מתעסקים בשטויות??

זה לא היה פשוט כל כך בהתחלה

מייד בהתחלה הייתה בעיה, פרישה מהממשלה הייתה בהכרח מביאה כניסה של ש"ס פנימה. בזמן ההוא השלמת הקיצוץ בקצבאות הילדים, לדעתי לפחות, הייתה שווה בליעה של צפרדע או שתיים. הבעיה שמשלב מסוים השיקול הנכון הזה הפך לכיסאולוגיה. לאחר שנה הם היו צריכים להציב אולטימטום בהקשר לחוק טל ולפסולי חיתון ולפרוש מהממשלה על בסיס זה.

gershon17

New member
בהתחלה בהתחלה לא היתה סיבה לפרוש

כי אכן ניתן לועדות שנה כדי להתחיל לפעול, ואין סיבה לפרוש לפני שהשנה פוקעת (אבל בהחלט יש סיבה לזוע בחוסר נוחות כשמסתיימת חצי השנה הראשונה ללא התקדמות). השיא היה ההמנעות של שרי שינוי בהצבעה חסרת כל משמעות על נישואין אזרחיים, כשהיה ברור לחלוטין ששרון לא יפטר אותם בגלל הצבעה סמלית וחסרת כל סיכוי בנושא כל כך חשוב לשינוי. אנשי שינוי בממשלה פחדו לנשום כדי שלא יפטרו אותם. עכשיו לפחות ממה שאני קורא פה בפורום, אנשי שינוי עסוקים בכינוס השורות כדי להמנע מהצורך לרוץ עוד פעם לבחירות ואולי חס וחלילה להבחר שוב.

vinney

Well-known member
מה הבעיה עם "ליכודניק נשאר ליכודניק

? אחת המופלגות היותר מושחתות שיש, שהתפצלה לשתיים (סניף הליכוד "קדימה" וסניף הליכוד "ליכוד"), ותיכף פותחת עוד סניף (סניף הליכוד "גיאדמק"). כל מי שיצא משם ונשאר בפוליטיקה - מסריח כמו לא יודע מה. אני בכלל לא מצליח להבין איך אנשים עם מינימום אינטלגנציה עדיין מצליחים להצביע בלי להקיא עבור המפלגה הזאת. תוכל להסביר לי?

Fasz

New member
מדוע אתה מתנפל עליי

משל והיית אמסטף אחוז דיבוק, ואני ילדה בת 5 המהדסת ברחובות העיר ללא כל חשש מהלא נודע? כשתרצה לנהל דיון אמיתי, ולא לכנותי בשמות כפי שעשית בשתי ההודעות הקודמות, אשמח להשיב לשאלות מהותיות אשר יוצגו בפני על ידך, אך להעלבות לא אגיב.

vinney

Well-known member
אני לא מתנפל עלייך

אלא אם כן אתה רואה את עצמך כ"ליכוד". יש לך בעיה עם ביקורת על המפלגה עבורה אתה מצביע? משום מה אין לך שום בעיה להעביר ביקורת על המפלגה עבורה אני מצביע. תתמודד.

Fasz

New member
להלן ציטוט מדבריך:

"אני בכלל לא מצליח להבין איך אנשים עם מינימום אינטלגנציה עדיין מצליחים להצביע בלי להקיא עבור המפלגה הזאת. תוכל להסביר לי?" אתה באמת חושב שזו היא הבעת ביקורת לגיטימית כלפי ישות פוליטית בארץ? איני רואה עצמי כ'ליכוד', אך אני רואה עצמי כבן למשפחה רוויזיוניסטית אשר תומך מזה שנים בתנועת הליכוד, חרף כל מגרעותיה. כך שעם כל הכבוד להערכתך כלפי מידת האינטלקט שבראשי (ואיני חושב שהוא נחות משלך), איני מקיא לאחר שאני שם בקלפי 'מח"ל'.

vinney

Well-known member
אני לא מזלזל לרגע באינטלקט שלך

בגלל זה אני רוצה להבין, איך בן אדם שהוא לא מטומטם, כמוך למשל, מצביע עבור אנשים שהליכוד מציבה ברשימתה בכנסת, בלי לשים אטב על האף.

Fasz

New member
אתה נוטה לפשטנות יתר

קשה לי להזדהות כאדם התומך בתנועת הליכוד, בייחוד כאשר פרט ליו"ר התנועה ולכמה ח"כים המזדנבים אחריו ועושים עבודה פרלמנטרית נפלאה (מיקי איתן לדוגמה), ניתן לחזות ברפיסות, עליבות וגועל, מן הסוג הצומח במרכז הליכוד. אך בל נשכח, כי מרכז הליכוד הפך לשם נרדף לשחיתות ופשע רק בשנים האחרונות, שכן עם עלייתו של 'האזרח הראשון' שרון לראשות התנועה, הפכה העסקנות לאידיאולוגיה השלטת, והאינטרסים של התנועה נזנחו לטובת טובות ההנאה. כך, הועלו אנשי שטח לדרגות רמות, בבונים מגולחים אדומי עכוז מסוגו של עוזי כהן מהווים רק ייצוג מטונימי להליכים אשר פשו בתנועה במשך השנים האחרונות בעידוד מובילי המפלגה אשר כל שרצו לעשות הוא להעמיק אחיזתם בשררה. אז אכן זה קשה להצביע לליכוד, כשידוע כי מצביעים בעבור הכחלונים והסילבנים, אך באין אלטרנטיבה אחרת, ובאין מפלגה אחרת אשר מצעהּ חופף דיעותיי האידיאולוגיות, איזו ברירה תיוותר לי? יהיה אשר יהיה, לאור ביטול כוחו המרכזי של מרכז הליכוד טרם הבחירות, אני בטוח כי אנשים טובים יותר, יוכלו למצוא בתנועת הליכוד מקום בו יוכלו לייצג דעתם, ולהתמודד בגאווה על תפקידים ציבוריים. האמונה הזאת, הנסמכת גם על בסיס עובדתי, היא המאפשרת לי להביע תמיכה בתנועה, ללא כל מורא, וללא נטילת כדורים הנוגדים בחילה.

vinney

Well-known member
אז אתה נעלבת כשביקרתי את הליכוד

וטענת שמה שהיה זה לא מה שיהיה. עכשיו תקרא את כל השרשור אחורה, ואל תשתיק אותי פעם הבאה כשאני נפגע מאותו הדבר בדיוק.

Fasz

New member
למעשה התקוממתי עקב ההערה הזאת:

"כנראה שעמדיה בגפך לצד בורקוסים ואגרולים גרמה לך לאבד את שפויתך?" אבל למה שנתעסק בקטנות?

vinney

Well-known member
הסבר בבקשה לקביעה כה בוטה

אלא אם כן אתה חושב שכולם כמוך, ובגלל זה אמרת את זה... אם כך, אז לא, אני לא כמוך, אני לא מטומטם.

gershon17

New member
רואה? אפילו לזה אתה צריך הסבר.

קרא את מה שכתבת, אולי בכל זאת תבין. אני מאמין שלא. אם שוב פעם תקרא ולא תבין, אסביר לך לאט, כראוי.

vinney

Well-known member
סתם אתה מתלהם

אין לך כלום להגיד, אז אתה מקלל. נו שוין, העיקר שאתה מרוצה ויש לך עם מה להשתעשע. כבוד גדול לא יצא לך מהשרשור הזה.

gershon17

New member
אתה זה שחושב שאני צריך להקיא

כי הצבעתי ליכוד, או שאני אידיוט מושלם שלא הקאתי כשהצבעתי ליכוד. את הבוטות והגועל אתה הכנסת. עכשיו כשבוטות פחותה בהרבה מופנית כלפיך, אתה מתרעם. אני יכול להיות בוטה בחביבות ובשנינות גדולים בהרבה מאלה שאתה מסוגל להם. אתה יכול להפסיק להיות מגעיל, או שלא. זו הבחירה שלך.

vinney

Well-known member
../images/Emo6.gif

ואתה עוד קורא לי מטומטם? אתה באת לפה, קיללת אותנו, כשאתה בעצמך כשהיית במקום בו יכולת לעשות משהו, לא עשית כלום, אתה מתגאה בכמה שלא עשית כלום, מקלל אותנו כמה שאנחנו עושים יותר ממך, ואתה עוד קורא לי מטומטם? גרשון, במראה הסתכלת בבוקר? כואב לך? מקנא? תתפקד ובוא תעשה את השינוי. זה שאתה יושב ומקלל את כולם לא ממש לכבודך, ולא מראה על יכולות מרשימות שלך כאדם, בעיקר מראה אותך במערומייך כפחדן יהיר ומתנשא שאתה באמת.

gershon17

New member
אני נכשלתי בתפקידי?

מה לך ולתפקידי? ומאיפה אתה יודע האם אני מבצע אותו היטב או לא?

vinney

Well-known member
אשרת כבר ענתה לך

" הרי ברור שבאופוזיציה הכי קל להיות אידיאליסט אבל מה - אין לך אפילו סיכוי קלוש לנסות ולקדם את זה במידת מה."

eitangn

New member
אשרת, אנדרי - לטיפולכם

"אתה שטוף שנאה", "ושאר שונאי אדם בפורום" - אשרת, אנדרי - לטיפולכם, אם אתם רוצים לשמור על רמת הפורום...

למעלה