מתעסקים בשטויות??

Fasz

New member
הטירור המילולי שלך מזכיר את הטירור

של יגאל עמיר. גם הוא, להזכירך, רצה להגיע לסף התהילה בערב אחד בזכות שלש יריות אשר גרמו לאירוע טראגי להתרחש. ירית כבר שתי הודעות מבישות, האם עלינו להמתין כשאנו מתחחים את הקרקע האינטרנטית כאן בפורטל הכושל 'תפוז', להודעתך השלישית אשר תשלים את הסאגה? החרדים אינם מעניינים אותי, אלא הדתיים כדוגמת המפד"ל אשר מרביתם אכן מתגייסים לצה"ל ואינם לומדים על חשבון כולנו כפרזיטים בני הישיבות אשר נוכחותם בעולם מעוררת בי תחושת זרא. אגודת הסטודנטים מייצגת גם את הסטודנטים הללו, חובשי הכיפות, אשר מספרם הוא כמה אלפים (בעלי רקורד צבאי מכובד לרוב), ולהם יש הזכות לחוש נפגעים.

vinney

Well-known member
איזה טרור, על מה אתה מדבר?

בכתבה שעליה מדובר מככב אלי ישי. לאלי ישי גם אין השכלה אוניברסיטאית. אז מה לעזעזל הוא קשור? מה הוא חש נפגע?

Fasz

New member
ברקע מופיע גם זבולון אורלב

המיצג דתיים חובשי כיפה, המשלמים מיסים ועושים צבא כמוך וכמוני. אני, יכול להבין את המסד המוסרי ממנו אישים מסוגו של אורלב מסוגלים לגבש תחושה מאין זו אשר הופיעה בכתבה, וקשה לי להבין מדוע אתה אינך מסוגל לעשות כן. אלי ישי הוא דמותלית שרחוקה מלעניין אותי, הוא מייצג מגזר אשר דוחה אותי ברפיסותו, וזאת לא הפעם הראשונה בה אני בוחר להתבטא באופן מאין זה. בהודעותיך ראיתי פן אישי אשר כוון גם כנגדי- תקן אותי אם אני טועה.

vinney

Well-known member
אתה טועה

ולגבי אורלב- הוא מזהה הזדמנות לנגח ממשלה שנואה, לא ממש איכפת לא מהסטודנטים. אם היה איכפת לו - היה מנסה לשפר את מצבם מול משרד החינוך, אבל משום מה לא זכורה לי תרומתו לנושא שיפור מצב הסטודנטים בארץ. מדובר בצביעות גרידא, הם משתמשים בתירוצי ה"דת" כדי להשיג את המטרות הפוליטיות שלהם, תוך שבדרך הם דורכים על אותם האנשים בדיוק שבשמם הם כל כך נעלבים.

Fasz

New member
בוודאי שהאמירות הללו מקורן

בנסיבות פוליטיות, ברם הן משקפות דעתם של דתיים רבים. אני חושב שניתן היה להתחשב מעט יותר, ולדחות בכמה שעות את הדיונים וההכרזה, ואם שרת החינוך הייתה טורחת לסכם את המו"מ עוד קודם לשבת, למעשה עוד לפני כחודשיים לבערך כאשר נודע דבר מסקנות הועדה, כל העסק הזה היה נמנע מאיתנו. ברם מה לגברת תמיר ולפרודוקטיביות? הרי היא מגיעה ממפלגה המקדשת את הפרזיטיות.

למעלה