בכל העולם.

אם תהיה שואה

אז ברור שהיא תתחיל מהמקום שיש בו הכי הרבה יהודים חוץ מארצות הברית כי ``אנחנו בשלום איתם``. או בעברית, מישראל. ואם זה יתחיל מפה אז כאילו ברור שהערבים יצטרפו‎. על בליינד.

בטח שזה קשור!

קודם כל, ארה"ב תהיה איתנו במלחמה ולא משנה כמה מדינות ערב יהיו - הסיכוי של ארה"ב לנצח במלחמה הזאת הרבה יותר גדול.. וחוץ מזה, בתקופת השואה גרמניה הייתה המעצמה הכי גדולה בעולם, אז היא הייתה יכולה "להרשות לעצמה" לפתוח במלחמה נגד אומות שלמות.. עכשיו זה ברור שארה"ב היא מעצמה יותר גדולה וגרמניה היא כבר כמעט אפס בעולם... אין לה סיכוי לפתוח במלחמה שמטרתה להשמיד עמים שלמים (יהודים, צוענים ובני מיעוטים בכללי) וגם לנצח בה... וכמו שקרן אמרה- כשיש מדינה הרבה יותר קשה להלחם.. כמו שבאופן תאורטי (אם המדינה שלנו לא הייתה "מוסרית" מדי), אפשר יהיה להלחם בפלשתינאים רק אחרי שניתן להם מדינה שתוגדר כ"מדינת פלשתין".. רק ככה אפשר להלחם נגדם (מבחינת האו"ם, כמובן! בכל מקרה ישראל לא תלחם בערבים)...

תקשיבו

עד שזה לא יקרה אי אפשר לדעת. ככה שבעזרת ה לעולם לא נדע. אגב‎, ‎אני לא ‎צודק. בטוח שלא. אני חושב כמוכם. סתם רציתי לראות את הדיעות, עד שהגעתי למסקנה שאין לי איך להמשיך....... קיצור, אהבתי את התשובות....

יש לנו מדינה משלנו

יש לנו צבא.. יש לנו הגנה....... אתה כבר מדבר על סרט אחר שאם כל המדינות יתאחדו וילחמו בנו אז אם אתה מדבר על זה אין נשאר לנו רק להתפלל לקב"ה. אבל- אנחנו חיים במציאות וכרגע יש רק כמה ניאו-נאצים מתועבים שעושים הפגנות וכנסים נגד היהודים ארה"ב לא משנה כמה היא משחקת אותה, היא בצד שלנו- בנתים מדינות ערב זה משהו אחר...שונאים את כולם וכולם שונאים אותם

היי אביעד.. ../images/Emo46.gif

תרגיע, עד לצה"ל הם תורמים למדינה הרבה יותר ממך! אל תזלזל בצה"ל כבוד!! זה שהם פינו יהודים זה היה רק מתוך חובה ולא בגלל שהם רצו.. אז אל תזלזל בצה"ל.. ותן לו ת'כבוד!!

למעלה