נאצים בארה"ב...

אני הולך לצה"ל ולהיות במקסימום שאני

יכול (מוכר בשק"ם
) אבל אין מה להתכחש שהם עשו טעות מטורפת שהן סייעו לפרח במשימת הגירוש הנוראית!! צה"ל זה כמו רכב מושלם [
=
] דבר מצויין, אם מי שיושב מקדימה יודע לנהוג.... (מצטער שזה נשמע מועאהעאהעאפן... משפט בשליפה...)

בעז"ה!!

תגיע לקרבי ואני יהיה במפקד :) סתם סתם אבל רציני צריך לתרום את החיים למען הצבא כי הצבא זה אנחנו ולא המדינה.. למרות שגם למדינה צריך לתרום והמון... וזה שהם פינו יהודים זה לא אמור למנוע מאיתנו להתגייס לשם..

בלתי ניתן להגיד זאת.

וחס חלילה שימות. כמובן, אני לא מצדיקה את החלטותיו ואת מה שהוא הוציא מהן לפועל, - אבל אריאל שרון הוא עדיין אדם מישראל וזה נורא לייחל למותו של אדם כמוהו. לא התכוונתי לאישיות כמובן. והיי, תהיה בטוח שהוא לא מטומטם - אם הוא הגיע לדרגת ראש ממשלה של מדינה שלמה.

חחח אביעד!!

לא יפה להרוג אותו.. חוצמיזה שזה שיקולים של הקב"ה .. מי ימות ומי יחייה!! וכפרע על צה"ל כל חייל פשוט מלאך!!

איך לא??

הרי צה"ל זה כבוד!! כל החיילים נשמות אחד אחד!! מלאכים שלי!
וחוצמיזה שאריק לא מת עדיין בנתיים הוא רק שתיל...

TillsWIFE

New member
אגב יש לי שאלה בקשר למה שהם אמרו

איפה בתנ"ך כתוב שמותר לקיים יחסים עם ילד בן 3?

TillsWIFE

New member
המדרש אומר שהיא התחתנה בגיל 3

לא היה ליצחק טעם לקיים איתה יחסים עד גיל נערות לפחות... ז"א שהם התחילו לנסות להוליד ילדים מגיל 12 שלה מינימום (סליחה על צורת ההתבטאות המוזרה, אני מנסה לשמור על לשון נקיה עד כמה שאפשר בפורום)

בנענית

New member
שמעתם על זה שהערבים קוראים לעצמם

אנטישמים? או יותר נכון שהם מהגזע הארי, הייתכן?

שטויות

מספיק לקרוא את החומר לבגרות בהיסטוריה ולהבין שזה בלתי אפשרי אם מסתמכים על תורת הגזע שזה מה שהם בונים עליו

תקשיבי

אני עייף, יש לי בחילות, כאבי ראש, מת לישון, כל הגוף שלי כואב, ועדיין צחקתי מההודעה שלך... ערבי מהגזע הארי? מה עם תאילנדי מ``תנו לחיות לחיות``?

פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תילאנדי מ"תנו לחיות לחיות"....אהבתי ביותר אין כזה דבר ערבי מהגזע הארי..

למעלה