מתנחלים גם בני אדם

מילכה

New member
מתנחלים גם בני אדם

עליתי מאוקראינה לפני 7 שנים. אני גרה היום בקריית ארבע ומרגישה שמקום הזה הוא המקום הבטוח ביותר בארץ, כי מערת המכפלה שומרת עלינוץ אני בעלת תןאר שני בחינוך וקשה לשייך לי דעות קדומות. אני מאמינה באלוקים בכל ליבי הודות להשכלתי ואומרת מכל הלב שתורת ישראל שומרת על עם ישראל. הציבור החילומי נוטע לחשוב שדתיים הם אנשים שונים, מוזרים, גזעניים ולא מנסים להבין אותנו. רבים חושבים שמתנחלים הם עשויים מחומר אחר, הם פנאטיים ולא שפויים. הדבר אינו נכון, הבעיה שאנחנו גם דתיים וגם לא דתיים הפסכנו להבין אחד את השני. אנחנו פה סובלים מחרדה, לא יכולים לצאת לירושלים. כן, יש אנשים שאיני מצליחה להבין איך הם מסוגלים לנסוע ברכבם הפרטי עם תינוקות בכבישים המסוכנים שלנו, אך חשוב מאוד להבין שללא אנשים כאלה לא נוכל להישאר בארץ הזוץ אני יודעת שמכתבי לא ברור ומבולבל כי הכי המחשבות רצות והייתי רוצה לקבל הזדמנות לדבר לכל עם ישראל ולהסביר את עמדתי בנושא. אנחנו עם אחד, אך עדיין לצערי לא שמעתי דעות משכנעות שעשויות לאחד אותנו. הייתי רוצה לדבר ולהסביר דברים שהיבנתי מזמן. בברכה מתנחלת , תושבת מדינת ישראל, יהודיה גאה. מילכה

*pank

New member
מילכה יקרה!

אין ספק שאת בן-אדם, ומבלי להכירך קרוב לבדי שבן-אדם נחמד. רק שעל כל התחושות והאידיאלים שלך, אנחנו תושבי הקווים הירוקים. משלמים מחיר כבד מחיר דמים. ואומר דבר נוסף בתור אישה עם היו לי ילדים ומשפחה לא הייתי חושפת אותם לסכנות הכרוכות במגורים בשטחים. תמוה ביותר שאצל המתנחלים האידיאלים באים לפני בטחון ושלמות המשפחה. זה אצלי המדד לפאנאטיות. שמחה בשבילך שאת חשה ביטחון, לא אטיל עלייך באופן אישי את האשמה, אבל תודות למתנחלים אני לא חשה כל ביטחון, אני הולכת עם חברה לטיילת והשוטרים מפנים אותנו בגלל חפץ חשוד, אני יושבת בתל-אביב מול גן העיר ושוב משטרה ובלגן בגלל מטען חבלה שפורק בזמן תודה לאל. וגם האסון ביום שישי, יכול היה להימנע, אם היו מפנים את ההתנחלויות וסוגרים את הגבול.

פאנק-כעת עיצבנת אותי באמת.. H-)

איך את מעיזה לסלף כך מציאות שאת יודעת בודאות כעת שהיא שונה מכל קישקושיך..

אני חש את תחושת הקושי של מילכה

למרבה הצער, לוא הייתה מבינה מה עובר עלינו - פשוט יכלה לחזור לישראל.

*pank

New member
danny-n מה שמראה שיש לך ראש

על הכתפיים.. כפי שאתה רואה אני פה במיעוט, בלשון המעטה, אז תודה על התמיכה.

תגידי-את זקוקה כל הזמן לתמיכות ?

מה את מודה כל הזמן? חשבת פעם על מהות הענין או שאת עסוקה רק באגו שלך במה שאת בטעות סבורה-שמועיל לך ? אל תעני לי בבקשה אכזבת אותי קשות.. מרק.

תגידי-את זקוקה כל הזמן לתמיכות ?

מה את מודה כל הזמן? חשבת פעם על מהות הענין או שאת עסוקה רק באגו שלך במה שאת בטעות סבורה-שמועיל לך ? אכזבת אותי קשות.. חשבתי שאת אדם פתוח לפחות בראש. מרק.

*pank

New member
קודם כל אני מאוד אוהבת תמיכה!

כל עוד היא לא כספית או סעד. דבר שני אין סיבה שתתאכזב ממני אני עדיין חמודה כפי שהייתי, גם אני משתדלת לא להתאכזב ממך, מה שמראה על הרבה פתיחות. על מה המהומה הרי אתה מכיר את הדעות שלי ויודע שהן מנוגדות לשלך. פאנק שסוף סוף נידקרה.

*pank

New member
יא!!! קקטוס! אתה לא מדבר איתי?!

איזה מן קוץ בלב אתה? טוב אז שולחת לך את הדמעות שלי, בסיר לגדוד...

משום מה הדמעות שלך לא מלוחות

או שאיבדתי את חוש הטעם.. כולה,הלכתי לישיבה וטבעתי. אבל-זה לא עינין של עמדות שונות את הטלת על מתנחלת מחברון את תיסכוליך אף כי אני בטוח,שבתוככי כך.. את יודעת כיום שהם רוצים הכל-כולל להציף את המדינה בשלושה מיליון פליטים ולריב על טאבויים בכל דונם בתוככי הקו הירוק. קוראים לזה-זכות השיבה או הזכות להרוס את המדינה ע``י השתלטות בדרך דמוקרטית,כביכול.. מרק.

שרוף

New member
גם לפרימוס יש ראש punk

ואם את זקוקה לתמיכה על דיעותיך אז כנראה שאת לא כל כך בטוחה בדיעותיך. או שאולי לחלופין את סתם בעלת אגו מנופחת וצבועה המתהדרת בנוצותיה. אני זיהית את אופייך על המשפט הראשון שכתבת פה בפורום מאז הגעת לכאן. מיד ידעתי שאת שמאל מן הסוג היהיר החושב שהוא החכם הצודק מבלי לבדוק את עצמו.

pank יקרה!!

אינני חושבת שאת צודקת! האמנם א-ת-ם משלמים מחיר דמים בגלל המתנחלים?? את באמת חושבת כך? את לא חושבת שבזכות המתנחלים יש פחות אסונות?? אנחנו המתנחלים יושבים בקו התפר - בזכותנו אין יותר פיגועים. אנחנו אלה שעוצרים אותם מלהכנס לארץ. את חושבת שאם לא היו התנחלויות היום היית יכולה להמיך לגור בתל-אביב?? לדעתי אם לא היו התנחלויות היו רק יותר פיגועים והמדינה כבר מזמן לא הייתה קיימת! אנחנו אלה שיושיבים בגבול ומגינים עליכם. תנסי לדמיין שהגבול היה הרבה יותר בפנים בתוך מדינת ישראל! איך את חושבת המדינה הייתה ממשיכה לחיות? האסון שהיה ביום שישי בכלל לא קשור אלינו. אם היינו מפנים את ההתנחלויות את היית זאת שיושבת שהתנחלות וכל מדינת ישראל הייתה התנחלות אחת קטנה!

*pank

New member
שלום לך יהודיה גאה!

חשה אני בעוצמת דברייך שאכן את מאמינה בכל מילה. אבל לצערי איני מסכימה איתך. ראשית איך את מכנה את האסון שיתרחש ביום שישי, כיצד מנעת אותו. ועם כל הכבוד זה שלקחתם על עצמכם להיות בשר תותחים, גם זה לא מקובל עלי תאמיני או לא גם לשלומכם אני דואגת, אז עיזרו למדינתנו ושובו לגבולות שלה אני יודעת שדברי צורמים לך, ואף פוגעים בך ועל-כך אני מצרה. אבל מדינת ישראל יכולה בלב שקט לוותר על השטחים, ורק אז נוכל לבצע הפרדה בין העמים כרגע הגבולות פרוצים משום שאין ביכולתנו להפקיר אותכם. המשיכי להיות יהודיה גאה, רק בתחומי הקוו הירוק. שואלת את עצמי כמה זמן יקח למרקי להתנפל עלי הפעם?

פאנק יקרה!

איך אני אמורה לכנות את האסון שיתרחש ביום שישי?? את מתכוונת למה פתאום הוא הגיע לאזור שלך?? ברור שאי אפשר לעצור כל פיגוע ופיגוע אבל תחשבי על זה שאנחנו לא היינו כאן - אז היו אלפי פיגעים אצלכם! עכשיו רוב הפיגועים הם באזורינו אבל אם אזורינו לא היה כל הפיגועים היו בשפלה! אנחנו לא לקחנו על עצמנו להיות בשר תותחים אנחנו פשוט התשייבנו בחלקה של הארץ - מישהו ידע לפני כמה שנים שזה מה שיהיה?? אם מדינת ישראל תוותר על השטחים את באמת חושבת שהערבים ישתקו?? אני לא חושבת שזה יעזור הם רק ירצו עוד!

את צודקת לא במאה,אלא במיליון אחוז..

הישיבה שלך שם מורידה מהלחץ של המנוולים=כאן. אל תתיחסי ברצינות לפאנק היא על סמים, אני בטעות סיפקתי לה אותם בצהרים והיא מנסה להוכיח כאן כמה היא ``איתנה`` בשנאתה לימין.. מרק.

למעלה