מת / סיפור אמיתי

hyundai2006

New member
לא מת ולא ישן - פשוט משעמם

קראתי את העמודים הקודמים כדי לדלות מידע מעניין בנושא הסוסים .ונחשו מה .... אותם דעות , אותם אנשים אותם עיצות ואותם וויכוחים , כמה פעמים אפשר לומר את אותו הדבר בצורה שונה ?

fliperit

New member
תברחו.

אנחנו לא כאן בשביל לשעשע. אנחנו כאן כדי ללמוד ללמד ולחלוק חוויות, וזה בדיוק מה אנחנו עושים

hyundai2006

New member
אני פה , רק למיקרה

שהקבוצה הסגורה הזו של "המלכות" תרצה להבריח עוד אנשי סוסים שלא באמת אכפת להם ממה שאת וחברותיך חושבות על הדרך שבה צריך לגדל סוס. אני פה כדי להסביר להם שיש יותר מדרך אחת נכונה , ושלא יקרה שום אסון גם אם לא יקשיבו לכם . אני פה כדי לשאול שאלות במטרה לקבל תשובות ולא ביקורות . לא באמת מעניין אותי החוויות של מה עשיתם השבוע , ולא באמת מעניינות אותי כל ההתחנפנויות ההדדיות שרצות פה . אני פה נטו בשביל סוסים.

fliperit

New member
למה נראה לך שזה מעניין אותי,

בשביל מה אתה פה? אני פה, עושה את מה שאני פה בשבילו, נהנית מזה, ויודעים שאחרים נהנים. חוץ מזה לא אכפת לי הרבה

hyundai2006

New member
אף אחד לא הכריח אותך לקרא

אבל קראת , מכאן אני מסיק שהבעת עיניין כל שהוא ......

hyundai2006

New member
אתם יכולים להיות צודקים

בחלק מהמיקרים, אבל אני הוכחתי אחרת , קשה לעקל .......בנאדם רגיל, קונה סוס , ומגדל אותו ......והכי מפתיע , הבנאדם הזה לא מתעלל בסוסים . לא יכול להיות נכון ? כמו שאת רואה, קשה לחשוב אחרת שהקבוצה שאת נמצאת בה לא חדירה לגישות שונות . אם כל הכבוד , דווקא ממך הייתי מצפה ליותר

שני דברים:

א. אתה לא מכיר אותי כך שלא ברור לי על סמך מה לקחת לעצמך את החירות לפתח איזה שהן ציפיות כלפי. ב. כפי שעניתי לך בשרשור "ההוא" - אם אתה מלווה, ויש מי שישים עין שהכל בסדר ובטיחותי - אז אחלה, ויופי לך, ואני מאחלת לך אהבה גדולה ושמחה גדולה והנאה ושותפות, כפי שאפשר רק עם סוס. בעיני - יש שפע מגדלי סוסים פרטיים מצויינים ואחראיים, רק צריך ליפול לידיים האלה, ולא להתחיל מאפס לבד לבד (בעיני, ואתה כמובן לא חייב לקבל את עמדתי, זה לא הגיוני להתחיל מגידול בלי מיומנות בסיסית לפחות ברכיבה ובטיפול). בהחלט ובהחלט שאין חובה לגדל בחווה מקצועית.

סוני DSCH1

New member
אז

עם לא טוב לך פה למה אתה פה?פה זה סוסים ואנשים. עם בא לך ללמוד יותר ממה שאתה לך לחוווה לך למדרכים ותשאל אותם לך לפרום סוסים.

למעלה