מת / סיפור אמיתי

liors72

New member
פופי..

אולי זה עיניין של אופי (הסנוביזם). בכל מקרה... לא בגללה אני לא כותב אלא שההרגשה שלי התחזקה מאז. דבר שני... סנוביזם והפליה הם שתי דברים שונים שנמצאים פה. אני לא מערבב בניהם. אני מודה על התגובות אבל אולי במקום לענות לי בואו ננסה לשנות? מה דעתך?

jgut

New member
לדעתי אתה כבר חלק מהפורם

ככה אני רואה אותך... אז אתה יכול להמשיך להתייחס לעינייינים הסוסיים בלי קשר אים נסכים או לא על הסנוביזם. עכשיו לגביי הידידה שלך שכתבה פה. קראתי בזמנו את ההודעה שלה ובעיני היא לא הייתה מחוברת למה שהולך פה (ואף ניראתה לי קצת מטיפה ומתנשאת), אז פשוט לא מצאתי לנכון להגיב לה. ושוב ניראה לי שהיא (וגם קצת אתה בלי כוונות להעליב) ציפתם למשהו מסויים ולא מה שקיבלתם. ולכן אני חוזרת לזה שאתה ואחרים צריכים קודם להכיר את החבר'ה לפני שמנסים לשנות אותם. ושוב בעיני אתה כבר חלק מפה ואתה יכול פשוט להמשיך הלאה ולהשתלב...

fliperit

New member
איזה שטויות.

אף אחד לא יצר קומונה, וכל הזמן מצטרפים חדשים. אתה ממש מחפש להיעלב. חבל. במקום זה, תחפש ללמוד מחברי הפורום כי יש פה הרבה בעלי ידע

liors72

New member
פליפרית

אם הפורום לא היה מוצא חן בעיני גם בשאר הדברים לא הייתי נשאר. קחי את מה שאני אומר בצורה של ביקורת ונה ואולי גם אחרים שנעלמו יחזרו בעקבות זה..

fliperit

New member
אתה לא מבין.

אם לא היה נעים בפורום, גם לי ול"ותיקים" האחרים לא היה נעים. לכולנו נעין וכולנו מעשירים את הידע שלנו כאן..ולאף אחד חוץ ממך אין בעיה. מלבד זה, אין כאן שום בקורת בונה, יש כאן הטחת האשמות.

liors72

New member
חבל שאת רואה את זה כך

יש פה בעיה ואתן תוקפות אותי במקום לברר באמת. אז אוקיי.. אני מחפש להעלב ואני מטיח האשמות אז אל תתיחסי אם זה כל כך טיפשי

jgut

New member
זכותך להעביר ביקורת

אבל אף אחד לא חייב לקבל אותה. זה שאתה חושב ככה לא הופך את זה לנכון. ושוב אני מזכירה שנושא הפורום הוא סוסים אז למה שלא תתמקד בו? ולא בזוטות מסביב (כן בעיני זה כבר זוטות...)

liors72

New member
אתן יודעות מה?

אתן צודקות ברור הכל השקפה שלי לחלוטין והכל בסדר איתכן ועם הפורום. בגלל זה הכל פורח נעים וחמים פה. כולם כאן ואף אחד לא ברח / נעלם. יש פה חיוכים לרוב וכוווווווווווווולם נרתמים להפרחת השממה. ממש משפחה. אני מצטער על התעוזה בהעברת ביקורת עליכן...על הפורום...ועל ההתנהלות שבו תמשיכו להיות כל כך "מדהימות" "כיפיות" "נעימות" "חמימות" "וצודקות". היה ___להכיר. שלום ולא להתראות! מאותו אחד ששם את הבעיה מול פניכם .

jgut

New member
אנחנו לא פה כדי לשעשע אותך

ובנתיים לא תרמת כלום לגביי הסוסים לאחרונה ולא ענית על שאלות. אתה לא עושה לנו שום טובה בזה שאתה כותב פה. בחווה הקודמת שלי היה שלט "מפיסיקים ליבב, מתחילים לרכב" ומה שאתה עושה זה רק לקטר על זה שאנחנו לא מספיק לבביים, במקום להתעסק בנושא שלשמו התכנסו פה אנשים.

dixie chick

New member
חברים

דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני שמחה שאתם מעלים את הנושאים האלה בצורה טובה ומועילה אני חושבת שאני כמו כולכם רוצה להחיות את הפורום ולהזרים לו חיים חדשים יש לי המון תוכניות בקנה והמון דברים שאני עוד מתכננת לעשות, רעיונות, פינות, קידומים וכ' אני חושבת שהפורום הזה יכול ויהיה הרבה יותר, ונוכל להוציא אותו מהקפאון שלו ולזרום קדימה אם יש רצון תמיד יש יכולת וכמו שאמרתי יש לי כמה רעיונות בנוגע לזה בקרוב גם תצטרף אלינו עוד מנהלת שגם היא תעזור להזיז עניינים ולהרים את הפורום אני יודעת שיש קצת הרגשה של עייפות החומר ואני חושבת שזה דבר זמני בלבד אני רוצה לבקש ממכם, מכל מי שאכפת לו, מכל מי שהעיר או דן בנושא, שיקח לעצמו כמה דקות ביום של "איך אני הופך את הפורום הזה למקום שנעים להיות בו ולחזור אליו", ושיעזור לי ולפורום להמשיך ולשגשג ולהיות מקום שכיף וטוב להכנס אליו, תעזרו לי להפוך את המקום הזה באמת לפורום טוב ומועיל ומקדם לנו, כדי שפעם הבאה נוכל לפתוח פה דיון מעניין בנושא סוסים במקום דיון על הדיונים בפורום.

oferweisglass

New member
הסוס יודע שהוא מת?

או שפשוט שכחו להגיד לו? אני חושב שהפורום בסדר גמור דוגמא מצויינת היא האירוח המעניין של דר. רינת ביטון

liors72

New member
ברור שזה שרשור לדוגמא

הרי היא אישה.. לא קראת את השאלות של "סוס של נייר"?

זה שזה היה שרשור מצויין

זה לא בגלל שהיא אישה.... נכון שהשאלות של סש"נ מופנות לאישה אבל היית רוצה שיופנו לגבר? כאילו לשאול אישה שאלות המתאימות לגבר זה לא הגיוני.... וחוץ מיזה אני חושבת שזה היה שרשור מצויין בגלל שיכולתי ללמוד ממנו כל כך הרבה ובאמת למדתי ממנו... אם אתה רוצה אתה יכול לארגן אירוח של וטרינר או איש מקצוע אחר... זה יכול לתרום לפורום המון...

liors72

New member
חחחחח

לא יא מצחיקה חחחח התכוונתי לכך שסש''נ כל הזמן שאלה שאלות שבסיומן המילה "כאישה" כיכבה.. וכל מה שאני אמרתי זה שזה שהיא אישה זה לא אומר שהיא לא מסוגלת לעשות את מה שהיא עושה או מה שגברים וטרינרים עושים. (גם כשבאים לטובתכם זה לא טוב...???) ואגב...לא אמרתי שזה לא שרשור טוב!.

אופס כנראה לא הבנתי נכון

סליחה... אבל יש בזה משהו.... גם אני תהיתי למה היא מציינת את זה שהיא "כאישה".... אבל זה לא אומר שאני מסכימה עם כל הטיעונים שלך...חח

dixie chick

New member
../images/Emo18.gif מחקתי חלק, עד כאן!

השמצות אישיות כלפי חברי הפורום על גבי הפורום לא יתקבלו! אם יש לך דיעה לגבי אחד מהחברים אתה מוזמן להפנות אותה אלי, אל החבר הספציפי, או להנהלת הפורומים. ביקורת זה דבר חיובי, אבל אנחנו לא עוסקים כאן במשפטי שדה ובמשפטי אופי!!! יש גבול לכל תעלול, אתה נעלב וכועס, אז אתה מנסה להעליב ולהכעיס אנשים אחרים? או ליישר את ההדורים? השמצות אישיות זה לא הוגן, לא מקובל, ומאוד מאוד לא יפה, בשום חברה ובעיקר לא על גבי הפורום בלי להכיר את האדם המדובר. לא מוסיף לאווירת הפורום, לא תורם לקידום שלו. לא מקובל לא נימוסית, ולא חברתית, בעיקר לא אם החברה הזאת מעל גיל 5 בממוצע (עברנו את גילאי ה"חרם" וה"עליהום").

אני מבינה את זה

שצריך למחוק הודעות ברגע שהן עוברות את הגבול אבל זה לא נראה לי הופר לחסום את liors72 בגלל שהייתה לא דעה אחרת משלכם...

fliperit

New member
הפורום לא מת, הוא ישן

וזה קורה לפעמים... אולי בגלל שאין מספיק משתתפים, ואולי מסיבות אחרות, אבל כמו שהמוכר גילה שהסוס חי, ככה עו מעט נגלה שהפורום התעורר...

למעלה